QUOTE(agacaga @ 2005 10 07, 08:49)
chi chi,mane irgi sokiravo,kai suzinojau,kad jo nera, o pradziai tai dar sake,kad lygtais tik su namo pridavimu karstas vanduo bus,tai dabar kai sako,kad tik po dvieju sav.,tai atrodo labai greit
Tai tiesa,del interneto zadetojo vieniems metams nemokamai tai irgi galim pamirst...

Tai tiesa,del interneto zadetojo vieniems metams nemokamai tai irgi galim pamirst...

Vat del interneto ir as supykau, bliamba skambinau i Modernuji busta ir sakau, kada galesit pajungti interneta... ir dar nemokamai, o jis man apie koki nemokamai, nieko panasaus, cia buvo tik pirmies namams, o jusiskiui jau nebepriklauso! Ot velnias... pasakiau kad negrazu apgaudineti ir tuomet nereikejo reklamuoti to ko nebus... bet dzin... isivesim ir turesim...
Skambinau i kabeline tai pasake, reikes sudaryti sarasiuka, kas nores greiciau pasijungti ir nunesti jiems... Tiesa, kada bus surengtas bendrijos susirinkimas? Turejo lyg laiskus issiuntineti, o dar nieko... O del karsto tai visai nekas... kai buvau Vilniaus vandenyse, man pasake, kad naudokites vandeniu... maniau, kad ir karstas yra...
Musu butas 9-vyniu aukstu bloke, tik iejimas nuo Karaliauciau g.