Įkraunama...
Įkraunama...

Rojus

QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 15:34)
Stai pirma googlo nuoroda: The boy's name Roy \roy\ is pronounced roy. It is of Irish and Gaelic origin, and its meaning is "red". As a short form of names like Leroy, Roy is also a form of the Old French term "roi", meaning "king".

QUOTE(NYLE MA @ 2009 08 16, 15:51)
Bet štai reikšmė "karalius", ne tik raudonplaukis. tongue.gif

Prancuzu kilmes vardas Leroy reiskia karaliu mirksiukas.gif , arabiskai gal dar ka nors reiskai biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 08 16, 20:29)
per nasrus ar per užpakalį dėjo?  bigsmile.gif

o tavo vaikai nasrus turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 08 16, 22:00)

o tavo vaikai nasrus turi  lotuliukas.gif

prie ko čia mano vaikai? g.gif
tiesą sakant, blogai perskaičiau - greitomis permečiau ir SUNUI perskaičiau kaip ŠUNIUI, o ne SŪNUI. LIETUVIŠKAI RAŠYTI REIKIA cool.gif bet jeigu jau vardą ĮDĖJO, tai ko norėti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 17, 07:26)
prie ko čia mano vaikai?  g.gif
tiesą sakant, blogai perskaičiau - greitomis permečiau ir SUNUI perskaičiau kaip ŠUNIUI, o ne SŪNUI. LIETUVIŠKAI RAŠYTI REIKIA  cool.gif bet jeigu jau vardą ĮDĖJO, tai ko norėti... cool.gif

na, pagalvojau, jei cituoji posta ir klausi,ar sunui per nasrus idejo, tai pagalvojau, kad pagal tave visi vaikai turi nasrus biggrin.gif
pries kabinantis reikia atidziau skaityt paciai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 08 17, 09:20)
na, pagalvojau, jei cituoji posta ir klausi,ar sunui per nasrus idejo, tai pagalvojau, kad pagal tave visi vaikai turi nasrus  biggrin.gif
pries kabinantis reikia atidziau skaityt paciai  tongue.gif

būtų buvę parašyta SŪNUI tikrai nebūčiau perskaičiusi ŠUNIUI. bet vis tiek mano klausimas lieka - per kurią vietą įdėjo vardą tam SUNUI ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 17, 10:24)
būtų buvę parašyta SŪNUI  tikrai nebūčiau perskaičiusi ŠUNIUI. bet vis tiek mano klausimas lieka - per kurią vietą įdėjo vardą tam SUNUI ? rolleyes.gif

lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus kavinėj toks pyragas buvo, tai man iškart su tuo asocijuojasi doh.gif Na nelabai ir man šis "vardas" smile.gif
Atsakyti
Man Rojus labai nevyriskas vardas schmoll.gif
Atsakyti
sunus - rojus smile.gif tai kai bus mergyte tegul buna pekla thumbup.gif nu tikrai grazus vardai nieko ir nepasakysi daugiau lotuliukas.gif
nu bet kiekvienam pagal skoni, man skamba juokingai kazkam skambes graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguule @ 2009 08 20, 20:16)
sunus - rojus smile.gif tai kai bus mergyte tegul buna pekla thumbup.gif nu tikrai grazus vardai nieko ir nepasakysi daugiau lotuliukas.gif
nu bet kiekvienam pagal skoni, man skamba juokingai kazkam skambes graziai smile.gif

drinks_cheers.gif
beieškodami originalumo ir išskirtinumo kartais "perlenkiame". Kažkur jau rašiau - originalumas, išskirtinumas - nebūtinai turi būti tik vardu matuojamas...
Atsakyti
man asmeniskai nelabai,gal Rejus graziau 4u.gif
Atsakyti
Nepatinka schmoll.gif Kažkaip skamba net keistai, grubokas toks g.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti