Įkraunama...
Įkraunama...

Kas dainuoja? 2

QUOTE(wife @ 2010 02 24, 17:36)
Labukas girdejau viena daina lb reikia tikslaus pavadinimo,dainuoja manau Ispaniskai " Les Amor Les Amor" gal kas zinot apie ka kalbu blush2.gif ,buciau lb dekinga 4u.gif

Kartais ne AVENTURA. cuando volveras.

Atsakyti
Prasau pagalbos ax.gif Pries kela dienu buvau Akropolio Maximoj ir parduotuvej grojo laabai grazia melodija wub.gif ne greita,bet ir ne leta,pagrindinis instrumentas armonikele ir toks ispudis buvo,kad cia Prancuziska melodija...o gal klystu g.gif
na tai tiek blush2.gif Gal ir per mazai bet daugiau ne zinau kai apibudinti...
Atsakyti
man reik skubios pagalbos!!!!!!!!!!!!!!!!!

kas dainuoja "kviečiame visus prie staaalo, kviečiame visus prie staaaalo..."

būčiau labai labai dėkinga sad.gif
Atsakyti
kas per daina atliekama kazkokio automobilio reklamos metu blush2.gif
Atsakyti
Kokio automobilio? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 17 birželio 2010 - 21:47
Sveikutes 4u.gif Gal kas pades 4u.gif Gal zinosit kas atlieka sita daina... cia daugmaz 1992-1994m daina.

"Sudužo veidrodžiai tikėjimo neteke, renku šukes kol tavo žvilgsnį mato akys, neišsigask pamačius kruvinas rankas, atverk duris įleisk tai aš"
Atsakyti
QUOTE(griteXXL @ 2010 06 17, 23:49)
Sveikutes  4u.gif  Gal kas pades  4u.gif  Gal zinosit kas atlieka sita daina... cia daugmaz 1992-1994m daina.

"Sudužo veidrodžiai tikėjimo neteke, renku šukes kol tavo žvilgsnį mato akys, neišsigask pamačius kruvinas rankas, atverk duris įleisk tai aš"

Labai panasu i Hiperbole...
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas zinot kokia daina ir atlikejas? per aistru pakrante soko rumba Audra ir Daiva su sviesiaplaukiu vaikinuku. Labai reikia suzinoti ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, padėkit. 4u.gif Dabar per tv3 kur rodo joninių koncertą, grojo D.Katkaus diriguojamas orkestras, labai graži muzika buvo. Pagal tokią pačią muziką Lietuvos šokių dešimtuko finale šoko Mantas, gal yra žinančių kaip ji vadinasi. blush2.gif Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Iš dalies į temą: naujausiems išmaniesiems telefonams su Android sistema yra nemokama programa Shazam. Išgirdus patinkantį kūrinį, galima duoti programai jo paklausyti, ir po keliolikos sekundžių turėsite jo atlikėją, pavadinimą ir albumo viršelį. Man visai patiko:)

Tiesa, su mūsų vietiniais atlikėjais nebandžiau;)
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2008 10 02, 00:16)
jau buvau siame skyrelyje uzklaususi - gal dabar man kas pades.
22.20 mazdaug ji skambejo per M-1 - nespejau isijungti kompo
mb sake, kad cia lietuviu kazkokie didzejai - suicide dj - ligtais. cia senesne ju daina. tiksliau ten mergina tokiu tyliu balsu kalba:
i walking on a beach, wind blow thru my hair......
i wach the dolphin, the dolphin was swiming, they swim faster than i run.....
kazkas panasaus

sveikos, gal kuri vis dėlto žino, kokia čia galėtų būt daina? smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kokia daina dainuoja per laida AS ,kai apie Butkute rode? blush2.gif
Atsakyti