Įkraunama...
Įkraunama...

Kas dainuoja? 2

QUOTE(Kukūška @ 2011 04 08, 15:56)
Merginos,gal zinot kas dainuoja?Nu niekaip nepamenu nors tu ka. g.gif

...ja aglenulsia  pasmatret ne aglinulas li ana,
ja aglinulsia pasmatret ni aglenulis li my
...ana prasla kak karaleva pa zilionam volnam...

Tik priedaini sioki toki pamenu...nu skamba galvoj ta melodija,bet tik tiek.
Dekui,jei kas supras apie kokia daina cia as smile.gif

Максим Леонидов - Девочка-виденье
4u.gif
Atsakyti
o gal kas zinote ta daina kur dainuoja Sealas (juodaodis) su prancuze moterim,klipas juroje,jie plaukia ant plausto,lb senai maciau ir daina lb lb grazi,kazkada ieskojau youtube bet neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 05 02, 21:00)
o gal kas zinote ta daina kur dainuoja Sealas (juodaodis) su prancuze moterim,klipas juroje,jie plaukia ant plausto,lb senai maciau ir daina lb lb grazi,kazkada ieskojau youtube bet neradau sad.gif

Seal + Mylene Farmer "Les mots" ('The words").
Atsakyti
aciu aciu,einu is karto i youtube paieskoti smile.gif o tada dar gal kas zino man atrodo eltono dzono ( nzn kaip rasosi,suprasit ) perdainuoja kazkokia moteris,taip letai ir labai graziai
Atsakyti
g.gif labas, labai ieskau dainos pavadinimo, zodziai... jei isduosi isduok tik nebyliai, nes zinok cia gyvena jausmai.. Lyg ir Karaliunaite, bet perklausiau jos dainas, nerandu g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal žinot, kas dainuoja per ob reklamą (kur ta pana baltom kelnėm šoka tamsoj)?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2011 05 03, 20:13)
g.gif  labas, labai ieskau dainos pavadinimo, zodziai... jei isduosi isduok tik nebyliai, nes zinok cia gyvena jausmai.. Lyg ir Karaliunaite, bet perklausiau jos dainas, nerandu  g.gif

Gintarė Karaliūnaitė - Rožinis Rytas

Pasakyk man, kodėl norisi verkti,
Pasakyk man, kodėl vėl liudžiu.
Sūrias ašaras aš noriu gerti,
Tavo rūpesti, meilės žodžius.

Pamylėk šiąnakt švelniai kankinant,
Apkabinęs laikyk dar ilgai.
Jei išduosi, išduok man nežinant,
Bet grįšk - čia gyvena jausmai.

Tavo akys pažystamai šiltos,
Jos nemoka paslėpti aisktros.
Mūsų meilės nevaldo likimas
Man taip gera tau vėl atsiduot.

Ir kai rožiniam rytui atįjėjus,
Aš atbusiu nuo kvapo kavos,
Pakutens mano liūdesį vėjas,
Man norėsis gyvai nusijuokt....

Atsakyti
volpe, labai jums aciu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai noriu rasti rusišką dainą apie autsaiderius dainuoja vyras ir moteris g.gif
Atsakyti
O gal žinot kokia daina skamba per "Amerikos gangsterio" reklamą per lnk? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 05 02, 20:14)
aciu aciu,einu is karto i youtube paieskoti smile.gif o tada dar gal kas zino man atrodo eltono dzono ( nzn kaip rasosi,suprasit ) perdainuoja kazkokia moteris,taip letai ir labai graziai

man atrodo, kad tu kalbi apie Sinead O'Connor - Sacrifice smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau tokią dainą kur maždaug yra žodžiai 'that I want you, that I need you, that I'm lovin youuu" ir vaikinas lygtais dainuoja, gal žinot kokia daina? Niekaip nerandu doh.gif 4u.gif
Atsakyti