Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

Lairam GRAZU wub.gif
Karklas zinok as pati buvau begalo nustebus isvydus toki efekta ant dauzto krikstolo. nelabai supratau kas vyksta. Spejau kad gal nuo ranku silumos jis taip.... g.gif

Ir siaip su rastuotu agatu man tas pats atsitiko, staiga balti rastai dingo ir karoliukas tapo visai nefainas sad.gif
Atsakyti
nu nieko sau stebuklai vyksta!! nezinojau kad tokie dalykai atsitinka akmenims..nekas visai sakyciau..
Atsakyti
Suniuko mama ir Edita R, smagu, kad patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 09 07, 11:14)
Lairam GRAZU wub.gif
Karklas zinok as pati buvau begalo nustebus isvydus toki efekta ant dauzto krikstolo. nelabai supratau kas vyksta. Spejau kad gal nuo ranku silumos jis taip.... g.gif

Ir siaip su rastuotu agatu man tas pats atsitiko, staiga balti rastai dingo ir karoliukas tapo visai nefainas sad.gif

As turiu pasidarius su zoliniu agatu auskariukus, nerealus balti rastai buvo, bet jie dingo. Bet pabandziau juos paplaut su muilu, ir isdziuvo ir vel tuos rastus turi thumbup.gif cia gal nuo prakaito, nuo salycio su oda.. Bet tikrai nusiplauna ir normaliai vel atrodo smile.gif o del krekeliuoto kristolo nepastebejau kad man lygintusi tie skilimai..
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 07, 12:17)
As turiu pasidarius su zoliniu agatu auskariukus, nerealus balti rastai buvo, bet jie dingo. Bet pabandziau juos paplaut su muilu, ir isdziuvo ir vel tuos rastus turi  thumbup.gif cia gal nuo prakaito, nuo salycio su oda.. Bet tikrai nusiplauna ir normaliai vel atrodo smile.gif o del krekeliuoto kristolo nepastebejau kad man lygintusi tie skilimai..

Piene NEREALU, ACIU uz pataryma butinai reiks pabandyti, nes gaila toks grazus karoliukas buvo. Vat kaip reikai kartais daugiau pasneketi su kolegem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 09 07, 12:33)
Piene NEREALU, ACIU uz pataryma butinai reiks pabandyti, nes gaila toks grazus karoliukas buvo. Vat kaip reikai kartais daugiau pasneketi su kolegem  4u.gif

Bet ydomiausia, kad atradau sita dalyka, kai jie jau buvo prarade tuos ornamentus, ir ilgokai jau nesiojau be ju, irgi nusivylus buvau, ir dar kaip tycia ysidejau juos i kosmetine, ir subyrejo seseliai, ir i tuos griovelius smulkucius pribiro tu seseliu, tai ploviau su muilu, ir isplovus pastebejau kad jie kaip nauji assa.gif hihihi.gif
Atsakyti
Rodausi savaitgalio darbeli:

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
bigsmile.gif visai neblogai
Atsakyti
Suniuko mama, simpatulkos auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 07, 15:02)
Rodausi savaitgalio darbeli: