Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 15:40)
Europoj taip buvo. Visur knibzdejo uteles ir visi smirdejo (ypac aristokratai). Tada suklestejo kvepalu gamyba. Juk kazkaip rekejo ta smarve permust. Dvasininkai persekiojo uz kuno prieziura. Baznycia skelbe, kad nuodeme rupintis mirtingojo kuno groziu...

Nemanau, kad tai buvo LT ax.gif Kaimiečiai gi pirteles turėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip daug kas sako, kad prancuzai nera svarus. Ir merginos pazastu nesiskuta. biggrin.gif

As ta siek tiek zinau, kiek esu pazinojus prancuzu, jie visi kazkoki specifini kvapa turi. Taip kaip ir juodziai, indai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 18, 16:51)
Nemanau, kad tai buvo LT  ax.gif  Kaimiečiai gi pirteles turėjo  mirksiukas.gif

Tai ir prausesi tik kaimieciai upese, pirtyse... Jiems buvo galima kazkodel. Tik pas juos uteliu irgi buvo.... Del varganu namuciu...
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 09 18, 16:56)
Siaip daug kas sako, kad prancuzai nera svarus. Ir merginos pazastu nesiskuta.  biggrin.gif

As ta siek tiek zinau, kiek esu pazinojus prancuzu, jie visi kazkoki specifini kvapa turi. Taip kaip ir juodziai, indai... blink.gif

Apie specifini kvapa, siandien praejau pro moteriske pagyvenusia, apsirengus tvarkingai juodai, susisukavus, bet kveplai blink.gif Tada geriau jau jokiu... Kazkas yra su mano nosim, jauciu tai ko kiti nejaucia ir mane erzina...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 16:04)
Apie specifini kvapa, siandien praejau pro moteriske pagyvenusia, apsirengus tvarkingai juodai, susisukavus, bet kveplai  blink.gif  Tada geriau jau jokiu... Kazkas yra su mano nosim, jauciu tai ko kiti nejaucia ir mane erzina...

Na, tie jautrumai ir man trukdo...
Priminei...Mano mamos pečius buvo sugedęs, tai visi namai prirūkdavo...Ilgokai ji vaikščiojo su dūmų kvapu, nes persigėrė juo visi rūbai...Manau, kad žmonės, su ja susitikę, irgi nekaip apie ją pagalvodavo ax.gif
Atsakyti
Aha, mano nosis irgi labai jautri, beje kaip ir ausys! biggrin.gif
As net ir juokiuosi ar cia tik mane blogi kvapai vis persekioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, pastovus darbas su eteriniais aliejais su mumis kazka padare wink.gif

Siandien skaitysiu citologija. Labai idomu biggrin.gif
Gal dar ismoksiu koki zodi italiskai. Rytoj reik i kapus nulekt, paziuret kaip ten, o sekmadieni jau susitariau, kolege man veido procedura padarys biggrin.gif Kaip nooooriu. geriau uz vyra net gal...g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 18 rugsėjo 2009 - 16:19
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 16:17)
Manau, pastovus darbas su eteriniais aliejais su mumis kazka padare wink.gif
Papildyta:
Siandiens skaitysiu citologija. Labai idomu biggrin.gif

Citologija (gr. kytos 'ąstelė' + logos 'mokslas') – biologijos sritis apie ląstelę, jos sandarą, veiklą, vystymąsi, dauginimąsi, ląstelių sąveiką daugialąsčiame organizme.

O, čia ir man būtų įdomu. ax.gif
Atsakyti
Kuo skirias mejoze ir mitoze? liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 16:26)
Kuo skirias mejoze ir mitoze?  liezuvis.gif

Žodukai girdėti dar iš mokyklos laikų... ax.gif
Papildyta:
Mergaitės masažuotojos, siūlyčiau apsilankyti šioje temoje- http://www.supermama...;#entry30299169 - ir pareikšti savo nuomonę apie celiulitą, nes mes tik su kolege susidomėjus ten masažuotojų frontą laikom ir klausomės įvairių įdomių interpretacijų apie tai, kaip pakeitus mitybą, per mėnesį išgydomas (visiškai) celiulitas. Dzyvų dzyvai, sakyčiau. ax.gif
Atsakyti
Tai kuo skirias wink.gif
Juokauju umn.gif
Papildyta:
O ta tema apie celiulita man daros visai neidomi. Anksciau buvo visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 16:39)
Tai kuo skirias wink.gif
Juokauju umn.gif
Papildyta:
O ta tema apie celiulita man daros visai neidomi. Anksciau buvo visai nieko.

Na taip. Juk ten būtų galima nuoširdžiai, moteriškai pabendrauti apie šitą mūsų visų bėdą. Man tokios temos buvimas neleidžia savojo celiulito užmiršti. Šiandien planuoju maudytis, tai vėl kempine gerai kojas, sėdynę ir pilvą išsiraudoninsiu...Reikėtų prisiversti vėl kokį įvyniojimą pasidaryti, taure prasieiti... Bet kaip prisiversti? (Šiandien vėl dėžutę saldainių suėdžiau doh.gif )
Papildyta:
Mejozė (iš gr. meioo = sumažėti, susitraukti) – tai eukariotinių ląstelių dalijimosi būdas, kuris vyksta dviem etapais ir iš vienos du chromosomų rinkinius turinčios (diploidinės) ląstelės susidaro keturios haploidinės ląstelės, kurios turi tik po vieną chromosomų rinkinį. Mejozės metu vyksta persikryžiavimas.

Mitozė (gr. μίτος – siūlas) – ląstelės branduolio dalijimosi (kariokinezės) būdas, kurio metu chromosomų skaičius nekinta. Šio proceso metu iš motininės ląstelės susiformuoja dvi dukterinės su identišku chromosomų rinkiniu. Mitozinis branduolio dalijimasis būdingas augantiems ir besivystantiems daugialąsčiams organizmams. Mitozė skirstoma į penkias fazes: profazę, prometafazę, metafazę, anafazę ir telofazę. Šios fazės vyksta nuosekliai, pamažu pereina viena į kitą.

...Mano mama genetiką dėstė, tai kai mokiausi mokykloje, buvau aprūpinta visokiomis "keistomis" knygomis smile.gif
Atsakyti
OHOHO biggrin.gif
Atsakyti