Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 14:50)
as su jom pilna ta zodzio prasme prasikankinau kokius 5m. Nespeju ju nuskabyt, kas vakara po 1val. reikedavo joms skirt, tiesiog prabanga, pas mane t.p. saule .Bet siais metais sakau raik atsispirt ir sesodint  schmoll.gif O apsistosiu tik ties palergonijom, gal dar terasoj i vazona ikisiu kokia gebene ar verbena, del komozicijos ir  viskas  mirksiukas.gif

Verbenom reikia tokiu paciu salygu, kaip ir petunijom, bei surfinijom - daug dregmes megsta. Pelargonijos antraip, per daug dregmes joms kenkia, lengviau sausra pernesa. Ieskok geliu i kompanija su vienodais poreikiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 24, 16:08)
Verbenom reikia tokiu paciu salygu, kaip ir petunijom, bei surfinijom - daug dregmes megsta. Pelargonijos antraip, per daug dregmes joms kenkia, lengviau sausra pernesa. Ieskok geliu i kompanija su vienodais poreikiais mirksiukas.gif

bet praeitais metais buvau pasodinus svyrancia palergonija, svyrancia verbena, margeni,dar lygtais margalapi kleveli uzkrito pav. nu tai buvo thumbup.gif kompozicija, tikrai iki salnu issilaike ir prieziuros juokas. rolleyes.gif O tos petunijos ir sulfinijos, tai tu ziedu skabymas mane i nevilti varydavo doh.gif
Atsakyti
Na , jei isbandei ir tiko, tai viskas thumbup.gif Pelargoniju ziedus irgi reikia skabyti, jei nori, kad graziai atrodytu, zinoma, maziau uz petuniju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 24, 16:37)
Na , jei isbandei ir tiko, tai viskas thumbup.gif Pelargoniju ziedus irgi reikia skabyti, jei nori, kad graziai atrodytu, zinoma, maziau uz petuniju biggrin.gif

taip zinoma butinai skabau drinks_cheers.gif ir verbenu, nu bet tikrai maziau vargo, negu su petunijom, nors ir kokio grozio jos ten butu,man jau laiko darosi gaila smile.gif Atai krize, namie su kudikiu sedesiu reiks daugiau darzovems laiko skirt biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ir aš praitais metais su petunijom suvargau devyni loviai petuniju ir visas reikia skabyti pražydėjus... doh.gif užkniso... pavargau...ir greit baigėsi žydėjimas labai greit schmoll.gif
Atsakyti
Mano balkonas pietu puseje, tai petunijos per menesi numire doh.gif Pati buciau net nepirkus, bet kai uosviene padovanojo g.gif Bet daugiau ju tikrai neauginsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 25, 15:48)
Mano balkonas pietu puseje, tai petunijos per menesi numire doh.gif Pati buciau net nepirkus, bet kai uosviene padovanojo g.gif Bet daugiau ju tikrai neauginsiu schmoll.gif

Mano t.p. pietu pusej visas kiemas. As islaikiau jas iki pat salnu. Nu bet vargau doh.gif Tresiau kas antra diena, skabiau vos ne kasdien. Kai po sav. atostogu grizau namo. o mama per mazai apskabe, tai buvo ziaurios. Bet as vel jas drastiskai aplauziau ir atsigavo per kokias 5d. Nu tikrai buvo dideles ir grazios. Bet vargo daug o kur dar kiti gelynai tai sia vasara tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 02 24, 15:50)
as su jom pilna ta zodzio prasme prasikankinau kokius 5m. Nespeju ju nuskabyt, kas vakara po 1val. reikedavo joms skirt, tiesiog prabanga, pas mane t.p. saule .Bet siais metais sakau raik atsispirt ir sesodint  schmoll.gif O apsistosiu tik ties palergonijom, gal dar terasoj i vazona ikisiu kokia gebene ar verbena, del komozicijos ir  viskas  mirksiukas.gif

na,petuniju lauke nereikejo skabyti,-bet prie surfiniju doh.gif zmogus priristas nono.gif 4u.gif bet man jos l.patinka wub.gif
Atsakyti
4u.gif nusipirkau vakar dešimt palergoniju daikų tai esu labai laiminga nors ir nemažai sumokėjau bet jai bus tokios tamsiai raudonos ir pilnavidurės( Combo lygtai vadinasi)... bus verta mirksiukas.gif
jos turi jau du,tris lapelius ar galiu sodinti tiesiai į lovelį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 26, 19:03)
4u.gif  nusipirkau vakar dešimt palergoniju daikų tai esu labai laiminga nors ir nemažai sumokėjau bet jai bus tokios tamsiai raudonos ir pilnavidurės( Combo lygtai vadinasi)... bus verta mirksiukas.gif
jos turi jau du,tris lapelius ar galiu sodinti tiesiai į lovelį? g.gif

smile.gif as sodinu tiesiai i pastovia vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 26, 18:09)
smile.gif as sodinu tiesiai i pastovia vieta mirksiukas.gif

Ačiū : mirksiukas.gif tai ir aš taip padarysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainie2636: 26 vasario 2010 - 19:05
Sveikos pelargoniju myletojos. bigsmile.gif Mano svyrancios pelargonijos sekmingai baigia perziemoti laiptineje. Tiesa sakant paaugo nedaug ir nezydejo. Bet lapu stovis geras.
Papildyta:
QUOTE(m@muk@s @ 2010 02 24, 10:59)
Laba diena 4u.gif Prašau pagalbos, padedant nustatyti, kokios ligos užpuolė mano pelarginijas unsure.gif 4u.gif
Štai viena nuotraukytė, kaip atrodo svyrančios pelargonijos lapas iš apačios:
user posted image

Ir kas svarbiausia, ši liga (na spėju kad liga, nes kenkėjų nemačiau) puola visas pelargonijas, neatsižvelgiant į jų rūšį ir į tai, kur juos laikamos (laikomos skirtinguose kambariuose) unsure.gif

Gal kam teko susidurti ir žinot kas čia? g.gif Lapeliai galiausiai visai sudžiūna, bijau kad išnyks visai pelargonijos unsure.gif

http://www.pelargonium.ru/node/360
http://healthyflower...09/pelargoniya/
Atsakyti