Įkraunama...
Įkraunama...

Rojus

Nesąmonė,o ne vardas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 08 26, 17:35)
Nepatinka schmoll.gif Kažkaip skamba net keistai, grubokas toks g.gif

smile.gif kaip man keistai skamba, kai sako, kad per grubus Taigi būsimas vyras augs, vyrams ir turi būti vyriški vardai mano nuomone... ax.gif Čia apskritai kalbu, kas liečia vardus berniukams...
Atsakyti
man grazus, skamba kaip geidziamas vyras biggrin.gif
Atsakyti
man tai ne schmoll.gif nepatinka toks, neduociau savo vaikui schmoll.gif
Atsakyti
thumbup.gif man grazu
Atsakyti
1. lietuvių: rojus – pirmųjų žmonių Ievos ir Adomo gyvenamoji vieta2. anglų Roy iš keltų: „raudonplaukis“ Man tai nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
Pati sunaus nedrisciau pavadinti Rojum,bet skamba graziai....sakyciau visai gal nieko g.gif wub.gif
Atsakyti
labai gražus thumbup.gif ,jau turim giminėj tokiu vardu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMTE @ 2009 08 21, 00:33)
drinks_cheers.gif
beieškodami originalumo ir išskirtinumo kartais "perlenkiame". Kažkur jau rašiau - originalumas, išskirtinumas - nebūtinai turi būti tik vardu matuojamas...

senoviškas Lietuviškas vardas, niekas nieko neišradinėja biggrin.gif
--------------------------------------------------------------------------
taip pat svarstau apie ši varda sunui, man po kol kas pats gražiausias, jau atsibode -jajai visokie doh.gif ir t.t

p.s. čia tik pastebėjimas: kalbant su aplinkiniais apie šį vardą, žmonės kurie išsilavinę iš didmiesčio ir turi gera skoni visiems patinka thumbup.gif o va pasakai kam iš kaimelio ir iškart su pragaru asocijacijas kelia lotuliukas.gif , o siaip prie kikevieno vardo gali prisikabinti ir rasti atitikmeni...
Svarbiausia, kad patiktu tėveliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 18 rugsėjo 2009 - 09:33
Rojus? schmoll.gif nepatinka, jau geriau tada Nojus g.gif
Atsakyti
Turim darzelyje nuostabu berniuka siuo vardu, taigi, vardas dar grazesnis smile.gif
Atsakyti
O jei užaugęs bus negražus, stambus ... bus tik kaip pasityčiojimas blink.gif . Gal neutralesni vardai geriau??? Be to, kaip kažkuri rašo ir rimuojasi nekaip schmoll.gif .
Atsakyti