O aplinka ten tikrai nebloga. Tikiuos, mano mazajai nebus problemu. O su maistu... pati dirbu internate... patikekit, blogiau darzelyje tikrai nera...
Papildyta:
QUOTE(ciaramashka @ 2006 07 14, 19:19)
Taigi taip ilgai isdirbus darzelyje ponia Direktore it turi buti "seno raugo"! As pries pora savaiciu savo pupa uzrasiau i si darzeli, bet pradesim tik kitamet... Kai nuejom uzsirasyt, paklause, kodel cia, juk anas (Verkiu g.) atseit arciciau... Pasakiau, kad mano krikstasuniai dvyniai cia lanke ir ju vyresnele sesute, zodziu, kad pouse gimines jo sienas tryne... Tada pati direktore net ju pavardes pasake!! Nors jiems siemet jau 18 suejo! Ot atmintis pas moteriske! Vadinas, zino ne tok savo pavaldinius, bet ir aukletinius! Nebent nuo ju pakankamai prisikentejo (arba nuo ju tevu pakankamai praturtejo...dvasiskai...
)
O aplinka ten tikrai nebloga. Tikiuos, mano mazajai nebus problemu. O su maistu... pati dirbu internate... patikekit, blogiau darzelyje tikrai nera...

Na ir klaidu cia pavariau! Net paciai geda...