Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

NeiVile, jau raudoni auskarai kokio grožio wub.gif wub.gif wub.gif

gibisiene, man tie išleistuviniai juodi labai superiniai thumbup.gif

rasiux-, mieli tavo darbeliai 4u.gif Man paskutiniai labai smagūs smile.gif bet labai jau sunku įžiūrėti, reikėtų labiau pačius auskariukus pritraukti, nes labai jau daug fono dabar...
Atsakyti
Visi darbeliai grazus, bet labiausiai istrigo NeiViles! Ypac raudonieji!! wub.gif
Atsakyti
Visų kekiniai auskarai - gėris. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano paprastuciai, bet juos segedama nemazai komplimentu sulaukiau blush2.gif

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
stai mano kukluciai

user posted image user posted image

smile.gif

O Neiviles isties sutinku grazios kekes tos raudonos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(suniuko mama @ 2009 08 21, 14:20)
Mano paprastuciai, bet juos segedama nemazai komplimentu sulaukiau  blush2.gif

user posted imageHosted on Fotki

grazuciai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mamyciuke 21, as ir vel kartojuosi - tavo auskriukai paprastuciai ir grazuciai ir itariu, kad ausy graziai ziurisi, bet nekokia nuotrauku kokybe. Ar turi tavo fotikas "makro" rezima? Gal ir apsvietimas per menkas?
Atsakyti
tiesiog perdaug as ta nuotrauka paryskinau.ir pakoreguot netaip kazkaip isejo... bet mokaus.

va antras bandymas su auskariukais
jei antras kartas nepavyko

man teks vis mokintis ir mokintis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 08 21, 11:50)
tiesiog perdaug as ta nuotrauka paryskinau.ir pakoreguot netaip kazkaip isejo... bet mokaus.

va antras bandymas su auskariukais
jei antras kartas nepavyko

man teks vis mokintis ir mokintis ax.gif

thumbup.gif nu ir nuotrauka nebloga, o auskariukai tai labai grazus, tokie linksmuciai! smile.gif
Atsakyti
prie auskariuku dar verinuka darysiu...jau spalvos ant rudens nesa mane blush2.gif

linksmuciai bet uzsidejau truput svorio yra unsure.gif
Atsakyti
mamyciuke21, man irgi gražūs ir spalvoti ir ankstesni skaidrūs thumbup.gif
O dėl nuotraukų - man kaip tik jose trūksta ryškumo g.gif Lyg ir gerai viskas matosi, bet taip lyg būtų su telefonu fotografuota arba labai smarkiai pritraukta. Reikėtų tikrai su mako režimu pažaisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 21, 15:42)
mamyciuke21, man irgi gražūs ir spalvoti ir ankstesni skaidrūs  thumbup.gif
O dėl nuotraukų - man kaip tik jose trūksta ryškumo  g.gif  Lyg ir gerai viskas matosi, bet taip lyg būtų su telefonu fotografuota arba labai smarkiai pritraukta. Reikėtų tikrai su mako režimu pažaisti  rolleyes.gif

na tikrai ne su telefonu gal tiesiog fotikas nzn reik tvarkyt pastaruoju metu ryskumo neduoda verysad.gif pritraukus irgi nesu. na mokinsiuos ziuresiu kaip iseis.
aciu uz pastebejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 08 21, 14:50)

Siūlau koreguot nuotraukos kopiją. O jei kažką ir per daug paryškinai, tiesiog neišsaugok pakeitimų ir turėsi pirminį variantą. mirksiukas.gif Tikrai išmoksi. Linkiu kantrybės ir neblėstančio noro. cool.gif
Atsakyti