QUOTE(susidomejus @ 2009 09 18, 16:39)
Tai kuo skirias

Juokauju
Papildyta:
O ta tema apie celiulita man daros visai neidomi. Anksciau buvo visai nieko.
Na taip. Juk ten būtų galima nuoširdžiai, moteriškai pabendrauti apie šitą mūsų visų bėdą. Man tokios temos buvimas neleidžia savojo celiulito užmiršti. Šiandien planuoju maudytis, tai vėl kempine gerai kojas, sėdynę ir pilvą išsiraudoninsiu...Reikėtų prisiversti vėl kokį įvyniojimą pasidaryti, taure prasieiti... Bet kaip prisiversti? (Šiandien vėl dėžutę saldainių suėdžiau

)
Papildyta:
Mejozė (iš gr. meioo = sumažėti, susitraukti) tai eukariotinių ląstelių dalijimosi būdas, kuris vyksta dviem etapais ir iš vienos du chromosomų rinkinius turinčios (diploidinės) ląstelės susidaro keturios haploidinės ląstelės, kurios turi tik po vieną chromosomų rinkinį. Mejozės metu vyksta persikryžiavimas.
Mitozė (gr. μίτος siūlas) ląstelės branduolio dalijimosi (kariokinezės) būdas, kurio metu chromosomų skaičius nekinta. Šio proceso metu iš motininės ląstelės susiformuoja dvi dukterinės su identišku chromosomų rinkiniu. Mitozinis branduolio dalijimasis būdingas augantiems ir besivystantiems daugialąsčiams organizmams. Mitozė skirstoma į penkias fazes: profazę, prometafazę, metafazę, anafazę ir telofazę. Šios fazės vyksta nuosekliai, pamažu pereina viena į kitą.
...Mano mama genetiką dėstė, tai kai mokiausi mokykloje, buvau aprūpinta visokiomis "keistomis" knygomis