Jo majo,merginos,nu jus ir kepat

Gerai,kad as jau isejau i pencija,o tai geda butu savuosius cia kist,viena suz kita grazesni,akis baigiu issinarint beziuredama.
QUOTE(padima @ 2009 08 21, 07:38)
sveikos visos,senai berasiau,cia tortukas tevui savo zvejui,pritrukau grietineles siektiek tai gavosi nepilnai dzibuotas grietinele,zyvyte is sokolado ir zele saldainiu
labai grazus tortukas,zuvyte labai grazi.
QUOTE(butke @ 2009 08 21, 07:43)
labukas labai grąžus tortai visų

o čia mano tortas cipsiuko medutis ,gėlės iš plastelažo, viršus abzibuotas gretinėle princesė šokoladinė aplikacija tik ja per anksti įdėjau į šaldytuva todėl kai kur gavosi tokios duobutės
Kokia grazi princese,niekada nebandziau daryt aplikaciju,bet jau ir neteks...
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 21, 09:00)
Velnias, kaip mane nervina tas darbinis kompas. Viskas uzdrausta, niekur nieko nepaziuresi
jau maisiuko grozis,tikrai silkinis prabangus maiselis,susidziovinciau toki ir pasideciau ant lentynos pasigrozejimui.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 09:40)
---------------------------------------------------------------------------------------
N a va , kai kurie iš mano vakar dienos ir vidurnakčio darbų , baigiau romanus rašyti , perėjau ant rimkesnio darbo ....kriaučius

ir mūrininkė

.....atsipprašau , kai kas kartosis , bet neperkalbįjau nieko pakeisti , nori tokio ir ne kitokio ....jos prašymas - man įsakymas .....

ziurke man ziurke,toki grozi padaret,truksta zodziu apibudint
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 10:27)
medutis puostas bezu ir saldainukais.
Grzu,o ten tie saldainiukai tikriausiai zuvyte

kazko truksta,nors vanduo labai graziai atrodo.
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 11:16)
LAAAAAAAbai dailu neapkrauta,geles kaip gyvos,kaip visada 100 balu
Imkit po baliona