Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(LoveKitty @ 2010 12 13, 11:59)
bent jau man tik papurske kazkokio skyscio biski apmire liezuvis bet tikrai nestipriai, o skausmo nejauciau nes jie su znyplutem kai suiima aplink ta vieta ir duria  tik jauciasi kad kazka kisa o siaip jokio skausmo nebuvo. thumbup.gif  Tikrai neskausmingai veria, palyginus kai i nosi veriamas auskaras  ten tai jau tikari nemalonu ir skauda fear.gif

tas papurškimas ir yra šaldymas smile.gif , jo į nosį daug skaudžiau kai veria auskarą doh.gif
Atsakyti
kazkaip abejoju kad ten saldymas buvo g.gif nes manes net neklause ar noriu saldyti ar ne... o i nosi isvis ziauru , buciau zinojus kad taip skauda niekada nesiverciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveKitty @ 2010 12 13, 12:19)
kazkaip abejoju kad ten saldymas buvo g.gif  nes manes net neklause ar noriu saldyti ar ne... o i nosi isvis ziauru , buciau zinojus kad taip skauda niekada nesiverciau lotuliukas.gif

tikrai ten šaldymas , nes aš kai paprašiau šaldyti būtent ir papurškė.. tu net neįsivaizduoji koks skausmas būtų buvęs be papurškimo.. doh.gif o į nosį kai vėrė man net galva apsvaigo nuo skausmo.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 12 13, 13:37)
tikrai ten šaldymas , nes aš kai paprašiau šaldyti būtent ir papurškė.. tu net neįsivaizduoji koks skausmas būtų buvęs be papurškimo..  doh.gif  o į nosį kai vėrė man net galva apsvaigo nuo skausmo..  doh.gif  lotuliukas.gif

gali but lotuliukas.gif man tai tik asara istrysko nuo skausmo doh.gif o dar kol auskara idejo tai nezinojau uz ko griebtis blink.gif
Atsakyti
as kai veriausi (pries 7m.), tai man suleido vaistu po liezuviu. nejutau visiskai nieko, tik paklausiau, ar jau viskas? biggrin.gif
Atsakyti
tai va,pasirodo ,kad i nosi labai skausminga,as irgi ta skausma perejus esu doh.gif bet nebeturiu
Atsakyti
Vėriausi seniai, gal prieš kokius 8 metus. Nuskausminimo neprašiau. Kaip tik prašiau, kad nepurkštų, nes buvo labai jautrūs dantys. Nepasakyčiau jog skaudėjo, nes buvo labai labai labai didelis noras turėti auskariuką liežuvyje smile.gif Tas noras man ir buvo nuskausminamieji biggrin.gif Dar ligi šiolei jį turiu, bet sukasi mintys apie išsivėrimą. Žinoma, jo žmonės nepastebi, nes nesidemonstruoju ax.gif Tiesiog atėjo laikas suaugti, biggrin.gif nes vėriausi būdama pauglė smile.gif
Atsakyti
niu va,prasiveriau ir as smile.gif
papurske to saldancio vaistuko ir pravere,beveik neskaudejo ,mazdaug toks skausmas kaip imti krauja smile.gif kolkas nesvepluoju,bet matyt istins veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2010 12 14, 16:57)
niu va,prasiveriau ir as smile.gif
papurske to saldancio vaistuko  ir pravere,beveik neskaudejo ,mazdaug toks skausmas kaip imti krauja smile.gif kolkas nesvepluoju,bet matyt istins veliau smile.gif

Na ir kaip??? smile.gif aš po švenčių keliauju vertis, jau tvirtai apsisprendžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 12 28, 17:25)
Na ir kaip??? smile.gif aš po švenčių keliauju vertis, jau tvirtai apsisprendžiau smile.gif

drinks_cheers.gif fainai .. nors iš naujo tų tinimų patirti nenorėčiau.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 12 28, 20:45)
drinks_cheers.gif  fainai ..  nors iš naujo tų tinimų patirti nenorėčiau..  doh.gif  lotuliukas.gif

Per kiek laiko tynimas atslūgo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 12 28, 19:50)
Per kiek laiko tynimas atslūgo? smile.gif

man tai apie nepilnai savaitę buvo.. nu kažkur pats didžiausias tinimas 4 dienas.. 4u.gif
Atsakyti