Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Mazgelis @ 2009 09 21, 14:16)
tai va as ir bijau prasauti.. jauciu nejudant jinai kaip atsiprasant snarglius atrodys.. reiks pas siuveja eit kalbet

graži suknutė wub.gif bet siuvėjai nemažai padirbėti teks biggrin.gif
Atsakyti
rodos, mazgelio sukniai daug medžiagos reikės, iš pirmo žvilgsnio panašu, kad tie sluoknsiai iš įstrižo audinio, o tada tai tikrai daug reikia medžiagos doh.gif
Atsakyti
tai vat vat, as cia spangstu apie kuklias pigias vestuves, o va jau tos suknios noriu, paskui tokio brangaus fotografo noriu, ir dar ziedu tokiu neeiliniu doh.gif siaubekas
Atsakyti
viskas įmanoma, - mano ir suknelė neilinė buvo ir žiedai juvelyro vienetiniai, o vis tiek su 5500 susisukom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 21, 13:41)
viskas įmanoma, - mano ir suknelė neilinė buvo ir žiedai juvelyro vienetiniai, o vis tiek su 5500 susisukom smile.gif

Kiek pamenu, lyg siuvotes sau suknele... gal galetumet ikelti?
Diskusijas jusu suknele jau ilga laika kele, butu smalsu pamatyti rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 21, 12:59)
Na va kelios sukneles su praskiepais smile.gif

Dėkui už prirodymą 4u.gif
čia matau tokių, kurios MB tikraaai patiktų, ale noris paprastesnės, va bandysiu prisegt, kokios norėčiau. Tai sakau, jei siųsiuos, imsiu ir įdėsiu tą praskiepą, gal sueis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2009 09 20, 16:16)

Suknelė kaip sau nebuvus bet jau jaunieji kokie gražus wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano labai isskirtinis skonis ir kiek ziurinejausi nieko graziau neradau:) be to reikia ivertinti savo figura trukumus ir pan:) man kas sukneleje mano netiko tik virsus. mano stilius visiskai kitos ir tie gifiurai iki kaklo nepatinka, tik turejau nes per krutinkuli turiu baisu randa kuri reikejo dengt:)

p.s. dekui uz komplimentus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jii: 21 rugsėjo 2009 - 17:34
QUOTE(Tomike @ 2009 09 20, 21:49)
Jeigu tekėt už kaminkrėčio, gal tada ir nieko visai  biggrin.gif tas kukulis priekyje keistokai atrodo  g.gif

O man ji visai grazi, kalbu apie pati modeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2009 09 21, 19:32)
mano labai isskirtinis skonis ir kiek ziurinejausi nieko graziau neradau:) be to reikia ivertinti savo figura trukumus ir pan:) man kas sukneleje mano netiko tik virsus. mano stilius visiskai kitos ir tie gifiurai iki kaklo nepatinka, tik turejau nes per krutinkuli turiu baisu randa kuri reikejo dengt:)

p.s. dekui uz komplimentus:)

biggrin.gif o man kaip tik viršus patiko. Tokią be to gifiūrinio viršaus ir aš turiu, jūsiškė kažkokia su cinkeliu kaip sakoma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Po poros savaičių ir aš įkelsiu savo nuotakos suknelę blush2.gif tik aš kiek kitokia nuotaka nei jūs biggrin.gif šį šeštadienį bus septyniolika metų kaip laimingai ištekėjus tad su vyru nusprendėm atnaujinti įžadus ir pakrikštyti ketvirtą sūnelį.... Tai va biškiuką "pabuvus" nuotaka ale vistiek taip noriu gražios suknelės ir to nuotakos jauduliuko blush2.gif blush2.gif blush2.gif .
Gal sakau nesupyksit kad kišu savo trigrašį nail.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 22 rugsėjo 2009 - 08:03
QUOTE(Tomike @ 2009 09 20, 21:49)
Jeigu tekėt už kaminkrėčio, gal tada ir nieko visai  biggrin.gif tas kukulis priekyje keistokai atrodo  g.gif

Savotiškai įdomi suknelė (tik spalvą rinkčiaus, aišku ne pilką). Bet man patinka suknelės, kurios išryškina figūros privalumus, o šita suknelė, tai, pvz., visiškai neišryškintų krūtinės...
Atsakyti
QUOTE(Rania @ 2009 09 21, 15:25)
Kiek pamenu, lyg siuvotes sau suknele... gal galetumet ikelti?
Diskusijas jusu suknele jau ilga laika kele, butu smalsu pamatyti rezultata  ax.gif

nugi kad neturiu nuotraukų ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 09 22, 11:00)
Savotiškai įdomi suknelė (tik spalvą rinkčiaus, aišku ne pilką). Bet man patinka suknelės, kurios išryškina figūros privalumus, o šita suknelė, tai, pvz., visiškai neišryškintų krūtinės...

Bet ji būtų puikus sprendimas merginai kurios krūtinė visiškai maža.
Atsakyti