Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Ziuriu labai jau mes toli doh.gif
Vilnietes siulau apsilankyti rytoj Augalu labirintai" parodoje. Labai didele augalu ivairove, pasikrausit gera energija. Ir bilietas tikrai nebrangus tik 4lt.
Reportazas is parodos mano parase blush2.gif
Atsakyti
skarpionuke,

seilė tysta žiūrint į tavo gėlytes, jau tokios wub.gif

Iš tavo atsiūstų gėlyčių Moonlight /Sorano žydi puikiai,(įdėsiu kitąsyk foto), o va kiti du daigiukai Bristol‘s Surprise Party , kažkaip nenori atsigauti, lapeliai ruduoja, na matysiu kas bus toliau, viltis miršta paskutinė smile.gif
Atsakyti
Seniai šalia, bet tik dabar susivokiau, kad gražiai gera spalvos: BRISTOL'S BLACKBIRD ir VESENNYJE GRIOZY user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 09 29, 10:49)
Seniai šalia, bet tik dabar susivokiau, kad gražiai gera spalvos: BRISTOL'S BLACKBIRD ir VESENNYJE GRIOZY user posted image

Nu tikrai neapsakomas grožis wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Aderaa 4u.gif Apsižiūrėjau, kad vietoj "dera" parašiau "gera" - ot žioplė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 29 rugsėjo 2009 - 10:35
QUOTE(ausrazs @ 2009 09 29, 10:49)

oho ziurint seile istyso... blink.gif wub.gif wub.gif man tas tamsiai violetinis tai nuostabus...nepykit pavadinimu nezinau... blush2.gif ...bet sios gelytes labai patinka...o kokia ju gausybe... blink.gif
kazi ar galima keliu spalvu strepsiukus susodint i viena vazonikiuka... g.gif nieko jiem nebus... g.gif .....mano paprastuciai.......
Atsakyti
Įdomu kodėl augantys ant vakarinės palangės mano streptokarpų lapai ima iš šonų gesti unsure.gif ant šiaurinės palangės veši fantastiškai. saulės negauna unsure.gif
Atsakyti
g.gif g.gif net neytariau,auginu ant siaurines palanges,...gal patinka tokia sviesos doze... g.gif g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerą žodį blush2.gif
QUOTE(evers @ 2009 09 29, 12:40)

kazi ar galima keliu spalvu strepsiukus susodint i viena vazonikiuka... g.gif nieko jiem nebus...

Galima būtų, bet geriau nereikia. Ir po vieną augantys strepsas greitai "įsisavina' visą vazono plotą, kuris, beje, neturėtų būti ir per didelis.
Jeigu norite komponuoti kelis augalus, gera išeitis - kelis vazonėlius sudėt į gražų keraminį padėklą ar didesnį dekoratyvų vazoną - estetinis rezultatas, manau, būtų toks pats.

Kaip gerai, kad vis pasipildo strepsų augintojų - miela šioje temoje sulaukti daugiau ir aktyvesnių lankytijų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 29, 13:03)
Įdomu kodėl augantys ant vakarinės palangės mano streptokarpų lapai ima iš šonų gesti  unsure.gif ant šiaurinės palangės veši fantastiškai. saulės negauna  unsure.gif

Vakarinę pusę strepsai irgi mėgsta. Įdomu, kad ar Jūsų šiaurine palangė - ne virtuvės, kur didesnė drėgmė? Pas mane gražiausiai atrodo būtent virtuvėje (langas į vakarus) augantys strepsai. Gaminu dažnai, taigi garų būna, tad ir oras dažnai gerokai drėgnesni nei kituose kambariuose.
Atsakyti
biggrin.gif aha virtuves mano siaurine palange,...patinka gelytem pietu kvapas..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 09 29, 14:30)

Vakarinę pusę strepsai irgi mėgsta. Įdomu, kad ar Jūsų šiaurine palangė - ne virtuvės, kur didesnė drėgmė? Pas mane gražiausiai atrodo būtent virtuvėje (langas į vakarus) augantys strepsai.  Gaminu dažnai, taigi garų būna, tad ir oras dažnai gerokai drėgnesni nei kituose kambariuose.

ne miegamasis į šiaurę, jiems gal patinka bezdalų kvapas lotuliukas.gif ir gerai auga lotuliukas.gif
kiti stovi vaikų kambaryje. pabandysiu vakare foto įmest unsure.gif
Atsakyti
[quote=ausrazs,2009 09 29, 14:30]
Ačiū visoms už gerą žodį blush2.gif

Galima būtų, bet geriau nereikia. Ir po vieną augantys strepsas greitai "įsisavina' visą vazono plotą, kuris, beje, neturėtų būti ir per didelis.
Jeigu norite komponuoti kelis augalus, gera išeitis - kelis vazonėlius sudėt į gražų keraminį padėklą ar didesnį dekoratyvų vazoną - estetinis rezultatas, manau, būtų toks pats.

matai tai ne del vaizdo o del ''ligos''...nebetelpa gelytes namie.. blush2.gif man atrodo nelabai kai ant palanges stypso 12 ar 14 vazonikiuku,.... ax.gif
va del ko klausiau.....ir manau neturetu blogai atrodyt kai keras ivairiais ziedeliais zydes...
Atsakyti