Įkraunama...
Įkraunama...

Kas dainuoja? 2

merginos help help.gif help.gif
kas dainuoja dainą, kurios takelis yra rodomas kartu su TV3 filmo anonsu kurį reklamuoja, filmas šį sekmadienį (t.y 27 d.) 0.35 val. Pirmykštė baimė g.gif
daina tokia pusiau indiška, ar kokia ten? ax.gif doh.gif gal kuri žinote?
Atsakyti
pabandyk ieskoti :primal fear sountrack 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 03 23, 01:16)
pabandyk ieskoti :primal fear sountrack 4u.gif

o negali taip būti, kad patys TV3 įdeda tą garso takelį, kaip filmo anonsą? g.gif
Atsakyti
,as ,deja,neradau kur galeciau pamatyti reklama.a sitalijoj tik ltv world matau,ir tai kartais labai prastai,o per internet a neturiu kada ziureti,prisoku ,parasau,pasakaitau,ir vel lekiu....jei kas pasrasytu kur galeciau pamatyti reklama,gal galeciau padeti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 03 23, 11:48)
,as ,deja,neradau kur galeciau pamatyti reklama.a sitalijoj tik ltv world matau,ir tai kartais labai prastai,o per internet a neturiu kada ziureti,prisoku ,parasau,pasakaitau,ir vel lekiu....jei kas pasrasytu kur galeciau pamatyti reklama,gal galeciau padeti blush2.gif  ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

Merginukės, gal žinot koks čia vaikinas 0:41 rodosi? Atrodo toks iki skausmo pažįstamas veidas, o niekaip neatgaminu doh.gif
Atsakyti
o man jis nieko nesako schmoll.gif blush2.gif laukiam gal kas zino.....
Atsakyti
Merginos,gal zinot kas dainuoja?Nu niekaip nepamenu nors tu ka. g.gif

...ja aglenulsia pasmatret ne aglinulas li ana,
ja aglinulsia pasmatret ni aglenulis li my
...ana prasla kak karaleva pa zilionam volnam...

Tik priedaini sioki toki pamenu...nu skamba galvoj ta melodija,bet tik tiek.
Dekui,jei kas supras apie kokia daina cia as smile.gif

Atsakyti
Gal kas zino, kas dainuoja daina pacioje serialo "Eva Luna" pradzioje? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot kas atlieka daina garfildo antrame filme, kai jis su visais zverimis kepa lazanija?
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2010 09 27, 21:46)
Sveiki,gal zinot kas dainuoja šitą dainą-"Sugrįžau iš kelionių tolimu,ir maniau,kad prie durų lauksi tu,laukė...,bet svetimi,su liūdnais veidais ir širdgėla širdy...Supratau,kad kažkas yra ne taip,į namus aš bijojau net įeit,sklido kvapas gėlių,bet ne man skirtų,nuo ašarų drėgnų...Kambary,žvakių šviesoje,pamačiau amžiams miegantį tave,laukei,aš sygrįžau,tiktai tu manęs jau nebematai.Ir kodėl gyvensim mes jau be tavęs?Aš neištversiu to,nepalik manęs.Lūpos šaltos niekados jau nebučiuos ir rankos nepalies niekada manęs."
Aš kažkodėl galvoju,kad D.Butkutė,bet nerandu tokios dainos niekur,gal aš klystu?

Butkutės daina čia ir yra ''nepalik manęs" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2011 04 30, 15:27)
Butkutės daina čia ir yra ''nepalik manęs" 4u.gif

Ačiū,bet niekur nerandu šito dainos.
Atsakyti