Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

Siandien kaip visada lankausi siame puslapyje ir apziurineju Jusu auskariuku nuotraukas, siandien jie visi atrodo paprasti kaip ir visada, bet daug daug kartu grazesni nei nuostabus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Stiklas, aliuminio ir sidabruotos detalės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 08 31, 19:49)
Aš čia dėl to išmetimo susirūpinau, nes galvoju, kad gal reik atsiklausti moderatorių... O atsiklausi nesigavo, nes AŽ jų užkimštos  g.gif . Tai pabandžiau tiesiog kurti temą, bet jos kaip ir neatsirado  g.gif . Tai svarstau, ar ji tiesiog nukeliavo į kažkokį moderatorių skyrių, kur bus tvirtinama ir atsiras vėliau SM, ar tiesiog nesusikūrė dil kažkokių klaidų ir pan... doh.gif

Na man temos taip pat nepatvirtino- pasirodo moderatorė atostogauja, o kas ją pavaduoja nežinia. Tad nepergyvenk ir laukiam atostogų pabaigos.
Beje- tavo auskarėliai fantastiški wub.gif . Kitų merginų taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 01, 21:07)
Na man temos taip pat nepatvirtino- pasirodo moderatorė atostogauja, o kas ją pavaduoja nežinia. Tad nepergyvenk ir laukiam atostogų pabaigos.
Beje- tavo auskarėliai fantastiški  wub.gif . Kitų merginų taip pat  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif . Mano tema kaip ir atsirado skelbimų skyrelyje... Pradėjau jau foto krauti, gal neištrins moderatoriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2009 09 01, 20:44)
biggrin.gif
Stiklas, aliuminio ir sidabruotos detalės.

Šie man thumbup.gif . Ir ilgi, ir labai prie daug ko priderinami thumbup.gif . Man tokie labai wub.gif
Atsakyti
Kaip tik apsilankau čia, taip nagai ir niežti ką nors sukurpt. Prisižiūriu gražumynų, paskui nerandu ramybės.
Sužavėta Margirienes auskarais. Na iš balos gi fantazijos turėjimas thumbup.gif
Šioks toks kuklus maniškis darbelis ax.gif
user posted image
Už šitą nuotrauką tai jau gausiu pylos kaip reikiant. Auskarėliai labai nenorėjo fotografuotis, niekaip nepriderinau fono, tad palikau taip kaip matot blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 01 rugsėjo 2009 - 21:22
Gera ta tavo foto, man net labai patinka thumbup.gif. Koks tu perliuku bendras ilgis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 01 rugsėjo 2009 - 21:27
Mano raizgalionės ax.gif

user posted image
user posted image
Kriauklės, oniksas, biseris, gėlavandeniai perlai, ametistai, ametisto skalda, žadeitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 01 rugsėjo 2009 - 21:43
QUOTE(lairam @ 2009 09 01, 23:26)
Gera ta tavo foto, man net labai patinka  thumbup.gif. Koks tu perliuku bendras ilgis?

Dėkavoju smile.gif Auskarų ilgis (nuo kabliuko apačios matuojant) 8cm.
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 09 01, 20:12)
aurelija ma bet pas tave kiek groziu paziurejau  ax.gif  wub.gif  wub.gif

oj kaip noris vis kazka naujo ismokti blush2.gif

tai per laika visokiu dalyku prisibandai, jai patinka kas drinks_cheers.gif acius 4u.gif

o dabar i tema LadyO visai normali ta foto, ir aukskariukai fainuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif
Dekoju uz komplimentus, as pasiryzus jus zaveti dar ilgai ! ax.gif bigsmile.gif

Kaip malonu ziureti jusu darbelius thumbup.gif kada jie originalesni ir foto kokybiskos wub.gif

... gal ir man jau laikas savo temele atidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes atejau pasiroditi
opalitas floritas
user posted image
svarovskiai
user posted image

user posted image
Atsakyti