Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Dieter @ 2009 09 20, 21:16)
Šią sutikčiau vilkėti  wub.gif

biggrin.gif man ji irgi idomi pasirode... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 09 18, 22:11)

Jeigu tekėt už kaminkrėčio, gal tada ir nieko visai biggrin.gif tas kukulis priekyje keistokai atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 20 rugsėjo 2009 - 20:50
gal merginos galit pasakyti kodel man neleidzia ideti nuotrauka,raso kad bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą,nors mano nuotrauka iki 2mb verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 09 20, 21:49)
Jeigu tekėt už kaminkrėčio, gal tada ir nieko visai  biggrin.gif tas kukulis priekyje keistokai atrodo  g.gif

Tas kaminkrėtys prajuokino lotuliukas.gif
Bet, ne visoms merginos ir retai kuriai tinka visiškai balta, sniego baltumo balta spalva. Kai kurių suknelės būna 'Ivory' spalva, 'beige'. Tai kodėl negalima pilkos. Man pilka, labai graži spalva. O čia ir pats suknelės modelis gražus. Laisvai krentanti wub.gif
Kas man yra negražiausia, tai tose 'tortinėse' suknelėse merginos atrodo kaip įstatytos. Na, čia sunku paaiškinti kai nematai. Tas korsetas taip kyla per pažastis, kad rodos mergina paimta ir įkelta į tą suknelę. Ir jei tik suknelė netinkama pagal dydį, išmatavimus tai taip ir atrodo. O tokios lengvo kritimo taip neatrodo, nes yra ištisinės.
Kitas dalykas, ten ne kukulis. Ten sudėliota medžiaga, kuri dizainerio apskaičiuota milimetro tikslumu.
Jums gali tai nepatikti, tačiau tokiais žodžiais menkinate dizainerio darbą.
Nežinau ar žinote kaip yra kuriamos vienetinės, Haute Coutoure suknelės. Jei ne, siūlyčiau pasidomėti. mirksiukas.gif
Ir aš nepiktai, draugiškai. Šiaip manau, kad čia norėta parodyti modelį, o ne tik jos spalvą, kas jums čia matyt labiausiai krito į akis.
Atsakyti
Dieter, 100 procentų pasakei tai, ką aš norėjau pasakyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nezinau kodel, nors ir patinka kitoks stilius, taciau si man visai grazi, nors ir ne vestuvine smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 21, 11:28)
Nezinau kodel, nors ir patinka kitoks stilius, taciau si man visai grazi, nors ir ne vestuvine smile.gif

Įdomi suknytė, reikės MB parodyt, kažin ką sakys, nes jam norisi, kad mano kojos matytųsi doh.gif , tai vis žiūrinėju, kokį čia kompromisą radus, kad ir man patiktų ir jam būtų gražu... gal daugiau su tokiais praskiepais užmatei? bigsmile.gif jei taip, rodyk ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(liutasirde @ 2009 09 21, 11:33)
Įdomi suknytė, reikės MB parodyt, kažin ką sakys, nes jam norisi, kad mano kojos matytųsi  doh.gif , tai vis žiūrinėju, kokį čia kompromisą radus, kad ir man patiktų ir jam būtų gražu... gal daugiau su tokiais praskiepais užmatei?  bigsmile.gif jei taip, rodyk  ax.gif

Na va kelios sukneles su praskiepais smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pobeda: 21 rugsėjo 2009 - 12:00
nu negaliu gun_rifle.gif cia kazkuri mergina ikele viena suknele.. noriu joooos!! turbut siusiuos.. bet kaip pasiuti butent taip krintancia.. tokia kokia nuotraukoje verysad.gif
http://www.ipix.lt/desc/40067756/
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 09 21, 13:39)
nu negaliu  gun_rifle.gif cia kazkuri mergina ikele viena suknele.. noriu joooos!! turbut siusiuos.. bet kaip pasiuti butent taip krintancia.. tokia kokia nuotraukoje  verysad.gif
http://www.ipix.lt/desc/40067756/

Graži wub.gif
Pirma, tai reikia labai geros kokybės medžiagos.
Antra, turi būti tinkamas kirpimas ir kritimas. Čia jau labai labai turi siuvėja pasistengti.
Trečia, visos manekenės yra mokomos eiti podiumu taip, kad pačios sukeltų vėją ir ta suknelė plaikstytųsi.
Jei labai labai pasistengsit ir jums gali pavykti turėti būtent tokią.
Jei turėsit gražią suknelę, dar nereiškia, kad ir jūs būsit gražios. Reikia mokėti drabužį dėvėti mirksiukas.gif Ne jums asmeniškai, čia visiems žmonėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 21, 14:02)
Graži wub.gif
Pirma, tai reikia labai geros kokybės medžiagos.
Antra, turi būti tinkamas kirpimas ir kritimas. Čia jau labai labai turi siuvėja pasistengti.
Trečia, visos manekenės yra mokomos eiti podiumu taip, kad pačios sukeltų vėją ir ta suknelė plaikstytųsi.
Jei labai labai pasistengsit ir jums gali pavykti turėti būtent tokią.
Jei turėsit gražią suknelę, dar nereiškia, kad ir jūs būsit gražios. Reikia mokėti drabužį dėvėti mirksiukas.gif Ne jums asmeniškai, čia visiems žmonėms mirksiukas.gif

tai va as ir bijau prasauti.. jauciu nejudant jinai kaip atsiprasant snarglius atrodys.. reiks pas siuveja eit kalbet
Atsakyti