Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Mano irgi parėjo , bet į garažą , manau neperšals kol persodisiu g.gif
Atsakyti
Na dar patalpose nera taip sata,o jau lauke gali pakasti.
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 10, 12:32)
rena ar jus ne uteniske? g.gif

ne, gyvenu kitam LT kraste

QUOTE(ERUGĖ @ 2009 10 10, 16:17)
va mano pelargonija ax.gif

lb grazu wub.gif thumbup.gif

maniskes dar lauke blush2.gif
Atsakyti
as sunesiau namo bet sutvarkysiu ir i rusy nesiu pirmus siemiat metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 12, 11:41)
as sunesiau namo  bet sutvarkysiu ir i rusy nesiu pirmus siemiat metus g.gif

o as pernai palepeje neislaikiau, susalo, tai siemet laiptineje bandysiu islaikyt g.gif
Atsakyti
kaip mano pelargonijos susikryžmino doh.gif na, jos ir buvo beveislės, vienam puode augo baltos, rožinės ir raudonos tai dabar iš raudonų ūglių baltos skleidžiasi, iš baltų - rožinės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 12, 12:20)
kaip mano pelargonijos susikryžmino doh.gif na, jos ir buvo beveislės, vienam puode augo baltos, rožinės ir raudonos tai dabar iš raudonų ūglių baltos skleidžiasi, iš baltų - rožinės doh.gif

labuks,
net nezinojau kad jos gali susikryzmint g.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2009 10 12, 11:23)
labuks,
net nezinojau kad jos gali susikryzmint g.gif

kad kito logiško paaiškinimo neturiu, kodėl vienas kotas raudonais, kitas - baltais žiedais...
Atsakyti
As irgi nelabai supratau,is vieno koto zydi du ziedai vienas raudonas kitas ruzavas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 12, 20:50)
As irgi nelabai supratau,is vieno koto zydi du ziedai vienas raudonas kitas ruzavas. blink.gif

niu, sakau, kad susikryžmino smile.gif nutariau atskirti šiemet jas visas - visų trijų spalvų atžalas atskirai susodinau, tai raudonose išsiskleidė rožinė...

Atsakyti
Na tai taip gaunasi,jog susimylejo. biggrin.gif
Atsakyti
Žiema lauke blink.gif O maniškės žydi balkone stiklintas, bet vistiek šalta nežinau ar nešti į vidų? Nukarpyti gaila, nes bandysiu į rusi nešti, nes namie vitos nėra g.gif
Atsakyti