Gal kas žinote kokia daina skamba per TV3 anonsuojamuose 'Kalejimo bėgliuose'?

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 03, 22:24)
Paieškojau, ir radau:
1. Everlast-Anyone
2. Everlast-Folsom prison blues
3. Everlast-Stone in my hand
Gero klausymo
1. Everlast-Anyone
2. Everlast-Folsom prison blues
3. Everlast-Stone in my hand
Gero klausymo

labai labai ačiū

QUOTE(Papaya @ 2009 12 18, 23:11)
labai labai prašom

Gal kas žinot tokią ramią dainą. Dainuoja mergina neaukštu balsu.
"In the game of love (?) where the passion is locked (gone?) ... ..... ..... forget..."
Ir daug kartų per dainą pakartoja šitą frazę. Eiliniai žodžiai, bandžiau gūglint, bet nieko nerandu
Dviejuose (iš dviejų mano lankytų) sporto klubuose treneriai atsipalaidavimui ją paleidžia. Gal kas žinosit?
Gal čia kokia populiari daina
"In the game of love (?) where the passion is locked (gone?) ... ..... ..... forget..."
Ir daug kartų per dainą pakartoja šitą frazę. Eiliniai žodžiai, bandžiau gūglint, bet nieko nerandu

Dviejuose (iš dviejų mano lankytų) sporto klubuose treneriai atsipalaidavimui ją paleidžia. Gal kas žinosit?

Gal zinote, kokia daina leidzia per rytoj rodomos laidos ''Gyvenimas yra grazus" anonsa per TV3?
QUOTE(Harriet @ 2009 12 20, 23:06)
Gal zinote, kokia daina leidzia per rytoj rodomos laidos ''Gyvenimas yra grazus" anonsa per TV3?
Man taipat butu idomu suzinoti sios dainos pavadinima. Ir dar vienos kuria dainuoja per choru karu reklama neo su melynai apsirengusiais zmonem
QUOTE(Margalape @ 2009 12 21, 20:07)
Man taipat butu idomu suzinoti sios dainos pavadinima. Ir dar vienos kuria dainuoja per choru karu reklama neo su melynai apsirengusiais zmonem
Jei teisingai supratau, tai ten dainuoja Queen'u "Somebody to love". Man paciai lb patinka si daina

QUOTE(vikulia 84 @ 2009 12 28, 16:55)
Jei teisingai supratau, tai ten dainuoja Queen'u "Somebody to love". Man paciai lb patinka si daina 

Aciu

QUOTE(dute_a @ 2009 12 29, 12:33)
gal kas galetu pagelbeti ir pasakyti kas cia per daina ir kas atlieka? nuoroda buciau begalo dekinga

Chris Brown Forever