Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Kažkuri teiravotės, tai tokių spalvyčių turiu atliekamų, Klaipėda. per a.ž.
Atsakyti
Parašiau až ogista

mano tik tokios kol kas 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražūs strepsiai ogista,mano visi, kuriuos turėjau, išgyveno ir žydi wub.gif
Atsakyti
Dzūke, o tai kur žiedeliu vaizdai? rolleyes.gif Ogista, Avocete, augaliukai atrodo šauniai, labai sveikai ir, žinoma, dailiai žydi - taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 19, 19:19)
Dzūke, o tai kur žiedeliu vaizdai?  rolleyes.gif

Aij, sukabinti, prieš langą labai nefotogeniški rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmasis ziedelis Cathedral Window ir Persian Carpet blush2.gif
Atsakyti
Skarpionuke, gražu thumbup.gif
Atsakyti
laba smile.gif
turiu klausima apie streptokarpu dauginima- pries metus gavau labai grazu streptokarpa- su vienu placiu lapu ir smulkiais ziedeliais- kazkas panasaus kaip cia:
http://static1.album...154667_sXDq.jpg

na pazydejo jis pas mane keleta menesiu, tada pradejo leist naujus lapus- bet ne tokius placius, as vis islauzydavau juos, kad liktu tik keli platus lapai, paskui dar as ji kogero perlaisciau, paskui apdziuvo tu lapu krastai, tai dar ir apkarpiau. tai reziume- stovi jis visas baisiai negrazus, nezydintis ir nelaimingas. o KLAUSIMAS- ar galiu tiketis kad is lapo padauginus isaugs toks augaliukas- su vienu placiu lapu?? ar gausis kazkokie hibridai ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 04 21, 13:43)
laba smile.gif
na pazydejo jis pas mane keleta menesiu, tada pradejo leist naujus lapus- bet ne tokius placius, as vis islauzydavau juos, kad liktu tik keli platus lapai, paskui dar as ji kogero perlaisciau, paskui apdziuvo tu lapu krastai, tai dar ir apkarpiau. tai reziume- stovi jis visas baisiai negrazus, nezydintis ir nelaimingas. o KLAUSIMAS- ar galiu tiketis kad is lapo padauginus isaugs toks augaliukas- su vienu placiu lapu?? ar gausis kazkokie hibridai ir tiek?

Patirties su vienalapiais neturiu, bet kur leido lapus, tai gal cia jis vaikus augino blush2.gif Is lapo dalies turetu isaugti toks pats, juk cia tokia veisle. O pas tave kvepentis g.gif
Teko skaityti, kad gyvena 2metus veliau mirsta, bet nezinau ar tiesa. Kadangi nesiruosiau augint informacijos neisaugojau blush2.gif
Pabandyk paieskoti informacijos per google
Atsakyti
Argi pas nieka nera zieduku?
Mano po truputi pradeda zydet biggrin.gif
Atsakyti
skarpionuke
nuostabus ziedai . Maniskiai bevardziai dar nezydi . Taciau jie man l brangus , nes is lapelio gabalelio prisidauginti . Eksperimentavau ir gerai pavyko .
Atsakyti
Skarpionuke, labai labai wub.gif O kas tas ponas antrasis? Išties smagu, kad strepsai pradeda žydėti. Pas mane dar tik po vieną kitą žiedą, bet jau smagu - žydėjimo sezonas pradėtas biggrin.gif
Atsakyti