Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomas daugiabutis

QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 11:47)
Sveikos  4u.gif
Siandien mano bute apsilanke mokesciu inspekcija ir "supakavo" darbininkus... buvo padarytas reidas visame Giluzio/Karaliauciaus g. name...  blink.gif
Ot velniai, surase aktus ir darbininkus kvies i komisija... zodziu reikia, kad darbininkai dirbtu su patentais. Pasirodo naujos statybos daugiabutis labai geras kasnis isnpektoriams... yra kas veikti  g.gif

Tai cia jau ne pirma karta jie eina-bo maniskius irgi buvo isgasdine-na maniskiai tai su patentais,bet kazkaip tipo pasibaige buvo,tai irgi akta surasyt grasinosi,bet pavyko jiems susitart.. Po to ir patentus prasitese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 11:59)
jeigu tevas tai ok, nes pagal dok. gali tai irodyti... inspektoriai vaiksto kartu su policija, tad iskarto patikrina savo duomu bazeje ar nemeluoji... Jeigu svetimas zmogus dirba tai reikia tureti ptenta, nes jie velniai kimba prie visko  blink.gif

O ar tikrai giminaiciai gali dirbt? g.gif Nes bent jau mano meistrai tai aiskino,kad tipo niekas kitas be patento negali dirbt,nebent pats buto savininkas g.gif Na tipo jei jau dirba toki darba kox giminaitis, tai privalo issipirkt patenta g.gif
Na bet nezinau,kiek cia tame tiesos g.gif
Atsakyti
tai ir maniskis sake tavrkysis, nes ne pirma karta beldesi, bet neileido, o dabar prisistate kaip kaimynai... Dirbant toki darba reikia buti pasiruosusiam tokiems atvejams... Manau, kad pirma karta tik ispejima duos ir tiek. g.gif

Tiesa, del karsto vandens: nieko naujo kada pajungs?
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 12:04)
tai ir maniskis sake tavrkysis, nes ne pirma karta beldesi, bet neileido, o dabar prisistate kaip kaimynai... Dirbant toki darba reikia buti pasiruosusiam tokiems atvejams... Manau, kad pirma karta tik ispejima duos ir tiek.  g.gif

Tiesa, del karsto vandens: nieko naujo kada pajungs?

Na maniskiai tai po to irgi uzsirakine dirbdavo,bo meistro brolis tai siaip be patento ten darbavos blush2.gif Na ir maniskiai aiskino,kad uz darba be patento tipo bauda 30000Lt blink.gif Nu nezinau,ar cia jie man nepriskiede aisku tongue.gif smile.gif

Del karsto vandens tai neturiu jokiu naujienu g.gif Na bet jei jau sildyma Vilniuje zada nuo kitos sav. jungt,tai manau ir mums turetu pajungt,na tai ir karstas vanduo turetu tuo paciu but pajungtas manyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 14, 13:07)
Na maniskiai tai po to irgi uzsirakine dirbdavo,bo meistro brolis tai siaip be patento ten darbavos blush2.gif  Na ir maniskiai aiskino,kad uz darba be patento tipo bauda 30000Lt blink.gif  Nu nezinau,ar cia jie man nepriskiede aisku  tongue.gif  smile.gif

Del karsto vandens tai neturiu jokiu naujienu g.gif  Na bet jei jau sildyma Vilniuje zada nuo kitos sav. jungt,tai manau ir mums turetu pajungt,na tai ir karstas vanduo turetu tuo paciu but pajungtas manyciau rolleyes.gif

Na man sake, kad nuo 3000 litu, bet ne 30 000 lt (kaip tu rasai) g.gif
Taciau mano meistriukas man sake, kad gasdino ji, taciau atsisveikinant pasake, kad gali paskirti pora simtu litu bauda arba ispejima ir vienerius metus liks iskaitoje pas juos...
Na o siaip jau kelsites si savaitgali? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 12:09)
Na man sake, kad nuo 3000 litu, bet ne 30 000 lt (kaip tu rasai)  g.gif
Taciau mano meistriukas man sake, kad gasdino ji, taciau atsisveikinant pasake, kad gali paskirti pora simtu litu bauda arba ispejima ir vienerius metus liks iskaitoje pas juos...
Na o siaip jau kelsites si savaitgali?  mirksiukas.gif

Nu tai cia gal maniskiai ir skiede,nes man irgi tokia bauda nereali biski pasirode g.gif
Na keltis tai jau kelsimes,nes jau veja is nuomojamo buto doh.gif smile.gif O Jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 14, 13:12)
Nu tai cia gal maniskiai ir skiede,nes man irgi tokia bauda nereali biski pasirode g.gif
Na keltis tai jau kelsimes,nes jau veja is nuomojamo buto  doh.gif  smile.gif  O Jus? smile.gif

Si sekmadieni kelsimes, baldus vesimes sestadieni... thumbup.gif
Zodziu labai jau noriuuuu....
Tik va baldu kai kuriu truks kuri laika, bet savas kampas nors ir baldu nera, yra mieliausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2005 10 14, 12:14)
Si sekmadieni kelsimes, baldus vesimes sestadieni...  thumbup.gif
Zodziu labai jau noriuuuu....
Tik va baldu kai kuriu truks kuri laika, bet savas kampas nors ir baldu nera, yra mieliausias  smile.gif

Nu mes tai vapscie beveik be baldu dabar gyvensim,bo virtuves sia sav. dar nepagamino,sake tik kita sav. atves, minkstas kampas dar irgi nepagamintas, o siaip jokiu kitu baldu as dar ir neuzsisakius doh.gif Gerai,kad nors miegot yra ant ko smile.gif
Atsakyti
Kadangi man idomu pasidare del tu inspektoriu, tai pasiklausiau apie sita reikala vieno teisininko. Sake, kad tiems meistriukams reiktu sakyti, kad cia talka arba, kad jie dirba savanoriskai... Pagal darbo kodekso 98 str. nelegaliu darbu nelaikomi pagalbos (talkos) ir savanoriski darbai... Na negeras cia patarimas blush2.gif Istatymu apeidinejimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 14, 12:18)
Kadangi man idomu pasidare del tu inspektoriu, tai pasiklausiau apie sita reikala vieno teisininko. Sake, kad tiems meistriukams reiktu sakyti, kad cia talka arba, kad jie dirba savanoriskai... Pagal darbo kodekso 98 str. nelegaliu darbu nelaikomi pagalbos (talkos) ir savanoriski darbai... Na negeras cia patarimas  blush2.gif  Istatymu apeidinejimas blush2.gif

Nu bet tai *****,kazkaip neitiketinai man atrodo,kad taip lengvai issisukt galima g.gif Nors,gal jie ant to ir zaidzia,kad darbininkai nezino,kad istikruju taip apsigint gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 10 14, 13:21)
Nu bet tai *****,kazkaip neitiketinai man atrodo,kad taip lengvai issisukt galima g.gif  Nors,gal jie ant to ir zaidzia,kad darbininkai nezino,kad istikruju taip apsigint gali g.gif

Cia ir gaudo ant to, kad ne visi zino teises aktus ir visas isimtis. Pasakai, kad cia kaimynu talka ir viskas. Tegu atsikabina...
Atsakyti
padekit ir man savo kaimynus atrast 4u.gif
mes po dvieju savaiteliu keliames i ukmerges g. 367 smile.gif gal jau yra ten gyvenanciu ar besiruosianciu? ax.gif
Atsakyti