Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(benux @ 2009 09 11, 10:28)
aš dirbdama ir imu pinigus tik už suteiktą paslaugą, neimu gi už tai, kad išklausau gyvenimo istorijas, kad kalbu ir pan.
O koks tavo darbo tikslas?

Mano darbas sutampa su gyvenimo būdu. Noriu išmokyti mamas auginti vaikus be vaistų, pačioms juos gydyti, kai suserga, aišku, išsigydyti ir pačioms. Mano darbe būtent kalbėjimo labai daug. Va, sekmadienį turėsiu seminarą savo reikistams- kalbėsiu ir rodysiu. Mokysiu, kaip daryti sudėtingesnius gydomuosius seansus, valyti biolaukus rankomis ir vizualizacija žiūrint į nuotrauką arba pasistačius gydomo žmogaus fantomą.
Atsakyti
bet minėjai, kad už seminarus pinigus imi, tai vis tik ne tik iš gerų norų juos vedi. Tai yra visiškai normalu, bet kurioje srityje, patirtis, žinios, mokėjimas tikrai kainuoja, todėl nereikia kalbėti, kad komercija yra tik ten kur pikti gydytojai ir slaugytojos dirba mirksiukas.gif . Neaišku kiek procentaliai gautos žinios pas tave seminare padės, bet eina žmonės ir moka pinigus, nes tai susiję su jautria sritim, sveikata (čia superiniai pinigai gi ir vargu ar taupysi sveikatos sąskaita mirksiukas.gif )
Man pačiai baisu tokia situacija, kad be pinigų, žmogus nieko nebemato. Tos kvailos reklamos, kišimas įvairių nesąmonių, vien vartotojiškumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 09 11, 10:40)
bet minėjai, kad už seminarus pinigus imi, tai vis tik ne tik iš gerų norų juos vedi. Tai yra visiškai normalu, bet kurioje srityje, patirtis, žinios, mokėjimas tikrai kainuoja, todėl nereikia kalbėti, kad komercija yra tik ten kur pikti gydytojai ir slaugytojos dirba mirksiukas.gif . Neaišku kiek procentaliai gautos žinios pas tave seminare padės, bet eina žmonės ir moka pinigus, nes tai susiję su jautria sritim, sveikata (čia superiniai pinigai gi ir vargu ar taupysi sveikatos sąskaita mirksiukas.gif )
Man pačiai baisu tokia situacija, kad be pinigų, žmogus nieko nebemato. Tos kvailos reklamos, kišimas įvairių nesąmonių, vien vartotojiškumas unsure.gif

Matai, ir man žinių niekas už dyka neduoda...Va, parapsichologijos kursai kainavo 1500 Lt, studijų pirmas kursas 2000 Lt, šie metai vėl bus 2000 Lt, spalį eisiu į trijų dienų seminarą- 500 Lt ir t.t. O mano kainos labai prieinamos...
Atsakyti
benux, naura kaip mokslai sekasi? wink.gif
As savo mokslu siandien pasiemiau pazymejima kvalifikacijos ir diploma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 14:45)
Matai, ir man žinių niekas už dyka neduoda...Va, parapsichologijos kursai kainavo 1500 Lt, studijų pirmas kursas 2000 Lt, šie metai vėl bus 2000 Lt, spalį eisiu į trijų dienų seminarą- 500 Lt ir t.t. O mano kainos labai prieinamos...

tai ir patvirtina, kad visur ir už viską turim mokėt mirksiukas.gif Tad gydytojai, gaisrininkai, policininkai, kunigai tiesiog gauna užmokestį už darbą mirksiukas.gif
susidomėjusi, mokslais esu patenkinta, įdomios kol kas paskaitos buvo.
Ar jau moki tą veido masažą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 11 rugsėjo 2009 - 16:36
QUOTE(benux @ 2009 09 11, 17:34)
tai ir patvirtina, kad visur ir už viską turim mokėt  mirksiukas.gif Tad gydytojai, gaisrininkai, policininkai, kunigai tiesiog gauna užmokestį už darbą mirksiukas.gif
susidomėjusi, mokslais esu patenkinta, įdomios kol kas paskaitos buvo.
Ar jau moki tą veido masažą?

Nemoku verysad.gif , grupe nesusidare, o taip laukiau... Ir viska susiorganizavus gerai buvau.... cray.gif Dabar tipo bus lapkriti, tikiuosi grupe susirinks.... Taip noriu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 09 11, 16:34)
tai ir patvirtina, kad visur ir už viską turim mokėt  mirksiukas.gif

Turim mokėti, nes turi būti energijų apykaita, o pinigai yra energija. Na, tie, kurie prašo mano pagalbos, labai dažnai apie tai tiesiog užmiršta ax.gif
Atsakyti
tai tu jiems taip ir paaiškink biggrin.gif
nusipirkau šiandien garpuodį, tai dabar ieškosiu receptų ką jame gamint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 17:42)
Turim mokėti, nes turi būti energijų apykaita, o pinigai yra energija. Na, tie, kurie prašo mano pagalbos, labai dažnai apie tai tiesiog užmiršta  ax.gif

Matyt sitos pagalbos nelaiko rimtu darbu sad.gif Tai kodel kreipiasi?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 16:55)
Matyt sitos pagalbos nelaiko rimtu darbu sad.gif Tai kodel kreipiasi?

Nes nori, kad jų naštas aš nešiočiau ax.gif
Atsakyti
na, gal neblogai taip norėt, savo naštą kitam užkraut smile.gif
Ką veikiat?
Atsakyti
Einu pamiegot trupuciuka wink.gif
Atsakyti