Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Ieskojau smile.gif Nerandu lygiu. 4u.gif
Jeigu kas nors kur nors ras, butu gerai, jeigu pasidalintumet adresu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 13, 21:13)
Ieskojau smile.gif Nerandu lygiu.  4u.gif
Jeigu kas nors kur nors ras, butu gerai, jeigu pasidalintumet adresu wink.gif

ax.gif ebay esu pirkus ir akropolyje.. tikrai yra ax.gif
Atsakyti
meginkit mazojoj indijoj auskaru paieskoti, arba parduotuvese, kurios prekiauja grozio salonu iranga/prekemis. ten galit rasti tiesiog paciu bumbuliuku, pigiau kainuos wink.gif
Atsakyti
Kas turejo ar turi toki auskara? Ar patogus?
user posted image

Gal lygus?
user posted image
Atsakyti
Abejoju, ar visršutinės nuotraukos auskarai patogūs. Grėsmingai jie man atrodo biggrin.gif jaučiu, kad gomuriui nekas. Dėl antros nuotraukos, nieko negliu pasakyt smile.gif
Atsakyti
turiu ta kauliuka is virsutines foto, uzsisukdavau kartais tiek virsuj, tiek apacioj. is pradziu normaliai budavo, bet veliau jis pradeda braizyti skaudziai, neverta tikrai pirkti, o ta kita dalis, cia pavaizduota, tai gumine, neteko megint, nzn ar patogus. auskara is apatines foto nesioju dabar, tie bumbulai didesni, nei gydomojo auskaro, man asmeniskai patinka jis smile.gif
Atsakyti
Nu tie silikoniniai faini. bet labiausiai tai tinkami zaidimams smile.gif. Apačioje geriau iprastas bumbuliukas - nedirgins.
Atsakyti
na man asmeniskai metalinai burbuliukai nepatogus, dideli, o beto kai pasisuka netycia somu bewalgant galima danti nusiskelti doh.gif deja as nusiskeliau verysad.gif todel esu prie metalinius, nusipirk plastmasini bubuliuka ir ramu mirksiukas.gif ir paciai ramiau ir dantim sweikiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
su kauliuku nepatogu smile.gif as tutiu bet negaliu nesiot smile.gif nepatartinas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 14, 01:50)
Gal lygus?
user posted image

Šitie baisiai nepatogūs ir braižo, į balą oįmesti pinigėliai, bent man.
Atsakyti
Baltai pavydžiu visoms, turinčioms auskarą liežuvyje 4u.gif biggrin.gif Kadangi pas mane baimė jį įsiverti didesnė, nei noras, turbūt dėl to ir jo neturiu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2011 01 14, 23:14)
Šitie baisiai nepatogūs ir braižo, į balą oįmesti pinigėliai, bent man.

nereikia makaluot po gomuri su auskaru ir nebraizys lotuliukas.gif man tai pats geriausias auskaras, jau gal pora metu ji nesioju
Atsakyti