Įkraunama...
Įkraunama...

Rojus

Ne ax.gif
Atsakyti
Pats paciausias heart.gif
Atsakyti
žinau vienus laukusius Rojaus, bet gimė Skaistykla lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 12 birželio 2014 - 09:26
Siaubingas. Atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 06 12, 09:26)

Asmenvardis Rojus, bet kokiu atveju yra, net jeigu kaip vardas pritempiama tėvų išsidirbinėjimui. Pavardė yra. Ir ją ne šiais laikais susigalvojo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 06 12, 20:18)
Asmenvardis Rojus, bet kokiu atveju yra, net jeigu kaip vardas pritempiama tėvų išsidirbinėjimui. Pavardė yra. Ir ją ne šiais laikais susigalvojo.

Gi nieks netvirtina, kad idiotai tik mūsų laikmečio bruožas
Atsakyti
O man gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 06 12, 09:26)

thumbup.gif
lotuliukas.gif na ir ką daugiau čia komentuot. laugh.gif
Atsakyti
Tas pats kas ir Meilė rolleyes.gif Man tai keista, kaip tėvai, nori suteikti tokius vardus.. Kad kiekvienas kreiptųsi : Meile, Rojau biggrin.gif kažkoks absurdas.. Gal tas vaikas ir yra tėvams toks ypatingas, tarsi rojus biggrin.gif nu bet reikia ir blaivaus proto turėt..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2014 11 08, 01:26)
Tas pats kas ir Meilė rolleyes.gif  Man tai keista, kaip tėvai, nori suteikti tokius vardus.. Kad kiekvienas kreiptųsi : Meile, Rojau  biggrin.gif  kažkoks absurdas.. Gal tas vaikas ir yra tėvams toks ypatingas, tarsi rojus biggrin.gif  nu bet reikia ir blaivaus proto turėt..

dar didesnis absurdas, kai tėvai, pavadinę vaikus Rojum ir Meile, galų gale išsiskiria. vaizdelis toks, lyg bandytų vaikų vardais įtikinti pasaulį, kad jų šeimoje viskas tobula...
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 06 12, 10:26)

thumbup.gif geras thumbup.gif

man tai negrazus schmoll.gif
Atsakyti
nei šis, nei tas 4u.gif
Atsakyti