Labukas girdejau viena daina lb reikia tikslaus pavadinimo,dainuoja manau Ispaniskai " Les Amor Les Amor" gal kas zinot apie ka kalbu ,buciau lb dekinga
Prasau pagalbos Pries kela dienu buvau Akropolio Maximoj ir parduotuvej grojo laabai grazia melodija ne greita,bet ir ne leta,pagrindinis instrumentas armonikele ir toks ispudis buvo,kad cia Prancuziska melodija...o gal klystu na tai tiek Gal ir per mazai bet daugiau ne zinau kai apibudinti...
Sveikutes Gal kas pades Gal zinosit kas atlieka sita daina... cia daugmaz 1992-1994m daina. "Sudužo veidrodžiai tikėjimo neteke, renku šukes kol tavo žvilgsnį mato akys, neišsigask pamačius kruvinas rankas, atverk duris įleisk tai aš"
Sveikutes Gal kas pades Gal zinosit kas atlieka sita daina... cia daugmaz 1992-1994m daina.
"Sudužo veidrodžiai tikėjimo neteke, renku šukes kol tavo žvilgsnį mato akys, neišsigask pamačius kruvinas rankas, atverk duris įleisk tai aš"
Mergaitės, padėkit. Dabar per tv3 kur rodo joninių koncertą, grojo D.Katkaus diriguojamas orkestras, labai graži muzika buvo. Pagal tokią pačią muziką Lietuvos šokių dešimtuko finale šoko Mantas, gal yra žinančių kaip ji vadinasi. Būčiau labai dėkinga.
Iš dalies į temą: naujausiems išmaniesiems telefonams su Android sistema yra nemokama programa Shazam. Išgirdus patinkantį kūrinį, galima duoti programai jo paklausyti, ir po keliolikos sekundžių turėsite jo atlikėją, pavadinimą ir albumo viršelį. Man visai patiko:)
jau buvau siame skyrelyje uzklaususi - gal dabar man kas pades.
22.20 mazdaug ji skambejo per M-1 - nespejau isijungti kompo
mb sake, kad cia lietuviu kazkokie didzejai - suicide dj - ligtais. cia senesne ju daina. tiksliau ten mergina tokiu tyliu balsu kalba:
i walking on a beach, wind blow thru my hair......
i wach the dolphin, the dolphin was swiming, they swim faster than i run.....
kazkas panasaus