Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mokyklų reitingai

QUOTE(Rasma @ 2015 05 07, 09:50)

23-39 "Paparčio"
23-39 Panemunė

44. "Vėtrungė"
51. P. Mašioto

70-71. "Šviesa"

103. "Rytas"

Man kazkaip nerealiai cia atrodo g.gif Papartis geriau uz Masiota,Suzuki,ar Sviesa???? tai cia nebent sapnuose smile.gif ar kad papartis suslyginamas su Panemune? nu man kazkaip keistai cia su tais reitingais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 05 07, 22:33)
Man kazkaip nerealiai cia atrodo  g.gif  Papartis geriau uz Masiota,Suzuki,ar Sviesa???? tai cia nebent sapnuose smile.gif ar kad papartis suslyginamas su Panemune? nu man kazkaip keistai cia su tais reitingais  g.gif

Va va man cia ta Paparcio mokykla irgi sukele daugiausia abejoniu...
Atsakyti
haha paparčio geriau už varpelį, rytą ir kitas normalias mokyklas. na prajuokino ir tiek.

kas čia masto apie suzuki, tai mastykit greičiau nes šiais metais ir kitais ji visa jau užkišta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 08, 15:03)
kas čia masto apie suzuki, tai mastykit greičiau nes šiais metais ir kitais ji visa jau užkišta wink.gif

T.y.? Iš serijos - užrašyti į pirmą klasę iškart gavus gimimo liudijimą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 08, 16:05)
T.y.? Iš serijos - užrašyti į pirmą klasę iškart gavus gimimo liudijimą? bigsmile.gif

zinokit panasiai, jei nori papulti i pirma - eik i paruosiama. bet kiek zinau kitam rudeniui paruosiamos jau uzmustos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2015 05 07, 23:33)
Man kazkaip nerealiai cia atrodo  g.gif  Papartis geriau uz Masiota,Suzuki,ar Sviesa???? tai cia nebent sapnuose smile.gif ar kad papartis suslyginamas su Panemune? nu man kazkaip keistai cia su tais reitingais  g.gif

Taigi pradinių reitingai sudaryti pagal tai, kiek pavyko išlaikyti mokinių nuo pirmos iki 4 klasės. biggrin.gif Na ir pirmauja tos mokyklos, iš kurių mažiausiai mokinių išeina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 08, 15:08)
zinokit panasiai, jei nori papulti i pirma - eik i paruosiama.

Tuo labiau, kad ten yra a la muzikinio ugdymo mokyklėlė dar darželinukams (na atskiri užsiėmimai, į kuriuos atveža), tai ne vienas dar iš tų vaikučių ateina.

QUOTE(populi @ 2015 05 07, 21:11)
Suzuki seniau buvo Vetrunges mokykla, tai tokia teitingose yra. Idomu cia apie ta pacia?

Gal. Tik kam vadint tuo vardu, jei jau kokius 5 metus "Nevėtrungė". g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 08 gegužės 2015 - 22:56
QUOTE(hi (: @ 2015 05 08, 23:55)
Tuo labiau, kad ten yra a la muzikinio ugdymo mokyklėlė dar darželinukams (na atskiri užsiėmimai, į kuriuos atveža), tai ne vienas dar iš tų vaikučių ateina.
Gal. Tik kam vadint tuo vardu, jei jau kokius 5 metus "Nevėtrungė".  g.gif

tai jie tik praeitais metais pasitvirtino SUZUKIO, o seniau budavo vetrunges pradine pagal suzukio pedagogiką.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 08, 22:58)
tai jie tik praeitais metais pasitvirtino SUZUKIO, o seniau budavo vetrunges pradine pagal suzukio pedagogiką.

Gali būt, nežinau aš kaip ten jie formaliai su tai pavadinimais tvarkės. Nelabai ir domėjaus tiesą sakant. Tiesiog "šnekamojoj" kitaip nei "Suzukio" negirdėjau. Na arba girdėjau, bet nesupratau, kad tai apie tą pačią. :] Net kai į "Šviesą" atėjo nauja direktorė (o tas buvo prieš kokius 5 metus) girdėjau kalbant, kad atėjo iš "Suzukio".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 08 gegužės 2015 - 23:17
As zinokite savo sunu uzrasiau i paruosiamaja,kuri jam svieciasi uz 2 metu tik doh.gif Kazkaip su dukra praziopsojau si reikala doh.gif
Atsakyti
Pradiniu mokyklu ketvirtoku testu rezultatai (tu mokyklu, kurios paviesino duomenis)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mes ir jau dairomes dukrytei pradines mokyklos.Kazkaip musu J.Urbsio katalikiska siais metais visai nebezavi.Nors eis dar tik po 2m,bet pradedu dometis.Turiu pamastymuose Varpelio m-kla,KTU licejaus pradine(bet ten net i pirma kl reikia stojamuosius laikyti)tai man nesuvokiama ka gali vaikas ten islaikyti..Paparcio,kaip varianto neatmetu ir lieka J Urbsio(nes arciausiai namu)

Ka jus rinktumetes savo vaikuciams?

Ir dar didesni galvos skausma turiu ,siemet vaikas baigia 4kl.Kas toliau....Kur eiti?.... doh.gif
Atsakyti