Gibsiene, nuostabios spalvos! Cia swarovskiai???
O cia mano savaitgalio darbukas:
Hosted on Fotki
Papildyta:
[quote=lairam,2009 08 24, 00:17]
Šiemet minime nemažai svarbių datų. Lietuvai 1000 metų, Lietuva mini Baltijos kelio dvidešimtmetį... Niekad nebuvau labai didelė patriotė, tačiau man gyventi Lietuvoje gera, džiaugiuosi, kad esame laisvi, kad mano mažylio pirmieji žodžiai yra tariami lietuvių kalba... Būtent šioms datoms paminėti šiandien naktį sukūriau auskariukus, kurie simbolizuoja mūsų vėliavą. Jie paprastučiai, kreivom šleivom kilputėm
(kaip visada
), nesitikiu kad kažkam patiks, bet dedu:
Fantastika!!!
Kazkada ir paciai tokia mintis buvo prabegus, kazka sukurti Lietuvos garbei! Saunuole, man labai patiko tavo lietuviski auskariukai
O cia mano savaitgalio darbukas:
Hosted on FotkiPapildyta:
[quote=lairam,2009 08 24, 00:17]
Šiemet minime nemažai svarbių datų. Lietuvai 1000 metų, Lietuva mini Baltijos kelio dvidešimtmetį... Niekad nebuvau labai didelė patriotė, tačiau man gyventi Lietuvoje gera, džiaugiuosi, kad esame laisvi, kad mano mažylio pirmieji žodžiai yra tariami lietuvių kalba... Būtent šioms datoms paminėti šiandien naktį sukūriau auskariukus, kurie simbolizuoja mūsų vėliavą. Jie paprastučiai, kreivom šleivom kilputėm
Fantastika!!!
Nu va prikepiau ir as darbeliu, parodysiu
Swarovskiai, netikri perlai

Cia prie auskariuku

Dauzytas stiklas
bandziau makaluot kazka su vielute, neypatingai graziai gavos, bet vistiek man jie tokie mieli.

Nepamenu akmeneliu pavadinimo..

Zadeitas, swarovskiai, ir kilputes nelabai

Ir siaip paprastuciai, ant zydros mane traukia kazko..
Swarovskiai, netikri perlai

Cia prie auskariuku

Dauzytas stiklas

Nepamenu akmeneliu pavadinimo..

Zadeitas, swarovskiai, ir kilputes nelabai

Ir siaip paprastuciai, ant zydros mane traukia kazko..
QUOTE(suniuko mama @ 2009 08 24, 17:33)
Labai malonu, kad patiko
Piene, man pirmieji labai labai faini. Ir apyrankytė gražutė.
Gibisiene, taviškiai man patiko
aha, swarovskiai, sapphire spalva cia
vis nuiperku veriniui daryt ir vis niekaip verinio nepadarau
QUOTE(gibisiene @ 2009 08 24, 16:14)
aha, swarovskiai, sapphire spalva cia
vis nuiperku veriniui daryt ir vis niekaip verinio nepadarau 
Tai ir man taip buna, perku karoliuku vienam, o paskui visai kitaip juos panaudoju
QUOTE(suniuko mama @ 2009 08 24, 18:28)
Tai ir man taip buna, perku karoliuku vienam, o paskui visai kitaip juos panaudoju 
Dažnas atvejis
Parodau keleta naujoviu
''Ugnies lasai'' (sidabras, ugninis agatas, swarowskio kristalai, silikono troselis, met. detales)

''Afrikos saulelydis'' (sidabras, pustas stiklas, stiklas, afrikos medis, silikoninis troselis, met. detales)

''Ametistu puokste'' (sidabras, ametistas, nat. akmuo, pasidabruota vielute, biseris)

'' Juodos slyvaites'' (sidabras, agatas, cekiskas stiklas, lava, pasidabruota vielute, biseris)

Dekoju uz komplimentus, deje, neturiu laiko smulkiau aprasyti ispudziu, bet maciau graziu auskariuku
''Ugnies lasai'' (sidabras, ugninis agatas, swarowskio kristalai, silikono troselis, met. detales)

''Afrikos saulelydis'' (sidabras, pustas stiklas, stiklas, afrikos medis, silikoninis troselis, met. detales)

''Ametistu puokste'' (sidabras, ametistas, nat. akmuo, pasidabruota vielute, biseris)

'' Juodos slyvaites'' (sidabras, agatas, cekiskas stiklas, lava, pasidabruota vielute, biseris)

Dekoju uz komplimentus, deje, neturiu laiko smulkiau aprasyti ispudziu, bet maciau graziu auskariuku
Margiriene, pirmieji ir antrieji super
Antrųjų tas ryškus akmenukas labai gražus