Įkraunama...
Įkraunama...

Kas dainuoja? 2

Gal kas žinote kokia daina skamba per TV3 anonsuojamuose 'Kalejimo bėgliuose'? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 03, 22:24)
Paieškojau, ir radau:
1. Everlast-Anyone
2. Everlast-Folsom prison blues
3. Everlast-Stone in my hand
Gero klausymo  vacation4.gif

labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papaya @ 2009 12 18, 23:11)
labai labai ačiū  4u.gif

labai labai prašom 4u.gif buvo smagu ieškot, geros dainos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot tokią ramią dainą. Dainuoja mergina neaukštu balsu.
"In the game of love (?) where the passion is locked (gone?) ... ..... ..... forget..."
Ir daug kartų per dainą pakartoja šitą frazę. Eiliniai žodžiai, bandžiau gūglint, bet nieko nerandu doh.gif
Dviejuose (iš dviejų mano lankytų) sporto klubuose treneriai atsipalaidavimui ją paleidžia. Gal kas žinosit? biggrin.gif Gal čia kokia populiari daina laugh.gif
Atsakyti
Gal zinote, kokia daina leidzia per rytoj rodomos laidos ''Gyvenimas yra grazus" anonsa per TV3?
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2009 12 20, 23:06)
Gal zinote, kokia daina leidzia per rytoj rodomos laidos ''Gyvenimas yra grazus" anonsa per TV3?

Man taipat butu idomu suzinoti sios dainos pavadinima. Ir dar vienos kuria dainuoja per choru karu reklama neo su melynai apsirengusiais zmonem
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 12 21, 20:07)
Man taipat butu idomu suzinoti sios dainos pavadinima. Ir dar vienos kuria dainuoja per choru karu reklama neo su melynai apsirengusiais zmonem

Jei teisingai supratau, tai ten dainuoja Queen'u "Somebody to love". Man paciai lb patinka si daina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2009 12 28, 16:55)
Jei teisingai supratau, tai ten dainuoja Queen'u "Somebody to love". Man paciai lb patinka si daina thumbup.gif

Aciu notworthy.gif
Atsakyti
gal kas galetu pagelbeti ir pasakyti kas cia per daina ir kas atlieka? nuoroda buciau begalo dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 12 29, 12:33)
gal kas galetu pagelbeti ir pasakyti kas cia per daina ir kas atlieka? nuoroda buciau begalo dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Chris Brown Forever wink.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=bG6CXWm2i40

Gal kas "išrišit" šitą dainušką?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Gal žinot kokia daina skamba per chorų karų anonsą? bigsmile.gif
Atsakyti