Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 17:46)
Smagu, kad mes čia susirenkam smile.gif

Aga, o dabr va, jau nori pabegti.. Susidomejus, tai gal jau temas tvirtina?? Nes as niekaip negaliu susikurti savo verysad.gif
Ir dar klausimas visoms, gal zinote, kas daro vaikams taskini masaza?
Atsakyti
Pataisau,taškinį masažą Kaune.
Atsakyti
Nezinau, kad vaikams daro. paziurek paslaugose. Paklausk.
Ta savo tema sukuriau ne Paslaugose, o Darbas forume, kur yra sita temele kur dabar diskutuojam irgi. Jusu tikrai nepaliksiu drauges mano geriausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 14:08)
Tai kad tikrinau, nebuvo ten tokios. Tikrai. Naudojausi paieska.

O kodel gali nepatikt? Jeigu kitos tokios nera? Del konkurencijos? Niekas nenori, kad kiti zinotu, kad jis ta darba dirba? Ar kas cia?

O kodel masazuotojai gali diskutuot kruvoj, ir zmonem aisku, kas kuo dirba ir pasitariam ir pasiispudziaujam ir pasiguodziam. Kodel kosmetikos srityje dirbanciom tai turetu nepatikt?

Kalbu is savo patirties. Kai sukuriau tema 'Naturalus nagai ir vienspalvis lakas' baisu, koki as 'vaju' ten pakeliau!!! doh.gif biggrin.gif 80% rasytoju reke: jau yra tokia tema, paziurek pries kurdama (nors tikrai tokios nebuvo), jau cia tu manikiuru temu pilna, nieko ir rast nebeeina, visokios cia naujokes kuria tas temas ir t.t. Bet atsirado mane palaikanciu ir netgi, kas yra labiausiai neitiketina, kai kurios 'rekiancios' i ten dabar postina biggrin.gif cha, cha....vadinasi, nebuvo ta tema tokia jau visai netikusi....
Atsakyti
ai, SM labai įvairi publika renkasi...
Atsakyti
Mes, lietuviai, labai megstam kritikuot, niurzget, verkt ir sarkazmas nesvetimas. Reikia imtai gydytis nuo sito. Ir dar labai megstam dejuoti ir nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 20:07)
Mes, lietuviai, labai megstam kritikuot, niurzget, verkt ir sarkazmas nesvetimas. Reikia imtai gydytis nuo sito. Ir dar labai megstam dejuoti ir nieko nedaryti.

Linkiu visoms taip nieko nedaryti, kaip aš nedarau biggrin.gif
Atsakyti
Siandien mane drauge pavadino amzina studente biggrin.gif
Ka padarysiu, kad man patinka:D
Ir dar mokysiuos.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 21:43)
Siandien mane drauge pavadino amzina studente biggrin.gif
Ka padarysiu, kad man patinka:D
Ir dar mokysiuos.

Saunu. thumbup.gif
Kiekvienas juk skirtingas. Tiesiog, tai yra toks tavo gyvenimo budas.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 09 13, 20:52)
Saunu. thumbup.gif
Kiekvienas juk skirtingas. Tiesiog, tai yra toks tavo gyvenimo budas.

Ir mano toks pat gyvenimo būdas. Jau laukiu chirologijos paskaitų...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 18:57)
Nezinau, kad vaikams daro. paziurek paslaugose. Paklausk.
Ta savo tema sukuriau ne Paslaugose, o Darbas forume, kur yra sita temele kur dabar diskutuojam irgi. Jusu tikrai nepaliksiu drauges mano geriausios biggrin.gif

Nenoriu as kazko nepazistamo, tegul tada ji pati ieskos, kad paskui nepasiulyciau kokios nesamones. O paslaugose, tai manau, kas susije su masazais, tai be musu neapsieina lotuliukas.gif Ka tik baigiau priaugineti blakstienas, eisiu liulia ir jums geros nakteles 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti