Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Meredita, man ji labai wub.gif wub.gif wub.gif

gal dėl to, kad šiek tiek primena mano... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 09 15, 19:23)
Meredita, man ji labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gal dėl to, kad šiek tiek primena mano...  blush2.gif

g.gif nu gak kazkiek g.gif ta detale per peti man primena tavaja gal mirksiukas.gif kazkaip net nepagalvojau, bet kai pasakei, tai ejau i isgelbek.suknele pasiziuret tavosios wub.gif
Esi sios temos eksperte, tai jau jei pagyrei, tai gal ir grazi yra tikrai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
man sita labai kazkaip patiko smile.gif
user posted image
nors dar neapsisprendziau kokios noriu, modernios, grakisko stiliau ar linksmos ir iki keliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 15, 21:35)
man sita labai kazkaip patiko smile.gif
nors dar neapsisprendziau kokios noriu, modernios, grakisko stiliau ar linksmos ir iki keliu  blush2.gif

Koks oficialus viršus. O apačia tokia.... Na, net neapibūdinsiu. bigsmile.gif Labai įdomus modelis thumbup.gif
Atsakyti
Meredita, pasakiška suknelė wub.gif Kur ją radai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 09 15, 19:31)
g.gif  nu gak kazkiek  g.gif  ta detale per peti man primena tavaja gal  mirksiukas.gif  kazkaip net nepagalvojau, bet kai pasakei, tai  ejau i isgelbek.suknele pasiziuret tavosios  wub.gif 
Esi sios temos eksperte, tai jau jei pagyrei, tai gal ir grazi yra tikrai  biggrin.gif  wub.gif

nu jau irnesakyk.gif , tokia ten aš ir ekspertė blush2.gif

pobeda, tu tik nesupyk, bet man toks viršus chalatą primena.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 16 rugsėjo 2009 - 08:26
QUOTE(eglekuku @ 2009 09 16, 09:24)
nu jau irnesakyk.gif , tokia ten aš ir ekspertė  blush2.gif

pobeda, tu tik nesupyk, bet man toks viršus chalatą primena....  ax.gif

na as cia pagal save sakau mirksiukas.gif nes isstudijavus tiek temu, kuriose buvo tiek tavo pasisakymu ir sukneliu ideta, tai supratau, kad musu skoniai kazkiek sutampa, nes daug grozio idedavai, o ir tavo suknele man wub.gif wub.gif wub.gif
Man dar Jesus Peiro ziauriai grazios sukneles, bet bijau, kad su tom, kur patinka, per kukliai atrodyciau, nes jos man kazkaip "reikalauja" aukstos merginos ax.gif
O si suknele kur rodziau yra dizain. rosa clara
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 09 16, 09:45)
na as cia pagal save sakau  mirksiukas.gif  nes isstudijavus tiek temu, kuriose buvo tiek tavo pasisakymu ir sukneliu ideta, tai supratau, kad musu skoniai kazkiek sutampa, nes daug grozio idedavai, o ir tavo suknele man  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man dar Jesus Peiro ziauriai grazios sukneles, bet bijau, kad su tom, kur patinka, per kukliai atrodyciau, nes jos man kazkaip "reikalauja" aukstos merginos  ax.gif
O si suknele kur rodziau yra dizain. rosa clara

drinks_cheers.gif jesus peiro ir rosa clara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 09 16, 09:24)
nu jau irnesakyk.gif , tokia ten aš ir ekspertė  blush2.gif

pobeda, tu tik nesupyk, bet man toks viršus chalatą primena....  ax.gif

smile.gif tai, kad nera ko pykt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 15, 13:39)
mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šios viršutinė dalis tokia graži  wub.gif
user posted image

Man suknelės su nėriniais vis dėl to yra gražiausios: tokios romantiškos ir švelnios:) pirma, penkta ir šešta visai gražios čia.
Atsakyti
O man antra, trecia, ketvirta wub.gif net issiziojau pamacius...pasakele ne sukneles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Jesus Peiro sukneles tai apšalus wub.gif praktiškai visos nuostabios wub.gif
Atsakyti