Maniškė ėjo per visus šalčius - tiesiog kai visi dirbantys, nėra kito pasirinkimo

Gal kas turit naujienų iš darželio? kada šventė, kelintą val? nes Internetinis jų puslapis neprsikėlęs nuo šv.Velykų

QUOTE(paske87 @ 2012 09 03, 13:14)
Sveika, mes Paukštelių grupę.
gal yra naujesniu atsiliepimu apie si darzeli?
svarstau maziuka leisti i zilviti ar i zibureli
QUOTE(Ledi @ 2013 02 22, 23:19)
gal yra naujesniu atsiliepimu apie si darzeli?
Tai labai skirtingi darzeliai. Ziurint ko jus norit. Ziburelis juk su montesori programa, ten ugdo ir stiprina vaiku individualuma. Zilvitis yra normalus darzelis su savo tvarka. As patenkinta kad savo merginas cia leidziu. Bet rinktis jums pagal kokia programa norit savo vaika ugdyti
as noreciau tradicinio ugdymo 
drauges vaikas eina i zibureli tai kazkoki vaizda turiu o apie zilviti ne:)

QUOTE(Ledi @ 2013 02 23, 20:16)
as noreciau tradicinio ugdymo 

Na tokiu atveju ,,Zilvity" tikrai tradicinis ugdymas, o Ziburely, tai tikrai ne.
as pati montessori zibureli lankiau pries daug metu
bet po 15m manau bus daug kas pasikeite

sveikos,nuo pirmadienio pradedam lankyti Gandriuku priesmokykline grupe,gal kas turi atsiliepimu?nes suzinojau kad patekom penktadieni,tai visai nieko nezinau

na tai kur mamytes dingusios?siandien buvo pirma diena darzelyje gandriuku grupeje,nelabai nusisekus mano aktyviam vaikui,nes nemiegojo pietu miego,ir net nenorejo guleti,beto pykosi su vaikais kad jie nesidalina.
QUOTE(Ievukinas @ 2013 09 02, 20:14)
na tai kur mamytes dingusios?siandien buvo pirma diena darzelyje gandriuku grupeje,nelabai nusisekus mano aktyviam vaikui,nes nemiegojo pietu miego,ir net nenorejo guleti,beto pykosi su vaikais kad jie nesidalina.
Aga, o mano vaikis sakė, buvo du naujokai, vienas iš jų viską atiminėjo...