Įkraunama...
Įkraunama...

l/d " Žilvitis " Kaune.

Taigi taip ilgai isdirbus darzelyje ponia Direktore it turi buti "seno raugo"! As pries pora savaiciu savo pupa uzrasiau i si darzeli, bet pradesim tik kitamet... Kai nuejom uzsirasyt, paklause, kodel cia, juk anas (Verkiu g.) atseit arciciau... Pasakiau, kad mano krikstasuniai dvyniai cia lanke ir ju vyresnele sesute, zodziu, kad pouse gimines jo sienas tryne... Tada pati direktore net ju pavardes pasake!! Nors jiems siemet jau 18 suejo! Ot atmintis pas moteriske! Vadinas, zino ne tok savo pavaldinius, bet ir aukletinius! Nebent nuo ju pakankamai prisikentejo (arba nuo ju tevu pakankamai praturtejo...dvasiskai... tongue.gif )
O aplinka ten tikrai nebloga. Tikiuos, mano mazajai nebus problemu. O su maistu... pati dirbu internate... patikekit, blogiau darzelyje tikrai nera...
Papildyta:
QUOTE(ciaramashka @ 2006 07 14, 19:19)
Taigi taip ilgai isdirbus darzelyje ponia Direktore it turi buti "seno raugo"! As pries pora savaiciu savo pupa uzrasiau i si darzeli, bet pradesim tik kitamet... Kai nuejom uzsirasyt, paklause, kodel cia, juk anas (Verkiu g.) atseit arciciau...  Pasakiau, kad mano krikstasuniai dvyniai cia lanke ir ju vyresnele sesute, zodziu, kad pouse gimines jo sienas tryne... Tada pati direktore net ju pavardes pasake!! Nors jiems siemet jau 18 suejo! Ot atmintis pas moteriske! Vadinas, zino ne tok savo pavaldinius, bet ir aukletinius! Nebent nuo ju pakankamai prisikentejo (arba nuo ju tevu pakankamai praturtejo...dvasiskai...  tongue.gif )
    O aplinka ten tikrai nebloga. Tikiuos, mano mazajai nebus problemu. O su maistu... pati dirbu internate... patikekit, blogiau darzelyje tikrai nera...

Na ir klaidu cia pavariau! Net paciai geda... blush2.gif
Atsakyti
Ir dar domina, kas per mokesciu sistema siame darzelyje? Kokie menesiniai mokesciai, papildomos rinkliavos? Gal kas pasmulkintumete sia informacija? g.gif
Atsakyti
as supratau, kad vaika atvesite tik po metu, tai mokesciai gali dar daug kartu keistis. Siuo metu mokama uz diena 4.85lt ir 0,50lt ugdymo reikmem. vienu zodziu kazkur apie 5lt dienai. Menesiniu rinkliavu grupeje nera (bent pas mus grupeje, kur lankome) taciau ir kitose neteko apie tai girdet. Beabejo kaip ir mokyklose, kaip ir kituose darzeliuose, kiek teko girdet, geranoriska tevu parama grupeje kurioje lanko vaikas yra. Mes savo grupeje padejome isigyti akvariuma ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panteraa @ 2006 07 17, 13:41)
as supratau, kad vaika atvesite tik po metu, tai mokesciai gali dar daug kartu keistis. Siuo metu mokama uz diena 4.85lt ir 0,50lt ugdymo reikmem. vienu zodziu kazkur apie 5lt dienai. Menesiniu rinkliavu grupeje nera (bent pas mus grupeje, kur lankome) taciau ir kitose neteko apie tai girdet. Beabejo kaip ir mokyklose, kaip ir kituose darzeliuose, kiek teko girdet, geranoriska tevu parama grupeje kurioje lanko vaikas yra. Mes savo grupeje padejome isigyti akvariuma ir t.t.  smile.gif

Aciu uz atsakyma!
aciuks.gif O be spaudimo, geranoriska pagalba visada yra malonu. Juk del savo vaiko....
Atsakyti
Mes lankome "Zibureli". Dabar jis uzsidares 2 men,o vaikai isskirstyti i kelis darzelius. Mes patekom i "Zilviti". Dar atostogaujam kaime, taciau nuo liepos 24 d. jau lankysim. Pakalbejau su kaimyne, kurios berniukas lanko nuo liepos 10dienos pas aukletoja Meile ir sake, kad labai patenkinti, o su maniske jie draugai. Idomu, kaip ten paskirsto vaikus, nes sake kad is triju darzeliu: is "Ziburelio", "Ciauskucio" ir "Saltinelio". Norejau suzinot kaip paskirsto : ar pagal amziu, ar pagal vaiku sarasa?. Nes noreciau kad patektu su savo grupes vaikais.
Atsakyti
Na man jau biski smagiau, kad neblogas darzelis, nes nuo rugsejo ir as vesiu savo vaika ten. O mane vis mama grauzia, kodel arciau nevedu
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2006 07 31, 15:27)
Na man jau biski smagiau, kad neblogas darzelis, nes nuo rugsejo ir as vesiu savo vaika ten. O mane vis mama grauzia, kodel arciau nevedu

Tikrai nesijaudink šis darželis thumbup.gif mano mergaitė eina nuo liepos 1 d.
dabar mano merginai 1,6 m.
mergaitę visada nuvedu linksmą ir pasiimu linksmą biggrin.gif
Aš tikrai labai džiaugiuosi šiuo darželiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

.......................................
mano rankdarbiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audriunka: 20 rugpjūčio 2006 - 15:58
QUOTE(audriunka @ 2006 08 20, 17:57)
Tikrai nesijaudink šis darželis  thumbup.gif  mano mergaitė eina nuo liepos 1 d.
mergaitę visada nuvedu linksmą  ir pasiimu linksmą  biggrin.gif
Aš tikrai labai džiaugiuosi šiuo darželiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
mano rankdarbiai

O pas kokia auklyte, Audriunka, pataiket? As savo panele uzrasiau tik kitiems metams, bet jei taviske taip gerai jaucias, gal ir manajai anksciaun pabandyt..?
Beje, gal jus jau be sauskelniu ir gerai sauksta valdot?
Atsakyti
QUOTE(audriunka @ 2006 08 20, 16:57)
Tikrai nesijaudink šis darželis  thumbup.gif  mano mergaitė eina nuo liepos 1 d.
mergaitę visada nuvedu linksmą  ir pasiimu linksmą  biggrin.gif
Aš tikrai labai džiaugiuosi šiuo darželiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
mano rankdarbiai

Geras blink.gif Ir prieme? Tai kad mums pernai sake, grieztai nuo 2 metu tik priima. Tai mes ir laukem tu dvieju. O tai gal musu mergickos eis i ta pacia grupe? Jei jus 1,6m o mes 2 m.? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2006 08 20, 16:49)
O pas kokia auklyte, Audriunka, pataiket? As savo panele uzrasiau tik kitiems metams, bet jei taviske taip gerai jaucias, gal ir manajai anksciaun pabandyt..?
Beje, gal jus jau be sauskelniu ir gerai sauksta valdot?

Mes esam "Paukščiukų grupeje" thumbup.gif
mes dar su sauskelnėm blush2.gif , o valgyt išmokino darželij, po savaitės mažoji jau mokėjo pati pavalgyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano mažoji jau nuo Naujų metų lanko paukščiukų grupę. thumbup.gif Išmoko pati valgyti, rengtis ir aplamai labai savarankiška pasidarė. Mes patenkinti auklėtoja ir darželiu. clap.gif Tai iki pasimatymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audriunka @ 2006 09 01, 11:31)
Mes esam "Paukščiukų grupeje"  thumbup.gif 
mes dar su sauskelnėm  blush2.gif , o valgyt išmokino darželij, po savaitės mažoji jau mokėjo pati pavalgyti  ax.gif

aisku. gal reik pabandyt ir mums po naujuju metu, tik kazin, ar priims vidury mokslo metu....
Atsakyti