Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

QUOTE(vijurka @ 2009 08 21, 16:11)
Siūlau koreguot nuotraukos kopiją. O jei kažką ir per daug paryškinai, tiesiog neišsaugok pakeitimų ir turėsi pirminį variantą. mirksiukas.gif Tikrai išmoksi. Linkiu kantrybės ir neblėstančio noro.  cool.gif

smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti

Sveikos, darbštuolės smile.gif

Pamokinkite, prašau, kaip pradėti verti auskariukus ax.gif , prisipirkau švarovskiukų, noriu pasipuošti biggrin.gif , o ką daryti - nežinau, neradau čia nei vienos pamokėlės rolleyes.gif ...

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 08 21, 14:30)
Sveikos, darbštuolės  smile.gif

Pamokinkite, prašau, kaip pradėti verti auskariukus  ax.gif , prisipirkau švarovskiukų, noriu pasipuošti  biggrin.gif , o ką daryti - nežinau, neradau čia nei vienos pamokėlės  rolleyes.gif ...

blush2.gif

Neradai, nes pamokeliu reikia ieskoti "pradziamokslyje" Taip pat panarsyk auksrankes.lt smile.gif sekmes!
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 08 21, 16:42)
Neradai, nes pamokeliu reikia ieskoti "pradziamokslyje" Taip pat panarsyk auksrankes.lt  smile.gif  sekmes!

4u.gif , einu ieškoti wub.gif
Atsakyti
swarovski perlu uzsakymelis buvo smile.gif
user posted image
o cia vienai dvyliktokei isleistuvems dariau
user posted image
brolio draugei dovanojau swarovskucius
user posted image
Atsakyti
Gibisiene, pirmieji tai tik tokiai damai user posted image
Atsakyti
Gibisiene išleistuviniai labai labai puošnūs smile.gif

1. Stiklas ir sidabruotos detalės.
user posted image

2. Žadeitas, celestial crystalai, stiklas ir sidabrinės bei sidabruotos detalės.
user posted image

Atsakyti
wub.gif Aciu visoms uz pagyras,ir Jubiliate dovana patenkinta thumbup.gif smile.gif
Gibisiene.pirmieji nerealaus grozio thumbup.gif wub.gif
Mamyciuke21 saunuole esi mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui visoms, labai dekui ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
nemaciau, deja, tos damos, nes sesuo jai pirko tuos auskariukus lotuliukas.gif bet ir svorio tenai siek tiek, jau mano ausys nepanestu ju lotuliukas.gif
Atsakyti

Kaip pirmą kartą dariusi ax.gif ir niekur dar nemačiusi proceso, turiu teisę prašyti, kad labai nelazdavotumėte lotuliukas.gif

Čia foto... unsure.gif http://public.fotki....rmasblynas.html
http://public.fotki....lmsunkudar.html

O dar replytes ne tokias nusipirkau, tai "dirbau" su manikiūrinėmis žnyplutėmis blush2.gif doh.gif ... bet aš ant savęs nepykstu biggrin.gif
Atsakyti
gibisiene, man baltas išleistuvinis komplektas labai patiko 4u.gif

syri, kilputės, aišku, nelabai, nors kaip pirmam kartui ir be apvalių rėplyčių tai neblogas rezultatas 4u.gif Bet šiaip auskarai man labai gražūs tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 21, 23:45)

syri, kilputės, aišku, nelabai, nors kaip pirmam kartui ir be apvalių rėplyčių tai neblogas rezultatas  4u.gif  Bet šiaip auskarai man labai gražūs tikrai  wub.gif

Aišku, nelabai, tos kilpos, bet save guodžiu tuom, kad kai užaugsiu, kaip Jūs visos biggrin.gif , aš juos išardysiu ir padarysiu žmoniškai, + bus proga juos ir pakeisti, pakoreguoti mirksiukas.gif ( turbūt ir Jūs taip darote g.gif ), atnaujinti.

Atsakyti