Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Wonderful @ 2009 09 13, 19:28)
taigi ju yra visokiausiu spalvu...nebutina rinktis baltos tongue.gif  o man balta kalija irgi su laidotuvemis asociuojasi g.gif  todel ir rinkausi oranzines wub.gif 

The_Dieter
vat tuo ir tampa puokste isskirtine, o ne nuvalkiota doh.gif  gi dar daug kas priklauso ir nuo pacios puokstes,jos padarymo,juk nepradesim isradinet nauju geliu doh.gif

Na taip. Tačiau mačiau ir baltų, ir oranžinių, ir rožinių, alyvinių. Tačiau jos sudėto būna paprastai, sudėtos viena šalia kitos ir tiek. Tada banaloka. Išrasti gėlių nereikia, pina daug įvairių ir gražių. Tik kiek esu mačius katalogų, ir šiaip puokščių tai man jos (nepykit) šluotražius primena. Palyginus su tomis, kokias esu mačiusi ne Lietuvoje. Trūksta meistriškumo, fantazijos... Bent jau mano akimis žiūrint.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 13, 20:20)
Na taip. Tačiau mačiau ir baltų, ir oranžinių, ir rožinių, alyvinių. Tačiau jos sudėto būna paprastai, sudėtos viena šalia kitos ir tiek. Tada banaloka. Išrasti gėlių nereikia, pina daug įvairių ir gražių. Tik kiek esu mačius katalogų, ir šiaip puokščių tai man jos (nepykit)  šluotražius primena. Palyginus su tomis, kokias esu mačiusi ne Lietuvoje. Trūksta meistriškumo, fantazijos... Bent jau mano akimis žiūrint.

dalis tiesos ir tame yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 09 13, 19:28)
todel ir rinkausi oranzines wub.gif 

mano puokštėje irgi buvo oranžinių smile.gif

QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 13, 21:20)
tai man jos (nepykit)  šluotražius primena.

ką čia pykti už teisybę....
Atsakyti
visada galvojau kad moku skaityti blush2.gif skaitau tema:nuotaku suknele,ilindau o cia apie vestuvenes puokstes g.gif o gal man jau vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 13, 23:46)
visada galvojau kad moku skaityti blush2.gif skaitau tema:nuotaku suknele,ilindau o cia apie vestuvenes puokstes g.gif o gal man jau vaidenasi biggrin.gif

Atsiprašau, čia aš nuklydau. Tačiau kartais taip norisi padiskutuoti apie viską viename, o to nėra, reikia į kelis tada rašyt. doh.gif
Sorry, tikiuos nepasikartos daugiau poster_offtopic.gif

Tiesiog man yra labai sunku. Esu tokioj padėtį, kad tenka vilkėti ir vestuvines ir progines sukneles dažnai, labai dažnai. Todėl išsirinkti yra sunku. O dar kai matai 99% vienodų nuotakų doh.gif Tiek suknelės, tiek puokštės, tiek šukuosenos. O kai dar iš tų 99% daugiau nei 50% ir foto b8na vienodos, prie katedros, prie Trakų pilies, Belmonto... doh.gif Nesinori turėti šventės kurią turėjo kita.

Juk nė viena nenori sutikti gatvėje merginos su tokiais pat drabužiais, batais ir pan. Sutikit, tiesos tame daug yra.
Aš apskritai esu tokia, kuri turi maištauti prieš tai ką daro dauguma. doh.gif Ale bjaurus charakteris doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 14, 00:17)
Juk nė viena nenori sutikti gatvėje merginos su tokiais pat drabužiais, batais ir pan. Sutikit, tiesos tame daug yra.
Aš apskritai esu tokia, kuri turi maištauti prieš tai ką daro dauguma.  doh.gif Ale bjaurus charakteris  doh.gif  lotuliukas.gif

labai šaunus charakteris ir puikus požiūris smile.gif
tiesiog,matyt, sunkiausia, kol suformuluoji idėją, t.y. aiškiai suvoki ko ir kaip nori. o tada viskas gerokai paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 14, 12:49)
labai šaunus charakteris ir puikus požiūris smile.gif
tiesiog,matyt, sunkiausia, kol suformuluoji idėją, t.y. aiškiai suvoki ko ir kaip nori. o tada viskas gerokai paprasčiau  smile.gif

Ačiū. 4u.gif
Kol kas viską matau pavieniais dalykais ir puikiai žinau ko tikrai nenoriu. Aiškiai matyti tai ko noriu ir viską sulipdyti, čia dar man sunku. smile.gif Manau, kuo toliau tuo labiau viskas aiškėja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2009 08 12, 21:00)
O mano suknyte stai tokia:

http://www.maggiesot...p;style=J1247HC
Issirinkau seniai, bet vakar, kai buvau matuotis, jau nelabai patiko  doh.gif  Kaip jums?  smile.gif

Labai labai grazi suknele smile.gif o kur tu ja nuomavaisi ar siuvaisi? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Štai kaip aukštosios mados kūrėjai mato nuotakas mirksiukas.gif
Išsipusčiusios princesės
Christian Dior
user posted image user posted image
Elie Saab
Asimetrija
Elie Saab
user posted image user posted image user posted image
Mini
Chanel
user posted image
Elie Saab

Papildyta:
Akcentuoti pečiai
Elie Saab
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Išskirtinumas
Givenchy
Papildyta:
Kombinezonas
Alexis Mabile
user posted image
Elie Saab
user posted image
Armani Prive
Baltai - ne!
Givenchy
user posted image
Valentino
Atsakyti
Chanel modeliuskas man visai nieko smile.gif
Atsakyti
na, podiumas ir real life - šiek tiek prasilenkiantys dalykai smile.gif
o šiaip jau mano simpatijos Givenchy pusėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 15, 13:01)
na, podiumas ir real life  - šiek tiek prasilenkiantys dalykai smile.gif
o šiaip jau mano simpatijos Givenchy pusėje ax.gif

Tačiau akį paganyti smagu wub.gif Ir idėjų pasisemi. Jau kaip myliu aukštąją madą wub.gif Jei tik turėčiau daugiau pinigų iš Chanel'io, Dior'o, Valentino neišlįsčiau wub.gif
Nors aš tai ne vieną norėčiau vilkėti. Va taip tiesiai nuo podiumo, nurengsiu ir sau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_Dieter: 15 rugsėjo 2009 - 12:13