Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomas daugiabutis

QUOTE(agacaga @ 2005 10 07, 08:49)
chi chi,mane irgi sokiravo,kai suzinojau,kad jo nera, o pradziai tai dar sake,kad lygtais tik su namo pridavimu karstas vanduo bus,tai dabar kai sako,kad tik po dvieju sav.,tai atrodo labai greit  biggrin.gif
Tai tiesa,del interneto zadetojo vieniems metams nemokamai tai irgi galim pamirst... g.gif

Vat del interneto ir as supykau, bliamba skambinau i Modernuji busta ir sakau, kada galesit pajungti interneta... ir dar nemokamai, o jis man apie koki nemokamai, nieko panasaus, cia buvo tik pirmies namams, o jusiskiui jau nebepriklauso! Ot velnias... pasakiau kad negrazu apgaudineti ir tuomet nereikejo reklamuoti to ko nebus... bet dzin... isivesim ir turesim...
Skambinau i kabeline tai pasake, reikes sudaryti sarasiuka, kas nores greiciau pasijungti ir nunesti jiems... Tiesa, kada bus surengtas bendrijos susirinkimas? Turejo lyg laiskus issiuntineti, o dar nieko... O del karsto tai visai nekas... kai buvau Vilniaus vandenyse, man pasake, kad naudokites vandeniu... maniau, kad ir karstas yra...
Musu butas 9-vyniu aukstu bloke, tik iejimas nuo Karaliauciau g.
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 10 07, 07:54)
Galiu pasakyt is savo patirties ax.gif Kol namas nepriduotas, ji negali priimti administratoriai. Kol nera administruojanciu namo,reiskia ner kam prisiimti atsakomybes. O tai reiskia , kad namui nejungiamas karstas vanduo rolleyes.gif

na pagal mane,tai kolkas ta administravima prisiims Modernus bustas, nesgi kitaip tai turbut ir sildymo mums iki pat pridavimo negaletu pajungt- o kaip gi be sildymo iki pat gruodzio 15? blink.gif
Be to,kiek zinau,tai tie anskciau statyti Modernau Busto 10-auksciai tai iki siol mokescius moderniam bustui ir moka uz paslaugas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 07, 09:01)
na pagal mane,tai kolkas ta administravima prisiims Modernus bustas, nesgi kitaip tai turbut ir sildymo mums iki pat pridavimo negaletu pajungt- o kaip gi be sildymo iki pat gruodzio 15? blink.gif
Be to,kiek zinau,tai tie anskciau statyti Modernau Busto 10-auksciai tai iki siol mokescius moderniam bustui ir moka uz paslaugas g.gif

kazka man tas vyrukas is Moderniojo busto minejo, kad neuzilgo bus susirinkimas... tai turbut jo metu ir paaiskes daug kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 07, 08:00)
Vat del interneto ir as supykau, bliamba skambinau i Modernuji busta ir sakau, kada galesit pajungti interneta... ir dar nemokamai, o jis man apie koki nemokamai, nieko panasaus, cia buvo tik pirmies namams, o jusiskiui jau nebepriklauso! Ot velnias... pasakiau kad negrazu apgaudineti ir tuomet nereikejo reklamuoti to ko nebus... bet dzin... isivesim ir turesim...
Skambinau i kabeline tai pasake, reikes sudaryti sarasiuka, kas nores greiciau pasijungti ir nunesti jiems... Tiesa, kada bus surengtas bendrijos susirinkimas? Turejo lyg laiskus issiuntineti, o dar nieko... O del karsto tai visai nekas... kai buvau Vilniaus vandenyse, man pasake, kad naudokites vandeniu... maniau, kad ir karstas yra...
Musu butas 9-vyniu aukstu bloke, tik iejimas nuo Karaliauciau g.

Aj,tai visgi tam paciam bloke gyvenam drinks_cheers.gif
Bet ot melagiai tie Modernus Bustas, bo tie pirmieji trys namai irgi neturi jokio nemokamao ineto g.gif
O del ineto,tai mano vyras jau pasirase sutarti su KTV,kad perkeltu musu dabar turima (mat mes ir dabar Pilaitej gyvenam) i nauja buta, tik tiek,kad tai biskuti uztruks,mat KTV sake padave prasyma i Telecoma,kad leistu jai ten ivest ineta,o kol ta prasyma patvirtina,tai sake apie men. uztrunka, o po to dar kol isvedzios... g.gif Na bet lapkricio gale jau turetu buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 07, 09:06)
Bet ot melagiai tie Modernus Bustas, bo tie pirmieji trys namai irgi neturi jokio nemokamao ineto g.gif 
O del ineto,tai mano vyras jau pasirase sutarti su KTV,kad perkeltu musu dabar turima (mat mes ir dabar Pilaitej gyvenam) i nauja buta, tik tiek,kad tai biskuti uztruks,mat KTV sake padave prasyma i Telecoma,kad leistu jai ten ivest ineta,o kol ta prasyma patvirtina,tai sake apie men. uztrunka, o po to dar kol isvedzios... g.gif  Na bet lapkricio gale jau turetu buti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif niu tai sveika kaimynele... Tai jusu butas labai sviesus, pietu puse did. kambarys ir virtuve ir visu kitu kamb. langai i pietu puse?
Pradzioje apvaiksciojom kai kuriuos butukus ir pasiziurejom kokia planiruote ax.gif
Tai jus jau si savaitgali isikeliat thumbup.gif , mes kita sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 07, 09:06)
O del ineto,tai mano vyras jau pasirase sutarti su KTV,kad perkeltu musu dabar turima (mat mes ir dabar Pilaitej gyvenam) i nauja buta, tik tiek,kad tai biskuti uztruks,mat KTV sake padave prasyma i Telecoma,kad leistu jai ten ivest ineta,o kol ta prasyma patvirtina,tai sake apie men. uztrunka, o po to dar kol isvedzios... g.gif  Na bet lapkricio gale jau turetu buti rolleyes.gif

Apie mėn. arba ilgiau. Naujame name viskas sudėtingiau, nes kol nepriduotas namas niekas neturi teisės duoti jokių leidimų. Pav pridavus namą, pas mus interneto, kabelines teises gavo Vinita. Savo paslaugas siūlė po kelių savaičių nuo pridavimo. Mes norėjom skyneto, tai laukėm 4 mėn kol jie gavo leidimą. sad.gif Žodžiu turi būt vienaip, o realiai nevisada gaunasi taip, kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 07, 08:11)
drinks_cheers.gif  niu tai sveika kaimynele... Tai jusu butas labai sviesus, pietu puse did. kambarys ir virtuve ir visu kitu kamb. langai i pietu puse?
Pradzioje apvaiksciojom kai kuriuos butukus ir pasiziurejom kokia planiruote  ax.gif
Tai jus jau si savaitgali isikeliat thumbup.gif , mes kita sestadieni.

Aha, musu tas su dideliais kampiniais langais ir sviesos tai ten tikrai labai daug-kolkas tuo taip dziaugiuos,kad net nesugalvojau dar,kuo nuo jos gintis,bet jauciu,kad kai atsikelesim ir uzkepins saulute,tai greit tex kazka sumastyt biggrin.gif
Na mes tai aisq irgi apvaiksciojom aplinkinius butus,kol dar buvo be duru blush2.gif biggrin.gif
Na taip,mes si savaitgali bandysim isikelt,nors jauciu dar vos ne kartu su darbininkais gyvent tex doh.gif ,bo jie niekaip i savo pasizadetuosius terminus netelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 10 07, 09:14)
Apie mėn. arba ilgiau. Naujame name viskas sudėtingiau, nes kol nepriduotas namas niekas neturi teisės duoti jokių leidimų. Pav pridavus namą, pas mus interneto, kabelines teises gavo Vinita. Savo paslaugas siūlė po kelių savaičių nuo pridavimo. Mes norėjom skyneto, tai laukėm 4 mėn kol jie gavo leidimą. sad.gif Žodžiu turi būt vienaip, o realiai nevisada gaunasi taip, kaip nori.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 10 07, 08:14)

Na taip,kol tas naujas namas isivaziuos pilnai i vezes,tai jauciu ir laukt pavargsim doh.gif
Atsakyti
Aronija, o tai kodel pas tave parasiuke 3 dienos iki isikelimo,jei tik kita savaitgali isikelt zadat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 07, 09:21)
Aronija, o tai kodel pas tave parasiuke 3 dienos iki isikelimo,jei tik kita savaitgali isikelt zadat? g.gif

biggrin.gif planavom anskciau, bet nesigavo... parasiuko ir nepakeiciau ax.gif
Tai virtuve jau uzsisakei, berods kalbejomes apie jas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 07, 08:44)
biggrin.gif  planavom anskciau, bet nesigavo... parasiuko ir nepakeiciau ax.gif 
Tai virtuve jau uzsisakei, berods kalbejomes apie jas...  smile.gif

Jo,gali buti,kad kalbejomes ax.gif Ir dar is kazkur man tavo nickas matytas,matyt dar kazkur kalbejomes biggrin.gif
Aha,virtuve uzsisakiau,kazkur po savaites jau turetu atvezt ax.gif
o tavo avatre kur katinukas matosi,tai tavo? Mes labai panasia si savaitgali irgi isigijom thumbup.gif
Atsakyti