Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Velykų proga sulaukiau pirmojo pavasarinio žiedo user posted image
Merginos, visoms - džiugių, mielų, šiltų švenčių 4u.gif
Atsakyti
ausrazs sveikinu grazus ziedukas thumbup.gif
Velykų džiaugsmas ir palaima Telydi Jūs žingsnius visus,
Tegul varpai pašaukia laimę, Te žodžiai atneša džiaugsmus!
Atsakyti
Ilgai lauktas prazydo pirmasis Svet Sakury ziedelis thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
gal netyčia kas (po pavasarinio persodinimo) turi parduot žemaitijoj strepsiukų? blush2.gif
jei ką parašykit i až 4u.gif
Atsakyti
mano gėlytė niekaip nepražysta... lindo žiedai, bet kiek paaugę lyg nudžiūvo, lyg nupuvo... doh.gif na taip pajuodavo ir teko nukirpti ir išmesti verysad.gif dabar matau, kaip lenda kiti, bet bijau, kad nepasikartotų pradinė situacija unsure.gif
Atsakyti
tinuska87 sunku kanors pasakyti ar patarti, kai nezinom nei kaip augini, nei kaip laistai. Bet sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 04 13, 16:25)
tinuska87 sunku kanors pasakyti ar patarti, kai nezinom nei kaip augini, nei kaip laistai. Bet sekmes  4u.gif

o kaip dažnai jūs laistote? tikėtina, kad perlaistyt galėjau... auginu ant rašomojo stalo, kur pasiekia rytinė saulė (maždaug iki 12 val) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 13, 16:45)
o kaip dažnai jūs laistote? tikėtina, kad perlaistyt galėjau... auginu ant rašomojo stalo, kur pasiekia rytinė saulė (maždaug iki 12 val)  smile.gif

Manau, kad laistymas priklauso nuo augimo salygu, juk pas vienas silciau, sausiau pas kitas atvirksciai. Vieni auga didesniuose vazoneliuose, kiti maziukuose, todel zeme irgi nevienodai pradziuna. g.gif
As dabar laistau paciupinejus lapus, jei lapukas truputi gleznas, laikas laistyt blush2.gif
O del laikymo ant stalo, tai gal jiems siuo metu ten per mazai sviesos. Tikrai sunku pasakyt
Atsakyti
Gal aš šiek tiek ne į temą, tačiau papildydama Skarpionukę noriu pridurti, kad geibūs būna ne tik padžiovinto, bet ir perlaistyto strepso lapai. Išdžiūvę strepsai, palieti gana greitai atsigauna. Perlaistymas jiems labai kenkia, o kartais būna ir pražūtingas.
Minimu konkrečiu atveju, neaišku, kas pakenkė besivystantiems žiempumpuriams. Tokių dalykų ir man yra pasitaikę.
Atsakyti
Perlaistytą strepsiuką ištraukit iš vazono ( žemių nenukratykit), palaikykit su visu žemių gniužulu 2-3 val. ant servetėlių ar virtuvinių rankšluostukų, kad drėgmę ištrauktų, po to pasodinkit į naują žemytę...dažniausiai atsigauna ax.gif
Perdžiovintą nupurkškit po dušu ir palikit ten nudžiūti (jokiu būdu negali gauti saulės...aš palieku dušo kabinoje pernąkt...kartais taip tenka jiems pratūnoti ir beveik parą smile.gif )
Sėkmės gaivinant 4u.gif
Atsakyti
laba diena merginos rasau cia nes didesne tikimybe gauti atsakyma i mano prasyma blush2.gif labai noreciau nusipirkti dvieju veisliu streptokarpu ciornij desert ir silvia jei turite atliekama augaleli mielai nupirkciau lauksiu pasiulymu i az
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2010 04 17, 10:04)
ciornij desert

Černičnyj desert mirksiukas.gif
Atsakyti