Na, du vaikus gimdžiau Marijampolėje ir prisimenu iš tų laikų tam tikrų nemalonių niuansų...Bet kai vaikai ten kaip ligoniai gulėjo, kaip ir normaliai viskas buvo...Tiesa, pamenu, kai mano tėvas ten gulėjo ir jam labai skaudėjo, mama seselei įkišo pinigėlių į kišenę, bet ji vis vien tik po trejeto paraginimų atėjo vaistų suleisti, nes labiau norėjo su vienu simpatišku ligoniu papliurpti...

O as atsimenu, kaip chirurgas Kauno onkologiniam is manes pinigu neeme, sake, kad turesiu didesniu problemu, paskui mano zmogus mire...
Kaip jus manote, ar sukurus panasia tema kosmetologems ar atsirastu diskutuojanciu? Labai noreciau profesiniais dalykais pasirasinet. O gal tai yra paslaptis ir nieko neiseitu? Gal isvis negalima profesiniais dalykais viesai dalintis?
Kaip jus manote, ar sukurus panasia tema kosmetologems ar atsirastu diskutuojanciu? Labai noreciau profesiniais dalykais pasirasinet. O gal tai yra paslaptis ir nieko neiseitu? Gal isvis negalima profesiniais dalykais viesai dalintis?
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 10:31)
Is tikruju baisu, koks nuzmogejimas. jeigu nepatinka tas darbas, gali nedirbt. Zino, kam pasisvente. O gal nezino???
Viskas taip sumaterialinta, kad apsimoka nezinoti, nes kitaip kysiuko neisprasysi..
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 10:45)
Manau,kad atsirastu. O del profesionaliu dalyku, galima pabendrauti per AZ. Man, pvz., visiskai negaila, kad kažkas kažką naujo iš manęs sužinos,tik aš labiau atsirenku, kokiam tikslui tas žmogus domisi. Jei ką, visada galima persiusti per AŽ, o ne rašyti į forumą. Pvz., merginoms, kurios kovoja su celiulitu, dažnai persiunčiu savo firminį aliejaus mišinių receptą. Bet tik toms, kurios prašo. Nors vieną kartą persiuntusi masažų kainas kainas į AŽ, po kurio laiko radau analogišką skelbimą, tik pasisavinusio žmogas vardu

Nukopino kainorasti kaip savo! Cia tai geras! Visai be sazines
Kas del kosmetologijos mane labai domina kaip is seno padaryti jauna
Tikrai labai domina. vakar ziurejau filma per LTV KVEPALAI, baisus, bet kas del aromaterapijos, tai labai naudinga, pilna info. Aromaterapijos destytoja rekomendavo.

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 11:31)
Nukopino kainorasti kaip savo! Cia tai geras! Visai be sazines
Tikrai labai domina. vakar ziurejau filma per LTV KVEPALAI, baisus, bet kas del aromaterapijos, tai labai naudinga, pilna info. Aromaterapijos destytoja rekomendavo.

Visokiu buna , visokiu reikia

Tiesiog ten labai gerai atskleista, kaip galima isgauti ir issaugoti kvapa. Filme spalvos sutirstintos, bet labai idomu profesine prasme. Jeigu eterinio aliejaus panaudojama per daug - gaunamas atvirkstinis efektas... Pvz afrodiziako

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 13, 12:34)
Tiesiog ten labai gerai atskleista, kaip galima isgauti ir issaugoti kvapa. Filme spalvos sutirstintos, bet labai idomu profesine prasme. Jeigu eterinio aliejaus panaudojama per daug - gaunamas atvirkstinis efektas... Pvz afrodiziako 

Tai tada negali gi pasakyti, kad kas per daug, tas nesveika

susidomejus sudominai su tuo filmu. Gal zinai koks angliskas pavadinimas? frangrance ar perfume ar dar kaip?
O jei atidarysi tema savo, butinai leisk zinot!
O jei atidarysi tema savo, butinai leisk zinot!

Filmo pavadinimas Perfume: The Story of a Murderer, 2006, galima per torrenta atsisiust...
temele atidariau http://www.supermama...?...=487115&hl=
kvieciu sveciuotis
Lotta, busi pirma?
temele atidariau http://www.supermama...?...=487115&hl=
kvieciu sveciuotis

Lotta, busi pirma?
dekui!
buk pasiruosus buti 'aprekta' piktu liezuviu...Tikrai atsiras tas, kam 'nervuos' tavo sukurta tema, sakys jau tokia yra ir t.t.
buk pasiruosus buti 'aprekta' piktu liezuviu...Tikrai atsiras tas, kam 'nervuos' tavo sukurta tema, sakys jau tokia yra ir t.t.

Tai kad tikrinau, nebuvo ten tokios. Tikrai. Naudojausi paieska.
O kodel gali nepatikt? Jeigu kitos tokios nera? Del konkurencijos? Niekas nenori, kad kiti zinotu, kad jis ta darba dirba? Ar kas cia?
O kodel masazuotojai gali diskutuot kruvoj, ir zmonem aisku, kas kuo dirba ir pasitariam ir pasiispudziaujam ir pasiguodziam. Kodel kosmetikos srityje dirbanciom tai turetu nepatikt?
O kodel gali nepatikt? Jeigu kitos tokios nera? Del konkurencijos? Niekas nenori, kad kiti zinotu, kad jis ta darba dirba? Ar kas cia?
O kodel masazuotojai gali diskutuot kruvoj, ir zmonem aisku, kas kuo dirba ir pasitariam ir pasiispudziaujam ir pasiguodziam. Kodel kosmetikos srityje dirbanciom tai turetu nepatikt?
Smagu, kad mes čia susirenkam