Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(charmingSmile @ 2009 09 09, 17:42)
aš tai tokia pačia drauge turiu ...ji ir ..vis pamakaluoja ta auskariuka biggrin.gif  ..ir man vaizdas tai ne koks iš šalies ....kai pagalvoju kad ir aš taip atrodau  doh.gif

Va va o kai dar pagalvoji kaip dantukams kenkia doh.gif
Atsakyti
Aš tik prasivėrusi irgi jį "makaluodavau", bet poto paskaičiau(ir šiaip pamąsčiau)kaip tai kenkia dantim ir "atpratinau" save žaisti su auskaru smile.gif
Dabar išvis prisimenu, kad turiu auskarą tik pamačius šią temą(na ir labai retais atvejais kai prisikandu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 rugsėjo 2009 - 19:16
QUOTE(charmingSmile @ 2009 09 09, 17:42)
aš tai tokia pačia drauge turiu ...ji ir ..vis pamakaluoja ta auskariuka biggrin.gif  ..ir man vaizdas tai ne koks iš šalies ....kai pagalvoju kad ir aš taip atrodau  doh.gif

o ne toks vaizdas kaip krantant gumą? aš neįsivaizduoju tiesą sakant kaip iš šono atrodau
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 09 10, 15:26)
o ne toks vaizdas kaip krantant gumą? aš neįsivaizduoju tiesą sakant kaip iš šono atrodau

nelygu kas kaip kramtomą kramto biggrin.gif ..ne , o ištikruju tai vaizdas ne koks...na isivaizduok kai makaluoja jį po burną..ir karts nuo karto iškiša biggrin.gif nemoku paaiškint lotuliukas.gif .. lotuliukas.gif pasimaivyk prieš veidrodį - pamatysi

o dėl dantukų tai tikrai doh.gif ..tai bene pagrindinė priežastis kodėl stengiuos atprast nuo to...bet sakau gal reikia plastmasini pabandyt..ne taip emalį braižys g.gif
Atsakyti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 09 10, 15:55)
nelygu kas kaip kramtomą kramto  biggrin.gif  ..ne , o ištikruju tai vaizdas ne koks...na isivaizduok kai makaluoja jį po burną..ir karts nuo karto iškiša  biggrin.gif  nemoku paaiškint lotuliukas.gif  .. lotuliukas.gif    pasimaivyk prieš veidrodį - pamatysi

Ir dar "makaluojant" tas metalas į dantis barška, tai išvis- netik vaizdelis, bet ir garselis dar nekoks doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 10, 18:21)
Ir dar "makaluojant" tas metalas į dantis barška, tai išvis- netik vaizdelis, bet ir garselis dar nekoks  doh.gif  biggrin.gif

aš tai nei barškinu, nei makaluoju taip kad matytusi unsure.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif tik ne liezuvyje auskaras doh.gif man taip jis ten tai slyksciai atrodo,kad net baisu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 16 rugsėjo 2009 - 15:50
smile.gif+2009 09 16, 16:48-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 16, 16:48)
doh.gif  doh.gif tik ne liezuvyje auskaras doh.gif man taip jis ten tai slyksciai atrodo,kad net baisu doh.gif  biggrin.gif

kiekvienam ir negali patikt, kas butu jei visiems bahurams viena pana patiktu arba atvirksciai ax.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jau puse metu turiu auskariuka liezuvyje ir labai dziaugiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 09 01, 19:16)
Jus man pasakykit,merginos-moterys,as girdejus,tik girdejus,ir aisku- suprantu ,jog auskarai liezuvyje ne groziui o partnerio ..kaip cia graziau issireiskus  g.gif  biggrin.gif didesniems pamaloninimams .Noriu pas juspakalusti ar jusu partneriams labai didelis skirtumas ,ar tik sioks toks?

i 
klausimui šita tema netinkama. Apie tai diskutuokite skyrelyje "Už miegamojo durų".
Visiems kitiems rekomenduoju - " Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją."

Provokuojantys postai ištrinti.

Moderatorė

Atsakyti
Sveikos, mergytės. Va ir aš prieš porą savaičių pasipuošiau. Tik tas ilgas auskaras iš proto veda. Pasidalinkite patirtimi- kada pasikeitėte į trumpesnį. Jei man nepūliuoja, neskauda, ar jau galiu dabar pasikeisti?
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2009 09 24, 16:19)
Sveikos, mergytės. Va ir aš prieš porą savaičių pasipuošiau. Tik tas ilgas auskaras iš proto veda. Pasidalinkite patirtimi- kada pasikeitėte į trumpesnį. Jei man nepūliuoja, neskauda, ar jau galiu dabar pasikeisti?

aš tai laukčiau kol bent trys savaitės praeis, nes pūliuot bet kada gali pradėt.

dabar klausimas, kiek mm yra tie trumieji auskarai?
Atsakyti