Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

QUOTE(Hennessy @ 2009 08 23, 18:02)
Supratau, labai ačiū!  4u.gif

Tai kad nėra už ką mirksiukas.gif . Tokia jau aš ir konsultantė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 08 23, 17:10)
O man labai gaila besibaigiančios vasaros.....
Paskutinis drugių šokis...
user posted image

Kokie įdomūs, mieli wub.gif
Atsakyti

Sveikos, ar jūs tuos grožius pačios sukuriate - expromtu ar prieš tai pasipaišiusios, ar vartote kokius puslapius juvelyrų ar vadovus kokius g.gif , nu nesvietiškai viskas gražu - ir į darbą, ir į sodą (gėlyčių palaistyti, su kaimymka pašnekėti), ir į šventę, ir kad draugės "pavydėtų" wub.gif

man visi jūsų darbai gražūs rolleyes.gif ...
Atsakyti
is pradziu varciau forumus ir ziurejau ka cia butu galima pasigaminti, bet kai pradedavau daryti, vistiek gaudavosi pagal mane biggrin.gif tai dabar tik pasigroziu ka kitos grazaus prigamina, o darau is ''lempos'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Seniai jau rodziausi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 08 23, 20:41)
Kokie įdomūs, mieli  wub.gif

Labai ačiū wub.gif

QUOTE(syri @ 2009 08 23, 20:41)
Sveikos, ar jūs tuos grožius pačios sukuriate - expromtu ar prieš tai pasipaišiusios, ar vartote kokius puslapius juvelyrų ar vadovus kokius  g.gif , nu nesvietiškai viskas gražu - ir į darbą, ir į sodą (gėlyčių palaistyti, su kaimymka pašnekėti), ir į šventę, ir kad draugės "pavydėtų"  wub.gif
man visi jūsų darbai gražūs  rolleyes.gif ...

Aš pačioje pradžioje tiesiog žiūrinėjausi svetimus darbus. Na bet ne tam, kad kopijuočiau, bet tiesiog, kad pasižiūrinėčiau, kokios detalės, kokie akmenys. Pradžioje bandžiau ir panašių gaminti, o dabar tiesiog sėdu prie savo "turtų" dėžutės ir kažką bandau daryti smile.gif . Paišytis tai niekad nieko nesipaišau ax.gif , nors gal ir praverstų...

QUOTE(drauge1 @ 2009 08 23, 21:16)
Seniai jau rodziausi 4u.gif

Simpatiški 4u.gif . Kažko panašaus noriu, bet niekaip neprisiruošiu blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 23 rugpjūčio 2009 - 20:53
Šiemet minime nemažai svarbių datų. Lietuvai 1000 metų, Lietuva mini Baltijos kelio dvidešimtmetį... Niekad nebuvau labai didelė patriotė, tačiau man gyventi Lietuvoje gera, džiaugiuosi, kad esame laisvi, kad mano mažylio pirmieji žodžiai yra tariami lietuvių kalba... Būtent šioms datoms paminėti šiandien naktį sukūriau auskariukus, kurie simbolizuoja mūsų vėliavą. Jie paprastučiai, kreivom šleivom kilputėm biggrin.gif (kaip visada tongue.gif ), nesitikiu kad kažkam patiks, bet dedu:
user posted image
Atsakyti
lairam,nu nereikia nusivertinti blink.gif Man tai labai gražūs tokie spalvingi,vasariški thumbup.gif Ir jokių kreivų kilpučių nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 08 24, 11:19)
lairam,nu nereikia nusivertinti blink.gif Man tai labai gražūs tokie spalvingi,vasariški thumbup.gif Ir jokių kreivų kilpučių nesimato lotuliukas.gif

Ačiuks mirksiukas.gif 4u.gif . Nevienodos tos mano kilpos dar blush2.gif , bet tikiuosi, kad su laiku susivienodins lotuliukas.gif
Atsakyti
Senai besilankiau, reikes vakare ir savo darbeliu imest...

O siaip labai patiko Margirienes morkavas komplektukas ir NeiViles berods raudonos kekes - grazumelis wink.gif
Atsakyti
LaiRam labai liuksiski auskarai.o kaip ta vielute susuki galus ta prasme?kilputes padarai ir sukabini?
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2009 08 24, 13:54)
LaiRam labai liuksiski auskarai.o kaip ta vielute susuki  galus ta prasme?kilputes padarai ir sukabini?

Dekavoju už dėmesiuką 4u.gif . O sukabinau paprastai, kaip ir rasei, kilpeles mirksiukas.gif
Atsakyti