Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(multti @ 2011 01 07, 18:17)
Nu biggrin.gif kaip čia pasakius, jausmas nėra pats maloniausias smile.gif

šiaip jausmas man toks visai geras buvo kai vėrė blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(ievuziukee @ 2011 01 07, 21:20)
tiesa pasakius siek tiek skaudejo kai vere smile.gif o baime gali but del to kad nezinai kaip bus ir pan. smile.gif

smile.gif o nuskausmino?
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 07, 20:54)

smile.gif  o nuskausmino?

nea smile.gif nieko nedare iskart vere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuziukee @ 2011 01 07, 23:05)
nea smile.gif nieko nedare iskart vere smile.gif

O bliamba biggrin.gif tai tu didvyrė sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2011 01 07, 22:29)
O bliamba biggrin.gif tai tu didvyrė sakyčiau biggrin.gif

tai kad nieko ten daisaus biggrin.gif siek tiek suskaudo ir viskas smile.gif kai dure siek tiek jautesi o kai jau auskara per kateteri kiso smarkiau suskaudo bet nieko kentet galima biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat auskariuka turiu kokius 5 metus 4u.gif pravere drauge namuose lotuliukas.gif kzkaip prisiminus net negera pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2011 01 07, 23:12)
As taip pat auskariuka turiu kokius 5 metus  4u.gif  pravere drauge namuose  lotuliukas.gif kzkaip prisiminus net negera pasidaro  lotuliukas.gif

ir kaip gyjo? smile.gif as ir isbandzius toki verima biggrin.gif bet man jis nepasiteisino biggrin.gif nusprendziau paluketi ir salone prasiverti smile.gif
Atsakyti
Turiu auskariuka nuo vasaros. Pirma diena turejau 40 tempos, gal suregavo. Dabar viskas OK. Tik viena "liga" apsirgau auskariuku pirkimo manija... ir kaip sustot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2011 01 08, 10:36)
Turiu auskariuka nuo vasaros. Pirma diena turejau 40 tempos, gal suregavo. Dabar viskas OK. Tik viena "liga" apsirgau auskariuku pirkimo manija... ir kaip sustot  doh.gif  lotuliukas.gif

aš ir pirkinėjau pirkinėjau.. o dabar nurimus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2011 01 08, 09:36)
Turiu auskariuka nuo vasaros. Pirma diena turejau 40 tempos, gal suregavo. Dabar viskas OK. Tik viena "liga" apsirgau auskariuku pirkimo manija... ir kaip sustot  doh.gif  lotuliukas.gif

man ir prasidejo auskariuku manija biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinkit kur perkat auskariukus? As tai ebay.co.uk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2011 01 08, 14:15)
Pasidalinkit kur perkat auskariukus? As tai ebay.co.uk ax.gif

aš tai ir iš čia ir dar kelių puslapiukų... biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad reikia tureti tam drasos, kad nebijoti i liezuvi verti g.gif
Atsakyti