Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

ausrazs tavo kaip visada grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Skarpionuke, bet tikrai ne visi gražuoliai. Dalis strepsų - nežinau, kas jiems yra - rudeniop ėmė džiūti, ruduoti. Nemanau, kad tai kenkėjų darbas, nes parazitukų nematau, o šalia auganos gėlės atrodo gerai. bet kas jiems netiko - nerįsivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 16 rugsėjo 2009 - 09:57
Merginos patarkit smile.gif kada geriau persodinti dabar ar laukti pavasario,labai mazas vazonas,per vasara nemazai paaugo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 09 16, 12:16)
Merginos patarkit smile.gif kada geriau persodinti dabar ar laukti pavasario,labai mazas vazonas,per vasara nemazai paaugo  bigsmile.gif

MAniškei kai buvo vazonas per mažas persodinau net žydinčią doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 09 16, 10:57)
Ačiū, Skarpionuke, bet tikrai ne visi gražuoliai. Dalis strepsų - nežinau, kas jiems yra - rudeniop ėmė džiūti, ruduoti.  Nemanau, kad tai kenkėjų darbas, nes parazitukų nematau, o šalia auganos gėlės atrodo gerai. bet kas jiems netiko - nerįsivaizduoju verysad.gif

O lapai negavo pilko atspalvio. Gal erkute uzpuole, jos nelabai neglima siaip be mikroskopo iziuret.

QUOTE(rimusia @ 2009 09 16, 12:16)
Merginos patarkit smile.gif kada geriau persodinti dabar ar laukti pavasario,labai mazas vazonas,per vasara nemazai paaugo  bigsmile.gif

Jei mazas vazonelis drasiai gali persodineti, jei noresi galesi dar ir pvsari persodinti mirksiukas.gif megsta jos ta procedura biggrin.gif Ziedams irgi nieko blogo neatsitinka.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 09 17, 11:21)
O lapai negavo pilko atspalvio. Gal erkute uzpuole, jos nelabai neglima siaip be mikroskopo iziuret.

O kaip jas naikint? mano vieno lapai pilkėja ir džiūsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 09 17, 15:33)
O kaip jas naikint? mano vieno lapai pilkėja ir džiūsta g.gif

Labai idemiai apziurek lapus, gali buti ir Tripsas. Ji dar galima pamatyti, jei erkute tai tik per mikroskopa doh.gif Jei supranti rusiskai
http://dimetris.com....opic.php?t=1837
Pabandyk Vertimeksa, jei tripsas tai reikia kokius 3 kartus kas savaite, o jei erkute, tai po 3-4 dienu.
Mano Bella blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 09 21, 08:57)
Labai idemiai apziurek lapus, gali buti ir Tripsas. Ji dar galima pamatyti, jei erkute tai tik per mikroskopa  doh.gif  Jei supranti rusiskai
Pabandyk Vertimeksa, jei tripsas tai reikia kokius 3 kartus kas savaite, o jei erkute, tai po 3-4 dienu.
Mano Bella  blush2.gif

Wow kokia garbanė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 09 21, 08:57)
Labai idemiai apziurek lapus, gali buti ir Tripsas. Ji dar galima pamatyti, jei erkute tai tik per mikroskopa  doh.gif  Jei supranti rusiskai
Mano Bella  blush2.gif

oho grazumelis........... wub.gif
Atsakyti
Aciu hi.gif
Dar keli lenkiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 26, 10:54)
Astersita, puikus žydėjimas thumbup.gif  Atsigauna maniškė 'Roulette Cherry'

Grazuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 09 21, 14:27)
Aciu  hi.gif