Nugi Žiburėlyje pasidomėk, čia tas kur prie Verkių gatvės, už mokyklos. Daug kas veda ir patenkinti. Čiauškutis Jums visai po langais, bet tame tai jau pas kokią auklėtoją papulsi.
Ziburelis vasara nedirba, ir visi vaikai siam laikotarpiui eina i si esanti hipodromo gatveje
Gerai gerai Žilvityje
O personalo peripetijos ne tėvų (klientų) reikalas. Kiekvienoj įmonėj yra sava sistema. Mane irgi viršininkas kartais aprėkia. Bet dėl to aš nesakau klientams kad jūs jau šiukštu neikit į mūsų įmonę

sveikutes.. rasau su siokia tokia baime, kadangi "eziuku" grupeje nuo siandien prasidejo karantinas, aukletoja sake kad 5 vaikai grupeje nesirge vejaraupiais, tarp ju ir mes..
bet viskam ateina savas laikas.. kas liecia aukletojas siuo klausimu mes priekaistu neturime, nes tai vaikiska liga.. Seip grupes personalas nuostabus... Aukletojos Jurgita, Rasa super..
tikekimes viskas bus gerai.. idomu kiek laiko vaikai serga? gal zinote?

QUOTE(panteraa @ 2006 03 28, 21:07)
idomu kiek laiko vaikai serga? gal zinote?
Vėjaraupiais? Apie 2 savaites. Bet karantinas gali būti ir mėnesį.
Dziaugiuosi , kad yra mamyciu kurios patenkintos darzeliu . Mes lankom " geniuku " grupe tai aukletoja irgi galim pasigirti tikrai kurybinga ir rupestinga

Apie ,,Žilvitį" aš irgi galiu tik gerai ir labai gerai atsiliepti.
Šiame darželyje lankomės jau keletą metų. Vyresnysis sūnus jau eina į mokyklą, o dabar dukrytė pradėjo lankyti lopšelį. Sūnus buvo labai gerai paruoštas mokyklai, skaitė, rašė. Dukrytė labai noriai eina be jokių ašarų, priežiūra paukščiukų grupėje tikrai gera. Vaikai apžiūrėti, pavalgydinti, švarūs. Grupė erdvi, švari, daug žaislų ir veiklos. Aš patenkinta.

Pats geriausias darželis Kaune... ir ne vien dėl to, kad ten vedam savo vaiką
Labai ilgai rinkomės, ir tikrai nenusivylėm, gaila, kad va paskutiniai metai..Paskutinius du metu vežiodavom iš kito miesto galo, tai antrosios dukros turbūt nebevežiosim, nes tiesiog per toli..Šiaip vat trūkumas, kad dislokacija daržo nelabai paranki-toli nuo populiarių rajonų, bet kas iš Aukštųjų Šančių rekomenduoju tik ten..
Nežinau jokių ten peripetijų-direktorė matosi, kad griežta, bet atsidavusi darbui ir daržui visa savo esybe...
O šiaip nuostabi aplinka, auklėtojos, veikla ir pan. O tai juk ir yra svarbiausia

Labai ilgai rinkomės, ir tikrai nenusivylėm, gaila, kad va paskutiniai metai..Paskutinius du metu vežiodavom iš kito miesto galo, tai antrosios dukros turbūt nebevežiosim, nes tiesiog per toli..Šiaip vat trūkumas, kad dislokacija daržo nelabai paranki-toli nuo populiarių rajonų, bet kas iš Aukštųjų Šančių rekomenduoju tik ten..
Nežinau jokių ten peripetijų-direktorė matosi, kad griežta, bet atsidavusi darbui ir daržui visa savo esybe...
O šiaip nuostabi aplinka, auklėtojos, veikla ir pan. O tai juk ir yra svarbiausia

Mano krikstasunis lanke si darzeli. Visi patenkinti buvom. Pries tai lanke kita darziuka, pakeite gyvenama vieta, Zilvitis buvo patogiausias. Vaikas pasikeite, noriai ejo i darziuka, aukletojos labai su vaikais uzsiima, renginiu labai daug, aplinka grazi. O kur dar bureliai. Musiskis soko, dalyvavo saugaus eismo pamokelese, kur laimejo prizine vieta - vaikas su limuzinu vazinejo, per telika parode. Zinot kiek jam ispudziu buvo
. Maistu nesiskunde, o jis isrankus pas mus, aukletojas visuomet gyre. Graziai sventems pasiruosia, kiek teko dalyvauti - tai
Na isties saunus darziukas. As saviski taip pat ten su dziaugsmu vesciau, tik kad tolokai mums, vaziuot reiktu per puse miesto.

Na isties saunus darziukas. As saviski taip pat ten su dziaugsmu vesciau, tik kad tolokai mums, vaziuot reiktu per puse miesto.
"Tarenos" issakytos mintys paskatino mane isreiksti pritarima jos nuomonei..
Mano vaikas jau ne pirmus metus lanko "Zilviti" ir vaikams veiklos ten visada uztenka, taciau tai, ka pamaciau praeita savaiate "Teatro dienelems 2006" parengtame spektaklyje "Taip zaidzia vaikai" mane pritrenke- aisku geraja prasme.
Jei buciau nemaciusi niekada nepatikeciau, kad mano mergaite taip gali isijausti i vaidmeni ir naujai atsiskleisti.
Tokio lygio rengini galiu pavadinti teatro studija, o ne darzelinuku spektakliuku. Dekoracijos, muzikinio fonas ir daineliu parinkimas sudaro tikro teatro atmosfera. Labai dziaugiuosi, kad meninius pradmenius vaikas gauna is tikrai veiklios ir "kietos" muzikos mokytojos.

Mano vaikas jau ne pirmus metus lanko "Zilviti" ir vaikams veiklos ten visada uztenka, taciau tai, ka pamaciau praeita savaiate "Teatro dienelems 2006" parengtame spektaklyje "Taip zaidzia vaikai" mane pritrenke- aisku geraja prasme.