Įkraunama...
Įkraunama...

Rojus

Man gražus, retas vardas
Atsakyti
Žinau mielą berniuką tokiu vardu, tai ir vardas labai mielas pasidarė wub.gif
Atsakyti
Grazus.
Atsakyti
neypatingai
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 16, 20:29)
per nasrus ar per užpakalį dėjo?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Negrazu man cia net nevardas ,kaip mano MB sako Rojus Hemarojus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleva @ 2012 02 04, 19:57)
lotuliukas.gif
Negrazu man cia net nevardas  ,kaip mano MB sako Rojus Hemarojus  doh.gif  biggrin.gif

Is kiekvieno vardo galima norint isistycioti.Man grazus vardas Rojus:)
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 02 05, 20:03)
Is kiekvieno vardo galima norint isistycioti.Man grazus vardas Rojus:)

Beabejo kad galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Superinis vardas,Jei turesiu kada dar sunu ,tai siuo vardu pavadinsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2009 09 18, 09:29)
senoviškas Lietuviškas vardas, niekas nieko neišradinėja  biggrin.gif
--------------------------------------------------------------------------
taip pat svarstau apie ši varda sunui, man po kol kas pats gražiausias, jau atsibode -jajai visokie  doh.gif  ir t.t

p.s.  čia tik pastebėjimas: kalbant su aplinkiniais apie šį vardą, žmonės kurie išsilavinę iš didmiesčio ir turi gera skoni visiems patinka  thumbup.gif  o va pasakai kam iš kaimelio ir iškart su pragaru asocijacijas kelia  lotuliukas.gif , o siaip prie kikevieno vardo gali prisikabinti ir rasti atitikmeni...
Svarbiausia, kad patiktu tėveliams  4u.gif

Labai nuostabus vardelis thumbup.gif wub.gif 4u.gif man labai patinka sis vardas ir mastau juo pavadinti savo berniuka wub.gif Beje Rojaus vardas labai retas, kolkas... Man irgi jau atsibode tie vardai, ant kiekvieno kampo gali isgirsti... O Rojaus vardas nedaznas ir ji retai galima isgirsti... thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aupo @ 2011 02 16, 14:33)
Na net nežinau. Išgirdus Rojus, iš karto asocijacija - toks geras berniukas, su ružavais marškinukais, sėdintis apkrautas minkštų žaisliukų.  ax.gif
Nevyriškas vardas. Atsiprašau jei ką įžeisiu - man net truputį gėjiškas  blink.gif

QUOTE(Roxetė @ 2011 02 17, 16:59)
Man tai nesamoningas vardas.  g.gif  Kazkaip asocijuojasi su gejum man  blush2.gif  Tikrai nedeciau tokio vardo savo vaikui  cool.gif

Tikriausiai negirdejote vardo GAJAUS ??? blink.gif cia tai sutinku, kad galima su gejum asocijuoti, bet tik ne ROJUS... schmoll.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(astipas @ 2010 06 03, 19:47)
Pats graziausias drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramunėlė6 @ 2010 06 07, 15:02)
Mano pačios sūnelio vardas Rojus, pats gražiausias iš visų vardų smile.gif))))))))))))))))))
Ir turi gražu būti tėveliui, mamytei ir tikti vaikeliui, kitų nuomonės tikrai dėl vardelio net neklausčiau. Tau gražu ir tiek wink.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Man irgi atrodo, kad geriausia nieko neklausti ... nei seimos, nei draugu ir pan... Paskui tik sunervina visu nuomones apie si nuostabu varda !!!
Papildyta:
QUOTE(rojukas @ 2009 12 10, 17:28)
Pats graziausias berniuko vardas...ir man, ir mano vyrui smile.gif jau esame nusprende, kad musu leliukas bus Rojus smile.gif

QUOTE(Ende @ 2009 12 11, 00:47)
Man labai gražus  wub.gif
Papildyta:

Būtų labai nieko komentaras , jei ne paryškintos vietos.... Ypač Martynai ir Rokai užkliuvo, nes vyras vieną iš jų kaip vardą, o kitą kaip pavardę nešioja  lotuliukas.gif  doh.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2009 12 11, 11:12)
Siaip jau pazistamas vienas pavarde tokia turi - Rojus. Jam tinka  thumbup.gif  o kaip vardas tai net nezinau.. tikriausiai pripratau girdeti kaip pavarde  ax.gif
Del pravardziu tai galiu pasakyt kad vaikai isradingi labai.. galiu lazintis kad Rooooooojus Kauboooooooooooojus tikrai skambes mokykloj  hihihi.gif

QUOTE(Genute5 @ 2010 02 15, 14:51)
Jei jau sumąstyčiau sūnui duot tokį vardą, tai neklausčiua kitų ar verta, nes turbūt daugumai nepatiktų. Čia jau reikia pasiryžt ir nekreipt į kitus dėmesio...išskirtinis vardas...bet gražus, kodėlgi ne 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liuks vardelis.
Atsakyti
Keistas vardas pavadinti sūnų sodybos vardu biggrin.gif
Atsakyti
grazus 4u.gif
Atsakyti