Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Šilainių pol. ginekologės

sveikos,

papasakosiu as savo ispudzius apie Sutkiene ir Griksiene.

po spirales ivedimo kuria man ivede Sutkine ir pas kuria lankiausi prasidejo iv negalavimai,ypac skaudedavo desini sona, taigi Sutkines diagnoze kiausides uzdegimas(be ecoskopinio tyrimo,kruajo ir slapimo tyrimo) na ir ka prasidejo mano gydymas nuo kiausides uzdegimo vienas antibiotiku kursas po kurio nepagerejo, antras po kurio t.p nepagerejo
taigi trecia karta tenka registruotis taciau paaiskeja jog sutkiene atostogauja ir taip as uzsirasiau pas griksiene,kuri mane echoskopuodama nemate spirales blink.gif ,tai ka sakau sunyko blink.gif ,nu nea sako gal pas tave kokia gimdos patologija,nu kad sakau nea jokios.
na einam ant kedes sako paziuresim, na ten jau spirale atsirado doh.gif ,taigi pradejo man aiskinti kad visi skausmai del spirales o siaip jokiu ligu jin manyje nerandanti,nors sakiau kad labai vargina gausios iskyros tai sako jei neniesti ir nesmirda viskas ok doh.gif
na ir ka vel nieko nepesus liepe pakenteti tuos skausmus laukti kol grys Sutkiene is atostogu ir kreiptis jau pas ja.
na ir ka kita diena nuvaziavau i onkologine ligonine pas gyd D.Paulauskiene,kuria rekomendavo pazystami,taigi ji po apziuros rado zaizdele,gimdos kaklelio uzdegima(del kurio kamavo skausmai) ir iskart istrauke spirale,kadangi ji man sake absoliuciai netinka.
tai tiek

o del to kad Sutkiene ir Griksiene malonios ir svelnios ne kiek nesiginciju 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau papasakoti apie Migliniene.Dabar ji priziuri mano nestuma.Siaip labai maloni, rupestinga gyd.Skiria visus tyrimus kokius tik imanoma ir be jokio uzmokescio.Esu davus tik viena karta pries echoskopija blush2.gif Tik labai nepatinka kad ji nieko neaiskina.Mol tau turi nerupeti.Dare echo, tai neisgirdau nei vieno paaiskinimo.Tik kad viskas gerai ir kiek savaiciu lelius atitinka.Nepaaiskina nei kas gali nutikti ir kaip tokiu atveju elgtis.Turiu pati nuspeti.Jeigu reiktu rinktis dar karta manau kad pas ja nenoreciau, bet kita vertus geriau maloni tylene, negu kokia mandra ar grubi plepe. 4u.gif
Atsakyti
Matkevičienės kabinetą tapogi rekomenduoju apeiti kuo didesniu lanku schmoll.gif
Atsakyti
Nu jo, matau, kad del echoskopijos Silainiu poliklinikoje nuomones sutampa: schmoll.gif Ir man kiek teko: ir su vaiku, ir del saves schmoll.gif ir su skirtingom gyd. schmoll.gif Per nestuma ne tik kad vaiko sirdeliu, rankeliu nemate, mazdaug taip: o gal yr vaikas? o gal dvynukai blink.gif , nu, atsakymas: vaikas yra! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 04 28, 19:44)
Tik labai nepatinka kad ji nieko neaiskina.Mol tau turi nerupeti.Dare echo, tai neisgirdau nei vieno paaiskinimo.Tik kad viskas gerai ir kiek savaiciu lelius atitinka.Nepaaiskina nei kas gali nutikti ir kaip tokiu atveju elgtis.Turiu pati nuspeti.Jeigu reiktu rinktis dar karta manau kad pas ja nenoreciau, bet kita vertus geriau maloni tylene, negu kokia mandra ar grubi plepe. 4u.gif

Manau, kiek žmonių, tiek nuomonių ax.gif . Anksčiau lankiausi pas Ragauskienę, tai palyginti su ja, Miglinienė dar daug šneka biggrin.gif (dabar einu pas ją). Ragauskienė tik popierius pildydavo, akių nepakeldama blink.gif , jokios informacijos ar patarimų pirmo nėštumo metu schmoll.gif . Kažkaip dauguma gydytojų mano, kad jei nėštumas nekomplikuotas, tai ir jokios papildomos informacijos nereikia doh.gif. Pas Miglinienę tik porą kartų buvau, bet kol kas bendravimas ir profesionalumas dar nenuvylė mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Migla*: 05 gegužės 2006 - 11:03
mmaytės, dar parašykit atsiliepimų. Net nežinau pas ką lankytis, teko susidurti su Migliniene, Jakutiene ir Ragauskiene, tai tik Ragauskienė patiko, galvoju gal pas ją lankytis g.gif
Atsakyti
As lankausi pas Matkeviciene, bet man ji schmoll.gif Truksta jai svelnumo, malonaus bendravimo. Zadu pereit arba pas Ragauskiene, arba pas Migliniene.
Atsakyti
žadu pirmą kartą eiti pas ginekologę ax.gif esu prisirašius šilainiuos. skaitau skaitau, bet vis dėlto - kuri tinkamesnė būtų, kad traumos negaučiau visam gyvenimui? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fiauks @ 2006 08 22, 13:46)
žadu pirmą kartą eiti pas ginekologę  ax.gif  esu prisirašius šilainiuos. skaitau skaitau, bet vis dėlto - kuri tinkamesnė būtų, kad traumos negaučiau visam gyvenimui?  rolleyes.gif

tik ne pas ragauskiene... doh.gif , siulyciau Jakutiene, o pereit jei netiks gali bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaičiau ir neiškenčiau savo patirtimi pasidalinti, gal kam bus įdomu. Visą neštumą lankiausi pas gyd. Miglinienę. Buvau patenkinta , darė tyrimus, informacijos irgi užteko, nes nežtumas antras ir jaučiausi gerai.
Kai darydavo ultragatsą eidavome visa šeima. Vyras vokelį paduodavo, tai vaikelio net pirštukus suskaičiuodavo ir viską mums paaiškindavo.
Bet likus mėnesiui iki gimdymo įvyko toks dalykas. Gydytoja man rekomendavo gimdyti II ligoninėje, pas gydytoją Vaicekauskaitę. Bet paskaičius apie ją atsiliepimus, praėjo noras ten gimdyti. Susitariau gimdyti klinikose. Bet gyd. Miglinienė, lyg supyko. Ir nuo tada manęs beveik nežiūrėjo, tik pareiškė, kad viskuo pasitūpins ta gydytoja pas kurią gimdysiu. Davė suprasti, kad daugiau jos netrugdyčiau jei iškiltų kokių klausimų prieš gimdymą. Taigi ir netrugdžiau, visus tyrimus ir iškylusius klausimus pieš pat gimdydą padarė klinikų gydytoja.
Po gimdymo dar neapsisprendžiau ar liksiu pas Miglinienę, ar ieškosiu kitos gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(bazinė T @ 2005 11 07, 12:01)
nu del echo nuliudinot, o tai ko as tada pas ja eisiu. Tai ka ji be echo daro per vizita?

labas as lankausi pas Migliniene ir per nestuma lankiausi isviso man echo padare 4 bet as jauciausi labai puikiai pati ji paklause visus kartus ar noriu nuotrauku.jokio kysio nenesiau nes as esu pries kysius.man ji patinka kap gyd.
Atsakyti
Sveikute, na pasisakysiu ir as. Taigi esu susidurusi ir su Ragauskiene, ir su Sutkiene. abi man jos geros.....Tik va dabar, kai esu nestuke.gif , tai lankausi pas Sutkiene, na tikrai rupestinga gydytoja, bent jau kolkas....visus reikiamus tyrimus padare, viska apziurejo ir sake, kad jei tik kils neaiskumu skambinti, uzeiti, visada pades....ir akusere man visai patiko....taigi kolkas tikrai dziaugiuosi Sutkienes prieziura thumbup.gif
Atsakyti