Įkraunama...
Įkraunama...

l/d " Žilvitis " Kaune.

Sveikos mamtytes,

Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reginulka @ 2005 11 16, 14:58)
Sveikos mamtytes,

Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli. mirksiukas.gif

Mes lankeme lopselio o dabar lankom darzelio grupe . Mes labai patenkinti . Labai nuostabi direktore atsidavusi darbui. Darzeli graziai sutvarkyta aplinka , jauku ir grazu viduje , labai skanus maistas . Darzeli veikia saugaus eismo centras . Dirba kuno kulturos pedagogas , logopede . Yra prailginto darbo grupes, vaikucius palieka net kelioms dienoms. Vyksta daug svenciu i kurias itraukiami dalyvauti ir tevai . Taip pat vaikai dalyvauja mieste rengiamuose renginiuose , linksmai gyvena . Aukletojos geros malonios musu vaikas noriai eina i darzeli . Ir vakare is darzelio reikia ilgokai snekint ,kad eitu namo . Apsilnkykit
Atsakyti
Tiek daug reklamos.... Pradedu galvoti, gal ir mums reikejo pereiti cia, o ne tiesiog i kita grupe tame paciame darzelyje...
Pasakykit ka nors blogo apie si darzeli, nes tuoj imsiu netiketi, kad gali viskas buti taip gerai smile.gif
Atsakyti
Aš esu dirbusi šitame darželyje smile.gif Darbuotojams ten buvo nesaldu - turbūt vienintelė blogybė, kurią galiu pasakyti. Bet tas nesaldumas vaikų buvimą darželyje padarydavo saugų ir mielą. Tvarka geležinė, reikalavimai iš auklėtojų ir kitų darbuotojų milžiniški. Jokių nuolaidų nebūdavo nei kas liečia ugdymą, nei kas liečia švarą.
Su didžiausiu malonumu rekomenduoju Žilvitį visiems abejojantiems 4u.gif Jūsų vaikams ten bus tikrai gera smile.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku su Lire - kaip ir minėjau, darbuotojams ten nėra gerai. suskirstyta į 2 korpusus. Vadinama pirmasis korpusas ir ANAS korpusas. viskas kas ANAME - visada blogai, negerai, auklėtojos nedirba ir t.t. Kai dirbau, buvau maištininkė, tai paliko mane ramybėj. O ant kitų jodavo. PS auklėtoja dirbo pirmam korpuse, buvo nuostabi, kūribinga ir t.t. Kai pradėjo dar pavaduoti kitą auklėtoja ANAM korpuse, staigiai patapo prasta. Taip ir būdavo - ryte gera, po pietų - bloga.
Bet aš jau dirbau seniai. Kažkaip pasirodė po Lires parašymo, kad niekas nepasikeitė biggrin.gif
Tik savo nuomonės nekeisiu - blogai ten auklėtojoms, bet vaikams tikrai gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos " super mamoas " paskaiciau jusu pokalbius ir netikiu ne vienu jusu zodziu ir pasilieku prie savo nuomones darzelis yra labai geras , mano vaikutis lanko ji ir daug ismoko , suzinojo . M ano drauges du vaikuciai lanko . kiek pakalbu su ja ir matau jos vaikus , tai tai tikrai leidzia suprasti , kad jiems gerai .
Darzelije svente uzgavenes manajai labai patiko, namie pasakojo apie svente kaip smagu , tik mores gaila . As ir pati sventeje buvau labai patiko , buvo daug tevu . Taip pat buvau " Kaziuko mugeje " nustebino darbeliu gausa kiek ju prigamino vaikai . taip pat buvo linksma . Prisipirkau daug darbeliu
Atsakyti
as noriu paklaust, o kodel sitoj temos istrintos visos neigiamos nuomones? blink.gif juk taip negalima susidaryti objektyvesnio vaizdo.... blink.gif
Atsakyti
Miela une.. Klausimas i klausima.. Ar galima susidaryti objektyvia nuomone is pletku, tulzies isliejimo??
Gerbiama une.. Ar jus nesusidarete objektyvios nuomones vaiko labui..Ar norite pati isidarbinti.. Juk senbuves Milabros issakyta nuomone apie vaikus, apie tvarka, apie reikalavimus atsako i jusu klausima..
Atsakyti
Nežinau... Nei aš ten dirbu, nei mano vaikas ten eina, bet ačiū dievui unsure.gif Jau dabar tikrai apsisprendžiau, kad čia neleisiu - kažkas čia ne taip ir viskas. Per daug intrigų ir wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panteraa @ 2006 03 21, 18:02)
Miela une.. Klausimas i klausima.. Ar galima susidaryti objektyvia nuomone is pletku, tulzies isliejimo??
Gerbiama une.. Ar jus nesusidarete objektyvios nuomones vaiko labui..Ar norite pati isidarbinti.. Juk senbuves Milabros issakyta nuomone apie vaikus, apie tvarka, apie reikalavimus atsako i jusu klausima..

nenoriu as ten darbintis biggrin.gif klecka turiu. o vos pora nuomoniu man tikrai nerodo objektyvumo... schmoll.gif , net jei tai senbuves Milabros nuomone wink.gif

ir is kur jus zinote, kad tai,kas buvo neigiama tikrai pletku ir tulzies isliejimas ? unsure.gif

siaip ar taip sutinku su smalsia-kazkas cia vistiek netaip...
Atsakyti
Sveikutės, tai nei pletkai ,nei tulžies liejimas tik norisi, kad direktorė pagalvotų, kodėl jos įstaigoje tiek laisvų darbo vietų, gal gana galvoti, kad ji nepakeičiama ir vienintelė ten dirbanti. Vaikams gerai ten tik sąlyginai, ar gali aprėkta, už nieką iškoliota auklėtoja dirbti produktyviai. Tik laimingas pedagogas yra geras pedagogas. jau vien tai, kad greitai buvo panaikintos nepalankios nuomonės, rodo koks darbas vyksta dėl nepriekaištingo įvaizdžio. g.gif
Atsakyti
Gal kas jau žinote, ar "Žilvicio" darželis dirbs vasarą? Mes lankome centre "Klevelio" darželį, kadangi vaikas alergiškas. Pernai patys laikinai pasiprašem į "Žilvitį" ir mums labai patiko ypač maistas,nes vaiko nealergizavo, aplinka- sodas ir auklėtojų užsiėmimai vasarą.
Gyvenam Medvėgalio gatvėj, su kitais aplink darželiais neteko susidurti.Mane labiausiai domina "Žilvitis" (vasarai) arba ką nors apie kitus aplinkinius. Ačiū smile.gif
Atsakyti