Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 08 31, 16:04)
Metalines detales ir karoliai, stiklas, Tibeto sidabro detales ir auskaras..
Ilgis 5.4 cm

Viduriniai man grazus 4u.gif
Atsakyti
labai grazus auskariukai smile.gif ax.gif
Atsakyti
Na ką, vasarėlė pralėkė kosminiu greičiu. Laikas susitikti su grupiokais, kursiokais ir pasiausti prieš mokslų pradžią diskotekoje mirksiukas.gif (man šis etapas jau praėjęs rolleyes.gif ). Disco time auskariukai žaižaruojantys priklausomai nuo apšvietimo.
user posted image

P.S. Privargau, kol nufotografavau, kad matytusi nors kiek tos skirtingos spalvos. Nes paprastai fotkinant gaudavosi tiesiog tokie rudi, nuobodūs. Bėgiojau po kambarį su lempom ir prožektoriais, kad susidarytų skirtingos šviesos iš skirtingų pusių doh.gif . Bet realybėje jie labai labai žaižaruoja...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 08 31, 15:13)
Na ką, vasarėlė pralėkė kosminiu greičiu. Laikas susitikti su grupiokais, kursiokais ir pasiausti prieš mokslų pradžią diskotekoje  mirksiukas.gif  (man šis etapas jau praėjęs  rolleyes.gif ). Disco time auskariukai žaižaruojantys priklausomai nuo apšvietimo.
user posted image

P.S. Privargau, kol nufotografavau, kad matytusi nors kiek tos skirtingos spalvos. Nes paprastai fotkinant gaudavosi tiesiog tokie rudi, nuobodūs. Bėgiojau po kambarį su lempom ir prožektoriais, kad susidarytų skirtingos šviesos iš skirtingų pusių  doh.gif . Bet realybėje jie labai labai žaižaruoja...

Fainulkios tavo auskariukai!!! Ir kokia saunuole esi, kad stengiesi graziai pateikti nuotraukas!! smile.gif wub.gif
Atsakyti
Lairam, matau, kad tikrovėje jie dar geriau turi atrodyti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū SuniukoMamai ir Arunai 4u.gif . Smagu, kai kažkam patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Lairam - SUPER thumbup.gif labai originalu ir grazu. Manau sie nuostabus auskariukai greit suras savo seimininke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 08 31, 19:09)
Lairam - SUPER  thumbup.gif  labai originalu ir grazu. Manau sie nuostabus auskariukai greit suras savo seimininke wink.gif

Ačiū. Kaip tik rašau tekstuką savo temai ax.gif . Užsikaupė atsargų, tai nusprendžiau viešai pasirodyti blush2.gif . Tik kažkaip moderatorių AŽ užkimštos tai negaliu atsiklausti, ar galiu temą kurti... Kursiu, jeigu ką, tai išmes jos mane, kaip musę iš barščių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 08 31, 16:16)
Viduriniai man grazus  4u.gif

QUOTE(LinaaX @ 2009 08 31, 17:02)
labai grazus auskariukai smile.gif  ax.gif

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 08 31, 20:16)
Kursiu, jeigu ką, tai išmes jos mane, kaip musę iš barščių  lotuliukas.gif

Lauksim temos patvirtinimo ir įkurtuvių. Su tokiais šauniais darbais galvot, kad išmes schmoll.gif net tokių minčių negali būt.
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 08 30, 20:07)
Na o cia mano paskutinis savaitgalio ikvepimas "Ledinis vanduo"

user posted image

Nuostabūs Jūsų auskariukai, tokie švelnūs atrodo 4u.gif

QUOTE(lairam @ 2009 08 31, 17:13)

Labai įdomūs auskariukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 08 31, 20:17)
Lauksim temos patvirtinimo ir įkurtuvių. Su tokiais šauniais darbais galvot, kad išmes schmoll.gif net tokių minčių negali būt.

Ačiū už įvertinimą blush2.gif ax.gif 4u.gif . Aš čia dėl to išmetimo susirūpinau, nes galvoju, kad gal reik atsiklausti moderatorių... O atsiklausi nesigavo, nes AŽ jų užkimštos g.gif . Tai pabandžiau tiesiog kurti temą, bet jos kaip ir neatsirado g.gif . Tai svarstau, ar ji tiesiog nukeliavo į kažkokį moderatorių skyrių, kur bus tvirtinama ir atsiras vėliau SM, ar tiesiog nesusikūrė dil kažkokių klaidų ir pan... doh.gif
Atsakyti