Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(GAPO @ 2010 03 02, 19:25)
Kokie gražūs daigeliai, Darse. Aš ir užsimaniau, bet jei per mėnesį laiko taip užauga, tai manau, jau per vėlu gal, a?
Papildyta:
Kada daugmaž tas vėliau, Zydrunyte? Jei dabar sėčiau?

Kaip tik viename portale perskaiciau palergonijos siaip sodinamos sausio men. taza zinoma jau balandi pradeda krauti ziedus. Bet parasyta, kad tikrai sodinti galima net ir iki kovo vid. tada zinoma prades zydeti geguze, gal birzelio pradzioje. Kadangi jos zydi iki pat salnu, tai manau ziedais tikrai spesi pasidziaugti smile.gif svarbiausia neperlaistyti ir lastyti sekanti karta kai zeme bus isdziuvusi, jei paskabysi virsuneles, tai jos labiau sakosis mirksiukas.gif nu va tiek info is manes sekmes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 03 02, 19:40)
As tik pries savaite pasejau. Jau irgi gerai isdygusios. Liepa zydes thumbup.gif

jei gau daugiau sviesos ir paliesi veliau su zydejima skatinanciom tarsom tai tikrai manau ir birzeli ziedu jau sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 03 02, 18:44)
Kaip tik viename portale perskaiciau palergonijos siaip sodinamos sausio men. taza zinoma jau balandi pradeda krauti ziedus. Bet parasyta, kad tikrai sodinti galima net ir iki kovo vid. tada zinoma prades zydeti geguze, gal birzelio pradzioje. Kadangi jos zydi iki pat salnu, tai manau ziedais tikrai spesi pasidziaugti  smile.gif svarbiausia neperlaistyti ir lastyti sekanti karta kai zeme bus isdziuvusi, jei paskabysi virsuneles, tai jos labiau sakosis  mirksiukas.gif  nu va tiek info is manes sekmes biggrin.gif

Na jau balandi tai tikrai nezydes schmoll.gif Labai anksti seti tikrai neverta, nebent turite floros lempa. Sviesos mazai vistiek neauga doh.gif Seti geriausiai, kai jau saulute dazniau pasirodo wub.gif O skabyti virsuneliu, tu kurios is seklu nereikia. Man jos tuom ir patinka, kad labai gerai sakojasi (kalbu apie svyrancias, nes kitokiu nesu sejusi) thumbup.gif O anksciau birzelio tikrai neprazysta schmoll.gif Anksti pradeda zydeti tik tos, kur is daigu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū abiem už informaciją.
Žiūrėsiu, jei ryt rasiu sėklų, pasisėsiu, jei ne, gal apsieisiu ir su daigais. Nusipirksiu kelis ir užteks. Kad ir daugiau teks sumokėti, nei sėjant. Nieko nepadarysi.
Atsakyti
Rainie, bet kaip visgi brangu tie daigai doh.gif
Aš už sėklas sumokėjau 3,70 Lt, maišelyje buvo 11 sėklų, visos sudygo ir auga, labai tikiuosi, kad pavyks užsiaugint, nors darau tai pirmą kartą ax.gif
Atsakyti
SOS ką daryti mano svyrančias pelargonijas užpuolė skydmariai, žali ka-kokie padarai ir negana to dar musytės juodos doh.gif doh.gif doh.gif Iš anksto dėkoju už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 02, 19:58)
Ačiū abiem už informaciją.
Žiūrėsiu, jei ryt rasiu sėklų, pasisėsiu, jei ne, gal apsieisiu ir su daigais. Nusipirksiu kelis ir užteks. Kad ir daugiau teks sumokėti, nei sėjant. Nieko nepadarysi.

smile.gif dabar 30% akcija Ermitaze daigams thumb_yello.gif verta isigyti.. rolleyes.gif iruzaugs! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2010 03 04, 22:02)
SOS ką daryti mano svyrančias pelargonijas užpuolė skydmariai, žali ka-kokie padarai ir negana to dar musytės juodos doh.gif  doh.gif  doh.gif  Iš anksto dėkoju už pagalbą

Oi skydamariai bjaurybės gun_bandana.gif Jei nebjot chemijos tai pirkit Actara ir palaistykit, tiksliai neatisimenu po kiek laiko (man rodos po savaitės) vėl reikia pakartot laistymą ax.gif Aš orchidėjas nuo miltuotojų skydamarių gelbėjau ir padėjo thumbup.gif Dar kiek rasit tų bjaurybių juos nuimt reiktų, sutraiškyt be gailesčio box.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų smile.gif
Šiandien įsigijau kompaktinių raudonų palergonijų daigelių thumbup.gif
Atsakyti
O as vis ruosiuosi , ruosiuosi savo pasiskabyt ir pasidaiginti, bet vis pabijau, kad man niekas neprigis....
Atsakyti
pamėginus, blogiau nebus, mėgink 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
turbut sia sav mano sesuo vaziuos i Kedainiu siltnamius, petuniju, sulfiniju, palergoniju ir kt. gelyciu daigeliu pasipirkt smile.gif Jei ka gero ras su padoriom kainytem parasysiu smile.gif praeitais metais tai tikrai graziu gelyciu isigijo ir tikrai nebrangiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 03 13, 12:18)
sveikutes,
turbut sia sav mano sesuo vaziuos i Kedainiu siltnamius, petuniju, sulfiniju, palergoniju ir kt. gelyciu daigeliu pasipirkt  smile.gif Jei ka gero ras su padoriom kainytem parasysiu  smile.gif praeitais metais tai tikrai graziu gelyciu isigijo ir tikrai nebrangiai  biggrin.gif

O kodėl taip anksti - juk namuose nesuteiks tokių sąlygų, kokias jos gauna ten augdamos, šalčiai dar nesitraukia schmoll.gif
Atsakyti