QUOTE(saullutė @ 2006 01 16, 00:23)
Man gyd. Miglinienė kol kas

nors neilgai pas ją lankausi, o va iš Ragauskienės pabėgau

, būtent ji man pirmo nėštumo metu taip mažai informacijos teikė

. Vis skubėdavo minimaliai informuoti ir net nepaklaususi ar turiu klausimų atsisveikindavo

. Man tokios valdiškos gydytojos

. O kai sužinojo, kad gimdysiu ne Krikščioniškuose, kur ji taip pat dirba, tai visai atsainiai į viską žiūrėjo... Tiesa, gręsiantį persileidimą iškart pamatė ir į ligoninę paguldė, bet jei anksčiau būtų daugiau apie jo požymius informavus, pati būčiau labiau saugojusis

, nes ilgokai keistai jaučiausi, bet ji į visus mano būgštavimus žvelgė su šypsena

...
Va stai bent viena mama pastebejo gyd.Ragauskienes "malonu" aptarnavima. Ji pakankamai sugeba buti maloni, kai jai "duodi" arba bent jau tikisi gauti. O va kai nieko neatnesi ir pasilankius ilgiau pamaciau jos tikraji veida. Stai tokia mano istorija : as irgi maciau tas eiles pas ja, be to pirma karta buvo labai maloni, tai ir paskubejau pas ja prisirasyt...Veliau per nestuma bendravo -tiek kiek reikia, daugiau pilde popierius, o ne su manim kalbejo...Todel net nepastebejo, kai pas ja lankiaus, kad jau pilve negyvas vaikelis, buvo 5.5 men

Paleido ramiai, o kai pati pajauciau, kad kazkas ne taip, tai jau buvo per velu...Praejo gela ir skausmas, nekaltinau as jos ir vel ejau toliau pas ja...bet kai mane veliau apsauke, uz tai kad paklausiau, kam raso stiprius antiobiotikus, (kaip pasirode veliau - jie visiskai nebutu man padeje

).......... Ta vakara apsiverkus nulekiau i klinikas pas kita pirma pasitaikiusia gydytoja, ir tai mane isgelbejo...buvo skubiai reikalinga operacija

Neimanoma visko papasakoti cia, bet dabar tik susipurtau isgirdus Ragauskienes pavarde...
Siuo metu lankausi pas Didziuliene, galiu pasakyti tik tiek - profesionali, o daugiau nezinau, nes mazai lankausi...