SuperEglius - aciu!
QUOTE(Karklas @ 2009 09 06, 22:35)
Sveikos merginos.Aš čia gal ne į temą
, bet noriu paklausti .Jūs turbūt viską apie karoliukus žinot
.Kodėl daužtas kalnų krištolas taip greitai pasikeičia? Susilieja tos vagelės ir lygus pasidaro? Ar čia karoliukai blogi, ar taip turi būti? Gal galima jį kaipnors atgaivinti 
man taipat buvo atsitike ,esu girdejus kad kas ruko ar rukomoj patalpoj jis istraukia ta blogi ir paskaidreja
QUOTE(laimike @ 2009 09 07, 17:18)
man taipat buvo atsitike ,esu girdejus kad kas ruko ar rukomoj patalpoj jis istraukia ta blogi ir paskaidreja 
Geras.Bet aš nerūkau ir prirūkytoj patalpoj nebūnu
QUOTE(Karklas @ 2009 09 07, 18:52)
na gal ,tai tagda man visi kiek esu pirkus (ir neisvienos vietos)nekokibiški
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 08 16, 18:19)
As esu visai zalia papuosaliuku daryme, bet turiu toki klausimuka ka jus naudojat (na kokia vielute) kai darote kilputes tarp akmenuku ir karoliuku auskaruose (kai reikia sukabinti tarpusavy kelis karoliukus)
Pinigėlius švaistai. Gutterman pasidabruota vielutė kainuos iki kokių 12lt (prėiklauso kur pirksi, aš po 9 moku beveik...)
Papildyta:
QUOTE(Karklas @ 2009 09 06, 22:35)
Sveikos merginos.Aš čia gal ne į temą
, bet noriu paklausti .Jūs turbūt viską apie karoliukus žinot
.Kodėl daužtas kalnų krištolas taip greitai pasikeičia? Susilieja tos vagelės ir lygus pasidaro? Ar čia karoliukai blogi, ar taip turi būti? Gal galima jį kaipnors atgaivinti 
įmesk į verdantį vandenį, suskeldės vėl. Jis ir man praskaidrėjo po kurio laiko, natūralu.
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 07, 16:02)
Rodausi savaitgalio darbeli:
Ir auskarai mieli, ir nuotrauka labai patiko- tokia romantiška
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2009 09 07, 17:33)
dar vieni is nauju
Tikri karameliniai saldainukai
Suniuko mama, nu labai grazu
QUOTE(Lady Rose @ 2009 09 07, 19:28)
įmesk į verdantį vandenį, suskeldės vėl. Jis ir man praskaidrėjo po kurio laiko, natūralu.
Labai ačiū už patarimą
Naujienos. Nieko rimto...

QUOTE(LadyO @ 2009 09 08, 10:16)
Naujienos. Nieko rimto...
Auskareliai paprasti, bet graziai pateikti