Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(laurindre @ 2010 02 11, 16:31)
Klaipedoj turiu mirksiukas.gif

kad siuncian iki Kauno numirtu doh.gif kaip gaila sad.gif
Atsakyti
neturėtų numirt. Aš kai šakučių prisilaužau, specialiai kelias dienas nesodinu ir į vandenį nekišu kol lužimo vieta neužsitraukia ax.gif
Atsakyti
sveikos... gal kas jau daigeliu pirkote? išduokit paslapty kur...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peleneee @ 2010 02 11, 16:10)
Ieskau senovines pelargonijos liaudyje dar vadinamos "jeronimu", gal kas gali sakele padovanot?  blush2.gif

atrodo taip: http://i029.radikal....2471c43316f.jpg

rasykit i a.z., labai lauksiu  4u.gif

O gal kas Kaune turit, kad nereiktu is Klaipedos siustis blush2.gif
Atsakyti
Pabandyk uzklausti skelbimu skyrelyje, kartais zmones parduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 12, 10:13)
sveikos... gal kas jau daigeliu pirkote? išduokit paslapty kur...? 4u.gif

4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 12, 20:39)

4u.gif prašom biggrin.gif
Ar nekilo mintis tokia, kad jų dar gali nebūti prekybos vietose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 12 vasario 2010 - 20:45
laba diena.prašau jūsų visų patarimo.iš rudenio prisilaužiau daigiukų ir susodinau dabar jau jie pradėjo žydėt.ką man daryt ar žiedus nulaužyt ar leist žydėt ?jaigu jie nuo dabar pradės žydėt tai kas bus pavasarį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2010 02 13, 12:18)
laba diena.prašau jūsų visų patarimo.iš rudenio prisilaužiau daigiukų ir susodinau dabar jau jie pradėjo žydėt.ką man daryt ar žiedus nulaužyt ar leist žydėt ?jaigu jie nuo dabar pradės žydėt tai kas bus pavasarį
user posted image

Pas mane tai t.p. pradejo zydet. As nulauziau, nor ziebeliu norisi. bet manau teguk kelmeliai dideja ir nenaudoja maisto medziagu ziedams, gal kas kitokios nuomones g.gif
Atsakyti
nu aš ir galvoju,kad reikia nulaužyt tada krūmukai bus gražesni,bet ,kad labai širdį skauda laužyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2010 02 13, 21:48)
nu aš ir galvoju,kad reikia nulaužyt tada krūmukai bus gražesni,bet ,kad labai širdį skauda laužyt  smile.gif

cia tai tikrai, ypac kai po ziemos tu ziedeliu noris, as tai pastebejau ir su kitom gelem taip yra pvz. petunijas, aplauzau geri , apskabau negailedama, tai der 3-4d. taip subujoja ir suzydi smile.gif nu ka pirmyn bus krumai tankesni, as tai dar ir keles pazastele nulauziau ir vel padauginau i mazus vazonelius smile.gif nes siais metais tai tik palergonijas auginsiu, kadangi prie ju darbo maziausiai, o kadangi mano namas i pietus, tai su petunijom daug darbo turiu. O kadangi laukiu kova leliau, tai neturesiu tiek laiko prie ju krapstytis. O palergonijos man tai thumbup.gif nedaug prieziuros, karsti pernesa, neuzpyksta kai nespeji paliet ax.gif Nes pas mane ir gelynu doh.gif net 5. Tai darbelio istie yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 05, 21:21)

čia maniškė lapkritį, o dabar štai kokia smile.gif

user posted image
Atsakyti