Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomas daugiabutis

Na ir nuotykiu pas jus biggrin.gif Mano arbatinis irgi durniuoja, vakar isploviau tai iki siandien neisijungia... saugiklius vis ismusa.
Tai vat merginos jeigu turit noro, kvieciu ryt vakare nuo 19-20 val. pas save i velyva arbatos gerima... (jeigu tik norit, cepelinu taip velai neturesiu... ax.gif ) bet pyrago bus biggrin.gif Butas 36 smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 25, 10:45)
Oj,kaip faina,kai i darba tik nuo 9 ax.gif

Jo, pas mus labai liberaliai i tai žiūri. ax.gif Aišku, jei tu nori, ar turi skubių darbų, tai gali ateiti ir anksčiau. rolleyes.gif Todėl esu l. patenkinta nauju darbu. thumbup.gif

O tau kada prasiseda?
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 25, 09:46)
Na ir nuotykiu pas jus  biggrin.gif  Mano arbatinis irgi durniuoja, vakar isploviau tai iki siandien neisijungia... saugiklius vis ismusa.
Tai vat merginos jeigu turit noro, kvieciu ryt vakare nuo 19-20 val. pas save i velyva arbatos gerima... (jeigu tik norit, cepelinu taip velai neturesiu... ax.gif ) bet pyrago bus  biggrin.gif Butas 36 smile.gif  mirksiukas.gif

Oj tai aciu uz kvietima thumbup.gif Na,jei Jurginia gales ateiti tai ir as butinai ateisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginia @ 2005 10 25, 09:49)
Jo, pas mus labai liberaliai i tai žiūri.  ax.gif Aišku, jei tu nori, ar turi skubių darbų, tai gali ateiti ir anksčiau. rolleyes.gif Todėl esu l. patenkinta nauju darbu. thumbup.gif

O tau kada prasiseda?

Man nuo 8 g.gif Na,jei veluoji,aisku niex nieko nesako (na isskyrus kolegas,kurie baisiai gedina biggrin.gif ),bet geriau jau tuo nepiktnaudziaut rolleyes.gif

Atsakyti
Beje, Aronija, o kox Tavo vardas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 25, 11:01)
Beje, Aronija, o kox Tavo vardas? blush2.gif

Nijole, o tavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 25, 10:02)
Nijole, o tavo? ax.gif

Malonu susipazint 4u.gif As Agne ax.gif
Atsakyti
Ir man malonu Agne, tad jeigu ka iki pasimatymo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 25, 10:46)
Na ir nuotykiu pas jus  biggrin.gif  Mano arbatinis irgi durniuoja, vakar isploviau tai iki siandien neisijungia... saugiklius vis ismusa.
Tai vat merginos jeigu turit noro, kvieciu ryt vakare nuo 19-20 val. pas save i velyva arbatos gerima... (jeigu tik norit, cepelinu taip velai neturesiu... ax.gif ) bet pyrago bus  biggrin.gif Butas 36 smile.gif  mirksiukas.gif

Ačiū už kvietimą! smile.gif Negražu atsisakyti, tai būtinai atlėksim. drinks_cheers.gif Tik reiktų su Agacaga ir tavimi suderinti tikslų laiką kada susibėgam. ax.gif Man patogiau būtų 20 val., nes po darbo dar turiu lėkti į universitetą. Ar Jumi tinka toks laikas? ax.gif
Atsakyti

Beje, aš Jurgita. blush2.gif
Atsakyti
Man irgi tiktu, kadangi ir man i universiteta reikes turbut... tad tiktu netgi 20-20.30 val.
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 25, 10:16)
Man irgi tiktu, kadangi ir man i universiteta reikes turbut... tad tiktu netgi 20-20.30 val.

Na man tai betkada tinka,prisiderinsiu prie Jusu ax.gif
Atsakyti