Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 17, 19:24)
Is kur moki?

Studijuodama mokiausi lotynų, latvių, lenkų, rusų ir anglų kalbas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 20:28)
Studijuodama mokiausi lotynų, latvių, lenkų, rusų ir anglų kalbas.

OHO. bigsmile.gif

Po sios savaites joginimosi man viska skauda. Bet masazo poreikis dingo. Noriu tik veido masazo, reiks draugei skambint, muset g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 17, 20:27)
Nu cia daba???  blink.gif
Tu tikrai mokšla wink.gif

Taip taip, aš gipati protingiausia thumbup.gif
Atsakyti
Parodyk nors viena, kuris abejoja smile.gif
Atsakyti
Greiciausia parodyciau i save, be jusu palaikymo as niekas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 17, 20:30)
OHO.  bigsmile.gif

Po sios savaites joginimosi man viska skauda. Bet masazo poreikis dingo. Noriu tik veido masazo, reiks draugei skambint, muset  g.gif

O kaip reikalai su tavo veido spa masažo kursais? Nežinai, kada bus? Ar jau visai nebus?
Atsakyti
Tas relaksacinis veido masazas bus lapkricio 2-3 dienomis jeigu susirinks grupe. Viskas JO valioje...

PS vaizgante, man ta tema apie celiulita, tai kazkokie marazmai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 17 rugsėjo 2009 - 21:56
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 17, 21:39)
PS vaizgante, man ta tema apie celiulita, tai kazkokie marazmai...

Man didžiausias marazmas, kad moterys pačios čiupinėjasi savo celiulitus ir su niekuo nesitardamos ima "gydytis".
Atsakyti
Skaitinejau apie veido prieziura ir irgi nesamones raso, pvz, kad dehidratuotos odos negalima vandeniu praust... Tik valyt visokiais tirpaliukais. Tai vaiksciokim apzele, berods eskimai irgi nesiprausdavo, taukais issitepa ir ciki
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 17, 22:11)
Skaitinejau apie veido prieziura ir irgi nesamones raso, pvz, kad dehidratuotos odos negalima vandeniu praust... Tik valyt visokiais tirpaliukais. Tai vaiksciokim apzele, berods eskimai irgi nesiprausdavo, taukais issitepa ir ciki

Mano oda dehidratuota. Pirmą kartą girdžiu tokią nesąmonę. Ir vandeniu plaunu, ir kremais tepu, ir masažuojuosi, ir neužmirštu iš vidaus ją pagirdyti...
Atsakyti
Viduramziais praustis buvo baisi nuodeme.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 15:01)
Viduramziais praustis buvo baisi nuodeme.

Čia kur taip?
Atsakyti
Europoj taip buvo. Visur knibzdejo uteles ir visi smirdejo (ypac aristokratai). Tada suklestejo kvepalu gamyba. Juk kazkaip rekejo ta smarve permust. Dvasininkai persekiojo uz kuno prieziura. Baznycia skelbe, kad nuodeme rupintis mirtingojo kuno groziu...
Atsakyti