Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 17:37)
Einu pamiegot trupuciuka wink.gif

Aš irgi ką tik pagulėjau truputį užsimerkus, nes smegeninė pavargo- daug nuotraukų šiandien teko žiūrinėti.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 16:48)
benux, naura kaip mokslai sekasi? wink.gif
As savo mokslu siandien pasiemiau pazymejima kvalifikacijos ir diploma. biggrin.gif

Labutis, aciu gerai, kiek kol kas as ten einu, tik su lotynu tai jauciu, kad grybausiu. Nebaisi man ta kalba, bet jau destytoja doh.gif Neimanoma suprastyi, ko ji nori. O tu saunuole 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 18:48)
Aš irgi ką tik pagulėjau truputį užsimerkus, nes smegeninė pavargo- daug nuotraukų šiandien teko žiūrinėti.

As siandien per pietus kai priguliau, tai sugebejau vaika darzelyje pramiegoti doh.gif Gerai, kad kaimyne paeme kartu su saviskiu
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 10, 23:29)
Man tai baisus stresas kai reikia ten apsilankyt. Pries 10 metu artimas zmogus mire nuo sunkios ligos ir daug prabuvau ligoninese, tai nuo to laiko... brrr
Bandau saugot savo sveikata pati kiek imanoma

che, mano Mama daktare, bet as daktaru labai nemegstu. Ta prasme ju nemegstu, pacioje ligonineje jei/kai reikia buti 4u.gif
Beje, pas dantise man labai patinka eiti! Bet tik su nuskausminamais ax.gif

QUOTE(benux @ 2009 09 11, 18:33)
na, gal neblogai taip norėt, savo naštą kitam užkraut  smile.gif
Ką veikiat?

As buvau kirpykloj, dabar mastau ar eiti ar neiti siandien pasilinksminti su darbu...eina daug i kluba, bet ech, ryt anksti darbas...o man miegas sventas dalykas yra. unsure.gif
Atsakyti
As prikepiau savo mazyliui duonos su cesnaku, tai ramus jau gal valanda tampo su suriu biggrin.gif Taip tingejau daryt, nes jau 2 patiekalus pries tai padariau. Laukiu vyro o darbo, nes visa diena nevalges bus. O vaikui pasakiau, jei nori , kad kepciau, eik duona pjaustyt, tai operatyviai suoliuka prie stalo atsinese ir kruva duonos priraike biggrin.gif
Atsakyti
mmm, kaip as noreciau tokios duonos! Kartais Lietuvoje budama as to pagardziauju...didelis man cia delikatesas, bet ir laaaabai didele nuodeme 4u.gif
Atsakyti
Gal uzsieny daktarai ne taip atmestinai i savo darba ziuri ir ne taip dovaneliu laukia, lotta?

Pasiziuriu kartais i operuotus zmones, tai ju tie randai atrodo, kad taip surauke chirurgas, kaip kojine ir paliko... Belekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 rugsėjo 2009 - 19:58
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 19:57)
Pasiziuriu kartais i operuotus zmones, tai ju tie randai atrodo, kad taip surauke chirurgas, kaip kojine  ir paliko... Belekaip...

Aš tokią bėdą tarpkojyje turiu doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai mes jiems bandomi triusiai. O kai ismoksta, daro graziai, bet ne visiems
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 20:40)
Tikriausiai mes jiems bandomi triusiai. O kai ismoksta, daro graziai, bet ne visiems

Man, matyt, suraukė bet kaip po gimdymo,nes šlamančių nedaviau. Tik kad nebuvo už ką. Turiu diskomfortą dėl to.
Atsakyti
Dar del benux pastabos apie uzdarbio siekima visose srityse.
Taip, is kazko gyvent visiems reikia. Tik biudzetininkai alga gauna, turetu savo darba atlikt saziningai.
O verslininkai alga patys uzsidirba, jeigu gerai dirba.

Tai dabar klausimas: jeigu gydytojai tapo verslininkais, tai gal jiems nereik tos algos? Pacientai gali sunest daug daugiau, galbut ir sunesa...Va kiek biedna valstybe sutaupytu, nereiketu tiems, kuriems niekas nesunesa algu karpyt. Dar nereik algos moket policininkams, visokiems biurokratams, kurie specialiai vilkina ka nors, kad gautu papildomu pinigeliu... AISKU, JEIGU DIRBTU GERAI TAI UZSIDIRBTU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 rugsėjo 2009 - 08:39
Gal kas galėtų paaiškinti - kokia nauda iš chiromasažo? Nejaučiu po jų pokyčių nei fizinių, nei dvasinių.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 12, 09:44)
Gal kas galėtų paaiškinti - kokia nauda iš chiromasažo? Nejaučiu po jų pokyčių nei fizinių, nei dvasinių.

Nemoku chiromasazo daryt, bet girdejau, kad tai labai malonus masazas - ir kunui ir veidui. Nepatiko? Daretes? Kada nors planavau veido chiromasazo mokintis.
Atsakyti