Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Maniske irgi, kol neuzsinigs, jauciu, ir neprisiruosiu g.gif
Atsakyti
Merginos nejuokinkit del sniego,nes maniskes irgi dar kelios lauke. biggrin.gif
Atsakyti
As visai nejuokauju. Mano nutraukoje tikrai matosi sniegas lotuliukas.gif Paziurek nuoroda, kur Rena idejo 4u.gif Ir visai jos nesusalo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 09 spalio 2009 - 19:31
Maciau,bet toks juokas sueme,as saviskes jau kiekviena vakara nesuosi ir vis kas nors sutrukdo. biggrin.gif
Atsakyti
Ir dabar rankos nekyla susinesti. 2 lovius zadu palikti rusyje, kitus 2 ismesti. Bet kol neateis paskutinioji, neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
As tai visas sutvarkiau,kurias persodinau,kurias nuskabiau,bet va inesti nera laiko.Turbut kaip visada atvaziuos i svecius mama ir sunes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 09, 20:31)
As visai nejuokauju. Mano nutraukoje tikrai matosi sniegas lotuliukas.gif Paziurek nuoroda, kur Rena idejo 4u.gif Ir visai jos nesusalo schmoll.gif

tai pernai as irgi, taip visas su sniegu atsitarabaninau, tik palepei jos man susalo blush2.gif

o man dar 2 lovius reik susitvarkyt, bet vis tingiu blush2.gif smile.gif
irgi jauciu iki pskutines tempsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 10 10, 11:35)
tai pernai as irgi, taip visas su sniegu atsitarabaninau, tik palepei jos man susalo blush2.gif

o man dar 2 lovius reik susitvarkyt, bet vis tingiu blush2.gif  smile.gif
irgi jauciu iki pskutines tempsiu biggrin.gif

rena ar jus ne uteniske? g.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

va mano pelargonija ax.gif

ji kol kas lovelyje ant palangės,ir net nežada baigti žydėti bigsmile.gif Nors nuo šiandien parvilksiu aš ją nakčiai į vidų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2009 10 09, 16:24)
kas geriau
ar pamirkyt sakeles vandeny kol saknis išleis
ar kišt i vazona ir uzdngt stiklainiu

aaa g.gif

Man vandeny niekad saknu neisleisdavo, visad nupudavo.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 10 10, 16:34)
Man vandeny niekad saknu neisleisdavo, visad nupudavo.

o aš vakar savo smulkiažiedė pelargoniją apkarpiau ir pamerkiau unsure.gif kai kuriuos sukišau į žemę,žiūrėsiu,kaip čia dabar bus rolleyes.gif
man ji šiemet nežydėjo,gal todėl,kad per dideliame vazone g.gif
Atsakyti
Labai grazus ziedai,o as saviskes pagaliau vakar susinesiau,nes buvo pas mus didziule salna.
Atsakyti